چه قدر مد ميده بيرون![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
کسی لینک دانلود این بازی رو نداره؟ هر چه کم حجم تر باشه بهتره.
لینک مستقیم تا 60 ساعت
اگه مشکلی بود بگید دوباره لیچ کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله
با تیم gla silovig
بله من هم بازی میکنم مگه میشه این بازی بازی نکرد هر روز در حال پیشر فته ....![]()
آقا من بازی وار آرماگدون رو بهم دادن به اسم جنرال 2...
حالا بازی کردم بیچاره شدم انقد اشکال داشت:(.. بولم سوخت:(:(:(
سیو که نمیشه....یهو دریا که میاد وسط بازی...
مرحله هاش داغونه...
مرحله 1 ایران میگه با ساباتورها کار کن ولی خاموش نمیکنه دستگاهو..
مرحله 3 که اصن آخرش رد نمیشه چون بازم باید با ساباتورا کار کنی...
کمک کنید یکم بازی کنیم بولمون هدر نره اگه بلدید..دمتون گرم.
رفع اشکالات بازی وارآرماگددون(WAR ARMAGEDDON)
سلام
از حسن انتخابتون متشکرم
از این آدرس می تونیذ به قسممت رفع اشکالات بازی بر ید و سیو رد کردن مراحل بازی در اون هست :
از این آدرس هم می تونید ورژن دوم بازی رو دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در همین جا از شما با بت اشکالات مو جود در بازی عذر خواهی می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو امیدوارم با دانلود ورژن دوم و نصب اون این مشکلات رفع بشند .
ما در حال ساخت یک بازی کامل هستیم به نام : فاینال بتل(FINAL BATTLE) که امیدوارم در اون بازی دیگه از این مشکلات و ایر ادات نباشه .
Last edited by ufo-alien; 26-11-2011 at 00:30.
سلام به همه
من مشکل این ارور رو دارم
هر کاری میکنم بازی جنرال زیرو اجرا نمیشه
با پچ بدون پچ و....
بازی تا قبل این ارور تو همین ویندوز اجرا میشد ولی یهو ارور داد
پاک کردم
دوباره نصب کردم
و....
ولی فایده نداشت
پچ 1.04 هم نصب کردم
سلام بله با لاخره بعد از مدتی تعطیلی به خاطر مشکلات مالی دو باره کار از سر گرفته شده انشا الله دیگه مشکلی پیش نیاد اگه مشکلی پیش نیاد سعی می کنیم تا بستائن آینده منتشرش کنیم البته این دفعه کاملا بی ایر اد و اشکال ....
این هم آدرس یک کلیب از امکانات بازی هستش :
این هم چند تا عکس جدید از بازی و گرافیک جدید بازی و بافتها ی زمین و درختان جدید بازی البته این فقط پیش نمایشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
اینهم بیس ایران و قسمتی از ادوات ایر ان :
با تشکر منصوری سر پر ست تیم :AFM RAYAN
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
سلام آیا مد دانلود کردید ؟... آیا این ارور رو ی خود بازی اتفاق می افته اگه پاسخ مثبته به احتمال خیلی زیاد نقشه از اینتر نت دانلود کردید برید بهocuments و پوشه:Command and Conquer Generals Zero Hour Data را کلا پا ک کن اگه نشد بگید دقیقا چیکار کردید تا کمک کنم ....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)