تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 427 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

4 جالبه!

شما با این کار عمر گوشیتو به 1 هفته تقلیل دادی . اینجوری گرد و خاک رطوبط میره تو گوشیت و اول از همه دوربینو نابود میکنه بعدشم گوشیتو... اگر لازم نبود که اون محافظ رو نمیگذاشتن دوست عزیز.
    1: دوربین یه قسمت کاملا جداست، و فقط با یه مدار با کوشی در ارتباطه
    2: شما پیشنهادتون چیه، وقتی کیفیت عکس پشت سر هم میاد پایین؟
    3:دوربین جدا رو میفروشن، منتها 20.000 تومن مایشه، که باز بیاری روش خط بیفته
    4: فقط بعضی از آدمان که گوشیشونو میندازن تو آب یا خاک! این فرهنگ ایرانیه!
    5: و آخر این که شما چرا فکر نمیکنین، هر گوشی باید یه عیب داشته باشه! اینو مخصوصا همه مدلها دارن، که شما بعد یه مدت مجبور بشی گوشی رو عوض کنی

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1: دوربین یه قسمت کاملا جداست، و فقط با یه مدار با کوشی در ارتباطه
    2: شما پیشنهادتون چیه، وقتی کیفیت عکس پشت سر هم میاد پایین؟
    3:دوربین جدا رو میفروشن، منتها 20.000 تومن مایشه، که باز بیاری روش خط بیفته
    4: فقط بعضی از آدمان که گوشیشونو میندازن تو آب یا خاک! این فرهنگ ایرانیه!
    5: و آخر این که شما چرا فکر نمیکنین، هر گوشی باید یه عیب داشته باشه! اینو مخصوصا همه مدلها دارن، که شما بعد یه مدت مجبور بشی گوشی رو عوض کنی
    1- چه ربطی داره؟!؟!؟
    2- پایین اومدن کیفیت عکسها چند دلیل داره که فقط یکیش کثیف شدن اون شیشه بیرونیه . قبلا هم توضیح دادم . در مورد کثیفی هم پیشنهاد هم دادم دوبار میگم از روزی که گوشی رو میخری به هیچ وجه لنزشو نمیز نکن مخصوصا با دیتمال کاغذی که نابودش میکنه و بهترین راه پیشگیریه . حالا اگر خواستی نمیز کنی با لنز پاک کن مخصوص بکن بدون هیچ مایع نمیز کننده ای .
    3- چه ربطی داره؟!؟!؟
    4 - قرار نیست کسی گوشیشو بندازه تو آب . رطوبت همه جا هست . دستت . جیبت . دم گوشت . توی هوا . باد کولر .. . ( برای درک مفهوم رطوبت به کتاب علوم دوم دبستان مراجعه کنید . ) گرد و خاک هم به همین ترتیب. ...
    با اجازتون باید بگم حرفت کاملا مزخرفه و هیچ ربطی با کشور خاصی نداره . توی همه فرهنگ ها و کشور ها و تمدن ها هم آدم احمق هست هم گرد و خاک و هم رطوبت. لطفا دیگه با این حرفای دگم به من و بقیه ایرانی ها توهین نکن .
    5 - باهات 100 درصد موافقم . این ایراد گوشیه که محافظ نداره .
    6- اگر تند حرف زدم به این خاطر بود که حرفات بی منطق بود
    7- شما رابطه ای یا دوستی با cdplayer نداری؟

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

آقاي bad form لطفا ديگه توي اين تايپيك نظر ندهيد به نظر من W810 مي ارزه به كل خانواده نوكيا و موبايل هاي ديگر از قبيل سامسونگ و ال جي و موتورولا و ...
    ديگه نظر ندهيد لطفا و ديگه اظهار نظر نكنيد
    برید لینک پایین-

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

ببین من باید یه چیزی بهت بگم.
    من اول سامسونگ باز بودم که گوشی های(D720 , X720 , D500 , D600 ..... ) داشتم وقتی 3250 نوکیا رو خریدم سامسونگ آشغال شد یعنی دیگه نمیتونستم با سامسونگ کار کنم اینقدر واسم مزخرف شده بود نوکیا هم (n70 , n90 , n730 , 3250 , 6260 ....) داشتم وقتی که با W810i کار کردم دیوونش شده بودم اونوقط تمام گوشی های دنیا واسم آشغال شده بود . بعد وارد گوشی های سونس اریکسون شدم که (W810 , K750 , w900 , w700 , w800 , w850 , z530 .... ) هم داشتم که W900 , W810 از همشون توپ تر بود اگه میخوای یه گوشیی بخری که تو عمرت هنگ نکنه خیلی روون باشه پوز زن باشه ...... به نظر من اول W900 بعد W810i هست .
    الان هم یه دونه گوشی KG 900 LG دارم که بهترین کیفیت عکس فیلم بزرگترین LCD با2تا اسپیکر که صداش از اسپیکر کامپیوتر هم بیشتره دارم دوربینش 5MPواقعی که ............ آخرشه . البته به نظر من که یه ایرانی هستم ایرانی ها جنبه ی داشتن این گوشی رو ندارن چون ........... . خیلی آخرشه .
    دوست عزيز شما چند سالتونه !؟

اين رو واسه اين پرسيدم چون كل بازار گوشي تهران رو شما باهاش كار كردي و به چه نتايج جالبي هم رسيدي !
    خود 3250 آشغاله حالا شما بعد از سامسونگ باهاش كا كردي ميگي سامسونگ آشغاله !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

4 ما که دعوا نداریم! نظره بابا!

1- چه ربطی داره؟!؟!؟
    2- پایین اومدن کیفیت عکسها چند دلیل داره که فقط یکیش کثیف شدن اون شیشه بیرونیه . قبلا هم توضیح دادم . در مورد کثیفی هم پیشنهاد هم دادم دوبار میگم از روزی که گوشی رو میخری به هیچ وجه لنزشو نمیز نکن مخصوصا با دیتمال کاغذی که نابودش میکنه و بهترین راه پیشگیریه . حالا اگر خواستی نمیز کنی با لنز پاک کن مخصوص بکن بدون هیچ مایع نمیز کننده ای .
    3- چه ربطی داره؟!؟!؟
    4 - قرار نیست کسی گوشیشو بندازه تو آب . رطوبت همه جا هست . دستت . جیبت . دم گوشت . توی هوا . باد کولر .. . ( برای درک مفهوم رطوبت به کتاب علوم دوم دبستان مراجعه کنید . ) گرد و خاک هم به همین ترتیب. ...
    با اجازتون باید بگم حرفت کاملا مزخرفه و هیچ ربطی با کشور خاصی نداره . توی همه فرهنگ ها و کشور ها و تمدن ها هم آدم احمق هست هم گرد و خاک و هم رطوبت. لطفا دیگه با این حرفای دگم به من و بقیه ایرانی ها توهین نکن .
    5 - باهات 100 درصد موافقم . این ایراد گوشیه که محافظ نداره .
    6- اگر تند حرف زدم به این خاطر بود که حرفات بی منطق بود
    7- شما رابطه ای یا دوستی با cdplayer نداری؟
    1: ربطش اینه که شما میگی گوشی داغون میشه، ولی دوربین کاملا جدا از گوشیه!و ربطی به داخل گوشی نداره!
    2: من از روز اول هم فقط با فرچه لنز پاک کن تمیزش کردم، اما هیچ نتیجه ای نداره چون مرطب انگشت میره توش، و اون خط میندازه!
    4: اگه بخوای باد کولر و ... در نظر بگیری، پس میکروفون و بلندگوی اصلی و کوچیک که کاملا بازه و فقط یه توری باریک جلوشه اون چی میشه پس؟؟
    شما تا حالا این جمله به گوشت نخورده؟؟ : " سونی اریکسون گوشی زیادی ظریفه! به درد نمیخوره، نوکیا خوبه که سخت جونه! هر کاری کنی خراب نمیشه" (در حالی که همیشه اینجوری نیست) این حرفارو فقط تو ایران میشنوی...
    5:به فکر یه چاره باشیم
    6: این فوروم برای من مثل یه خوانوادهست تا بهمون فهش ندی ناراحت نمیشیم !
    7: خوشبختانه نه! من 100 بار گفتم بازم میگم، تو این قیمتها ،50 تومن هم بزاری روش، بالا تر و باحال تر از این گوشی پیدا نمیشه! هر گلی یه خاری داره...، این لنز هم خار این گوشیه
    فقط لطف کنی به اونایی که بهث مدلای دیگه رو میارن اینجا، به راه راست هدایتشون کنین چون کم کم داره این قسمت خراب میشه و شما بالاتر از مایی بالاخره

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

خيلي از اين گوشيا كه نام بردي در يه برهه زماني وارد بازار شدن! يعني هر كدوم رو مدت خيلي كوتاهي داشتي؟(شما خودتون مغازه دار هستيد؟)
    آره مغازه داریم دقیقاً از اون موقع که من تو مغازه کار کردم از همون موقع هم وارد گوشی شدم.
    من حدوداً 17 سالم سن به اون صورت زیادی نیست که تجربم خیلی باشه اما گوشی ها رو هم از لحاظ برد و هم از لحاظ کار کرد خوب میشناسم . سامسونگ ها به اون صورت برد باحالی مثل نوکیا و سونی اریکسون نداره به همین دلیل نویز زیادی هم تو گوشی ایجاد میشه به خاطر همین خوشم نمیاد .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

می گم مطمئنی که همه این گوشی ها رو داشتی ؟؟؟؟ .

ببینم شما نظرت برای خودت چرا به یه ملت داری اهانت می کنی ؟؟؟؟ .
    منظورت رو نمی فهمم؟
    دوست من بهتره واقع بین باشی نه اون چیزی که خودت میخوای ببینی .
    اگه باهاش مثل W810i کار کنی 6ماه هم عمر نمیکنه .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

دوست عزيز شما چند سالتونه !؟

اين رو واسه اين پرسيدم چون كل بازار گوشي تهران رو شما باهاش كار كردي و به چه نتايج جالبي هم رسيدي !
    خود 3250 آشغاله حالا شما بعد از سامسونگ باهاش كا كردي ميگي سامسونگ آشغاله !
    عزیز من 3250 گوشی خوبیه کی گفته آشغاله .
    3250 فقط قابش رو نمیشه عوض کرد چون من بار اول که اومدم قابش رو عوض کنم فلت سوزوند .
    بازم خوبه واقع بین باشیم .
    این چند بار هیچ موقع مغرور نباشید از روی بی اطلاعی نگید این خوبه اون بده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

فقط لطف کنی به اونایی که بهث مدلای دیگه رو میارن اینجا، به راه راست هدایتشون کنین چون کم کم داره این قسمت خراب میشه
    تاييد ميشه...كم كم تاپيك داره ميشه متفرقه!

داره خودمونی میشه farzadtop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به بچه های تاپیک ازتون می خواستم که برادر کوچیکتون رو راهنمایی کنید
    آموزش تصویری عوض کردن قاب دبلیو 810آی رو می خواستم
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •