تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3051 از 3745 اولاول ... 205125512951300130413047304830493050305130523053305430553061310131513551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,501 به 30,510 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه amir64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    منم الان 1 ساله دارم سرویس شهاب رو تمدید می کنم فقط به خاطر شبانه ش
    چند روز پیش که تمدید کردم افتضاح شده ..(128 قبلا 700-800)
    اگه جای خوبی پیدا کردین خبر بدین دسته جمعی کوچ کنیم

2. 2 کاربر از amir64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..حذف شود....
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:09.

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تفاوتش اینه که اون 17 گیگ سرعتش محدود شده هست چابک فکر کنم 1 مگ هست یعنی سرعتی که به شما میده 120 کیلو بایته اما اون حجمی 20 گیگ رو با هر قدر خطتون بکشه.

با مالیات 527560 ریال
    با مالیات
    272500 ریال
    سرعت بیشتر در تایم رایگان مهم است، در تایم غیر رایگان فکر میکنم 120 کیلو هم کافی است حتی بهتر است چون سایتهایی مثل یوتیوب اگر سرعت زیاد باشد ویدیوها را با کیفیت خیلی بالا نشان میدهند و فورا حجم را تمام میکنند.
    ضمنا سرعت 1 مگابیت را اکثر خطها میکشند و مشکل قطع و وصل شدن ندارد.
    Last edited by 971971; 16-08-2016 at 08:46.

5. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت بیشتر در تایم رایگان مهم است، در تایم غیر رایگان فکر میکنم 120 کیلو هم کافی است حتی بهتر است چون سایتهایی مثل یوتیوب اگر سرعت زیاد باشد ویدیوها را با کیفیت خیلی بالا نشان میدهند و فورا حجم را تمام میکنند.
    دوست عزیزم بحث در دو سرویس بالا سر قیمت بود که با هم تفاوتش چیه که قیمتش فرق داره در دو سرویس بالا هیچ کدام ساعت رایگان نداره که بخوایم سرش بحث کنیم شما اگه بحثت سر ساعت رایگان هست باید سرویسی رو نام ببری که ساعت رایگان داره و مشخصات و قیمت هم بگی در تایم رایگان چه سرعتی بهتون میده که بحثش جداست در مورد سرویس های تایم رایگان

البته دوستی اشاره کردند که سرویس شهاب دارند و در تایم رایگان 120 بهشون میده که اگه اینطور باشه اصلا دیگه نمیصرفه با این سرعت این سرویس های گرونه تایم رایگان دار رو خرید.
    Last edited by amin885; 16-08-2016 at 10:00.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیزم بحث در دو سرویس بالا سر قیمت بود که با هم تفاوتش چیه که قیمتش فرق داره در دو سرویس بالا هیچ کدام ساعت رایگان نداره که بخوایم سرش بحث کنیم شما اگه بحثت سر ساعت رایگان هست باید سرویسی رو نام ببری که ساعت رایگان داره و مشخصات و قیمت هم بگی در تایم رایگان چه سرعتی بهتون میده که بحثش جداست در مورد سرویس های تایم رایگان

البته دوستی اشاره کردند که سرویس شهاب دارند و در تایم رایگان 120 بهشون میده که اگه اینطور باشه اصلا دیگه نمیصرفه با این سرعت این سرویس های گرونه تایم رایگان دار رو خرید.
    من هم منظورم این بود که وقتی هیچکدام ساعت رایگان ندارند، 2 برابر هزینه کردن برای سرعت بالاتر توجیهی ندارد.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من هم منظورم این بود که وقتی هیچکدام ساعت رایگان ندارند، 2 برابر هزینه کردن برای سرعت بالاتر توجیهی ندارد.
    فعلا که گیر کردیم تو این اسیاتک که هر دقیقه یه تغییری میدن.
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ا

یواش یواش داره الگوی مصرف تغییر میکنه،شما نمیتونی بگی سرعت روزانه مهم نیست تا چن سال آینده.در ضمن همون یوتیوب یه قسمتی هم گذاشته تا شما بتونی کیفیت رو بصورت دستی مطابق سرعتت تنظیم کنی

10. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ا

یواش یواش داره الگوی مصرف تغییر میکنه،شما نمیتونی بگی سرعت روزانه مهم نیست تا چن سال آینده.در ضمن همون یوتیوب یه قسمتی هم گذاشته تا شما بتونی کیفیت رو بصورت دستی مطابق سرعتت تنظیم کنی
    من هم راضیم هر کس اینترنت نامحدود با بیشترین سرعت و کمترین هزینه داشته باشد، ولی با این قیمتهایی که در کشور هست، فکر نمیکنم 2 برابر هزینه کردن برای کمی سرعت بیشتر در اینترنت حجمی بدون شبانه رایگان توجیهی داشته باشد، در مورد یوتیوب هم تا شما بیایید کیفیت ویدیو را تغییر دهید، بیشتر ویدیو لود شده است.

12. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ا

داداش الگوی مصرف کاملا بستگی به نتیه که میدن اونور الگوی مصرف جوریه که طرف نت نامحدود داره با سرعت عالی ولی هر وقت نت لازم شد اسفاده میکنه بدون هیچ فکر و خیالی میره آنلاین فیلم دوساعته میبینه لذت میبره
    تازه ما سرویسارو هم بزاریم کنار تا چند سال آینده چطور میخاد نت مثلا ۱۰۰ مگابیت ارائه بده در صورتی که خط خیلیا ۶ مگ به زور جواب میده در واقع این جملم اشتباهه درستش اینه که خط ما هیچ مشکلی نداره تجهیزات مسخره آسیاتک بیشترشدن ۸ مگیه.

14. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک؛ این شرکت در راستای افزایش رضایت مشتریان و ارائه راهکارهای متنوع و جذاب برای کاربران پروموشن های جدید خود را اعلام کرد.
    سرویس های جدید این شرکت شامل اینترنت پرسرعت المپیک 2016، اینترنت پرسرعت 90 گیگ و تمدید سرویس جشنواره تابستانه طبق جدول زیر می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از نظر من که هیچ جذابیتی ندارد مگر برای کسانی که چاره ای جز آسیاتک ندارند.
    Last edited by 971971; 16-08-2016 at 13:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •