قدیما رایگان بود الان مخابراتم آپلود با دانلود محاسبه میکنه...
قدیما رایگان بود الان مخابراتم آپلود با دانلود محاسبه میکنه...
سلام دوستان 2 تا سوال فنی
1- من طرح 128 یک ماهه 5 گیگ دارم پورت رو روی 4 مگ بستن زنگ زدم بزارن رو 9 مگ گفتن خطتت نمیکشه رو 6 مگ گذاشتن سرعت روز وشب تا دو سه روز رو 600 کیلو بود بعد دوباره خودکار دیدم پورتم اومده رو 4 مگ زنگ زدم گفتن خطت بیشتر از 4 نمیکشه به خاطر همین رو 4 رفته خودکار !!!
آیا اگه 2 مگ محدود ماهانه 4 گیگ بگیرم باز پورت رو روی همون 4 مگ میبندن؟
مدل مودم من D-link 2640u هست اون قسمتی که نشون میده خط خوبه یا بد کجاست ؟؟؟؟ تو این پورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم فقط همون صفحه اول رو دیدم که رو 4 مگ هست اون قسمتی که نشون میده خط خوبه یا بد کجاست ؟؟؟؟
2- من کرج هستم اگه به این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که امروز پارس آنلاین گذاشته نگاه کنید نوشته سه ماهه بگیرید 1 ماه هدیه بگیرید آیا کسی گرفته سر کاری نیست و اگه الان رزرو کنم مشکلی نداره چون که تا 20 اردیبهشت سروسیم اعتبار داره؟؟
Last edited by Arsenal2012; 20-04-2014 at 17:02.
به من هم که 6 ماه بستم گفتن 2 ماه هدیه هم داره ظاهرا این هدیه ها در خرداد ماه به پروفایل کاربران اضافه میشه
دوستان چند روز طول میکشه تا سرویس رو راه بندازن؟
میشه یه روز و ساعت رو تعیین کرد و اونموقع بیان نصب کنن؟ چون میخوام خودم خونه باشم. ساعت 7 شب به بعد هم میان؟ بالاخره دارن پول پیک میگیرن دیگه
اکثر مودم های DLink این مشخصات رو توی قسمت Status بخش ADSL نشون میدن.
بله باهاتون تماس میگیرن و قبلش باهاتون هماهنگ میکنن برای نصب
پیک هم قرار داد رو از 8 صبح تا 1 و تایم عصر هم 2 تا 6 بعد از ظهر میاره
برای نصب هم بین ساعات 2 ظهر تا 6 بعد از ظهر مراجعه میکنند که البته با خودتون هماهنگ میکنن
دوستان این عکس از شراط خط من هست خوبه یا بد آیا اگه 2 مگ بگیرم با این شرایطی که گفتم رو 9 مگ میتونن ببندن؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by Arsenal2012; 20-04-2014 at 18:21.
وضعیت خطت زیاد خوب نیست. با این شرایط، خطت حداکثر 5 رو میکشه. اگه روی 6 ببندن به احتمال زیاد پرش لینکت خیلی میره بالا و عملا قابل استفاده نخواهد بود. بازم اگه بخوای میتونی بگی ببرن روی 6 تا خودت نتیجه ش رو تست کنی.
دوستان الان اینترنت حجمی و محدود، شرکت های خصوصی بهتره یا مخابرات؟
پارس انلاین 256 با حجم 2 گیگ رو 10 تومن میده ولی مخابرات 11 تومن (بدون در نظر گرفتن مالیات)
ولی 5 گیگ رو پارس انلاین میده 16/100 در حالیکه مخابرات 4 گیگ رو میده 11 تومن (بدون در نظر گرفتن مالیات)
این ها به کنار، مخابرات نامحدود 256 رو با ضریب 1 به 10 میده 15 تومن.(بدون در نظر گرفتن مالیات)
واسه وب گردی و چندتا دانلود آهنگ و فیس و تماشای چندتا ویدئو میخوام.واسه من که بیشتر شب ها با اینترنت کار میکنم (چوت از صبح تا شب شرکتم-ساعت 7-8 میام خونه) 2 گیگ در ماه میتونه کم باشه؟
سرعت برام مهم هست. من الان خودم 512 مخابرات نامحدود دارم و سرعت بارگذاری صفحه خیلی هم کم نیست.قابل تحمله.سایت های داخلی رو خوب باز میکنه.
سیفون روی پارس آنلاین کار میکنه؟
نظر شما چی هست در این خصوص؟
کیفیت اینترنت شرکت های خصوصی خیلی بهتر از مخابرات هست (تجربه داشتم در این مورد ! خودم 3 سال اینترنت مخابرات رو تحمل کردم)
پینگ بالا و قطعی زیاد از دردسر های اینترنت مخابرات هست
به نظر من سرویس 128 پارس برای کاری که شما گفتی کافی باشه چون رو 4مگ بسته میشه
س*یفون رو امتحان نکردم راستش اما بقیه قند شکن ها به راحتی کار میکنه و مشکلی نداره
به نظر من 128 5گیگ بگیرید ماهی 16/100 که اگر 6 ماهه بگیرید 10% تخفیف و اگر 1 ساله بگیرید 20% تخفیف داره
اگر هم فکر میکنید 5گیگ زیاده 128 2گیگ بگیرید ماهی 9100 تومان که اونهم باز شامل تخفیف 6 ماهه و 1ساله میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)