تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3050 از 4428 اولاول ... 2050255029503000304030463047304830493050305130523053305430603100315035504050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,491 به 30,500 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود و بارگذاری صفحه ها چنده و چطوره؟
    نعرفه های 128 و 256 حجمی رو روی چند میبندن؟
    128 رو میدونم رو 4 مگ میبندن

این هم تست از سرور داخل (سرعت دانلود و اپلود و پینگ )

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش پارس آنلاین بهم پیام داد که اینترنت امروز برای ارتقاء قطع میشه..
    حالا امروز قطع نشده هیچ ..سرعتم بالاتر هم رفته...

3. 2 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط نمیدونم این قانون چرا اجرا نمیشه!

* بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نه ، کیفیت خطم متوسط رو به خوب هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه k1_24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش پارس آنلاین بهم پیام داد که اینترنت امروز برای ارتقاء قطع میشه..
    حالا امروز قطع نشده هیچ ..سرعتم بالاتر هم رفته...

n1 پینگ

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امروز مدام سرعت دانلود برای من از 20 میرسه به 900 و برعکس !!!

شما چطور ؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من ميخوام از پارس آنلاين اينترنت بگيرم ميخواستم چند تا سوال رو از شما دوستان راهنمايي بگيرم:
    1- چه سرويسيش رو بگيرم؟؟؟ ميخوام سرعتم بالا باشه براي كلاس هاي صوتي كه تو نرم افزار واي واي هستش كه مشكل قطع و وصلي نداشته باشه
    2- سرويس 128 اگه سرعتش بالاست همون رو بگيرم كه ديگه 512 نخوام بگيرم هم پول بيشتر هم نامه برم بگيرم؟؟؟؟؟ 128 رو 4 مگ هست؟؟ سرويس هاي بالاترش رو چند هستن؟؟
    3- مودم رو خودم بگيرم به صرفه تر هست يا از خودشون ؟؟؟ مودم هاي خودشون خوب هستش؟؟ مودمم ميخوام بي سيم باشه . الان تي پيلينك 70 تومن هستش تقريبا
    4- تنظيما پارس آنلاين رو اينجا ميتونم از شما بگيرم خودم مودم رو ست كنم. چون قبلا از شركت ديگه گرفته بودم اين كارارو اجام دادم ديگه بيخودي پول اياب و ذهاب ندم
    5- آپديت ويندوز 7 و آنتي ويروس تقريبا چقدر حجم ميخوره در ماه؟؟ كه بدونم گيگ بالاتر بگيرم يا گيگ اضافه.
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من ميخوام از پارس آنلاين اينترنت بگيرم ميخواستم چند تا سوال رو از شما دوستان راهنمايي بگيرم:
    1- چه سرويسيش رو بگيرم؟؟؟ ميخوام سرعتم بالا باشه براي كلاس هاي صوتي كه تو نرم افزار واي واي هستش كه مشكل قطع و وصلي نداشته باشه
    2- سرويس 128 اگه سرعتش بالاست همون رو بگيرم كه ديگه 512 نخوام بگيرم هم پول بيشتر هم نامه برم بگيرم؟؟؟؟؟ 128 رو 4 مگ هست؟؟ سرويس هاي بالاترش رو چند هستن؟؟
    3- مودم رو خودم بگيرم به صرفه تر هست يا از خودشون ؟؟؟ مودم هاي خودشون خوب هستش؟؟ مودمم ميخوام بي سيم باشه . الان تي پيلينك 70 تومن هستش تقريبا
    4- تنظيما پارس آنلاين رو اينجا ميتونم از شما بگيرم خودم مودم رو ست كنم. چون قبلا از شركت ديگه گرفته بودم اين كارارو اجام دادم ديگه بيخودي پول اياب و ذهاب ندم
    5- آپديت ويندوز 7 و آنتي ويروس تقريبا چقدر حجم ميخوره در ماه؟؟ كه بدونم گيگ بالاتر بگيرم يا گيگ اضافه.
    با سپاس
    سرویس 128 روی 4 مگ بسته شده و مشکل قطعی نداره ! کیفیت سرویس به مرکز مخابرات و نویز روی خط خیلی بستگی داره
    سرعت بیشتر از 128 احتیاج به نامه و مدارک نداره!
    در مورد مودم من فکر میکنم خودتون تهیه کنید بهتر باشه البته اگر از شرکت بگیرید اونها تضمین میکنن و هرگونه مشکلی داشته باشه پاسخگو هستن
    فکر میکنم برای اولین بار باید 9500 هزینه نصب سرویس رو بدید چون تو برگه قرار داد به شما یوزر نیم و پسورد رو نمیدن و یوزر و پس رو کسی که براتون نصب میکنه میاره
    در مورد سوال اخرتون هم اطلاع دقیقی ندارم

10. 4 کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سپاس
    1- POL 128 محدود

2- کلا سرویس های این شرکت اخیرا سرو ته یکی شدن و بین 128 و 512 اختلاف چندانی نیست پهنای باند رو برای هرود 4 میبندن

3- هیچ مودمی بد نیست . حالا شما اگه یه چیز خاص میخوای با قابلیت های خاص مثل دوال باند و پورت گیکا و ... خودت از بیرون بگیر . بهترین مودم حال حاضر در بازار ایران سری ایسوس هستند در ضمن خود شما با قیمت ارزان تر میتونید همان مودم پارس انلاین رو از بازار بخرید .

4- بله تنظیمات کاری نداره . اما در کل بار اول 10 تومان از شما برای راه اندازی اولیه و کارهای مخابرات میگیرن . برای تنظیمات و ... پولی دریافت نمیشه

5 - اگر اولین بار ویندوز را اپدیت کنید حدود 700 مگ دانلود میکنه همون بار اول . دفعات بعدی معمولا هر اپدیت یکی دو مگ میشه . انتی ویروس شما هم نمیدونم چیه

اگه سری نورتون هست که هر اپدیتش از 8 مگ به بالا میشه و اگه NOD هست بار اول زیاد ولی دفعات بعدی کم حجم هست . کلا انتی ویروس ها اپدیت اولشون زیاد میبره و دفعات بعدی کم

شما نگران گیگ نباش هر وقت تموم شد خطط قطع نمیشه میره به قسمت خرید انلاین و میتونی آنلاین گیگ بخری
    Last edited by DJMOKHTAR; 20-04-2014 at 13:19.

12. 4 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط نمیدونم این قانون چرا اجرا نمیشه!

* بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است.[

14. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •