تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 624 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آره حتماً باید کارت کپچر داشته باشی.
    الان اکثر کارت TVها کپچر هم میکنن. البته کارت کپچرهای بدون TV هم هستند که حرفه‌این و قیمتشون هم بالاست.
    کارت TV/کپچر فکر کنم از 25 تومن شروع میشه.
    میتونی از این گیرنده‌های دیجیتال/آنالوگ USB بخری که کپچر هم میکنن.
    کارت کپچر هم کاربردش انتقال صدا و تصویر از یه منبع آنالوگ خارجی (ویدیو، دوربین، ریسیور و ...) به کامپیوتر هست.
    ممنون از راهنماییت

شما فایل کرک نرم افزار tpmg را داری؟

از هر جا دانلود کردم مشکل داره و پچ نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون از راهنماییت

شما فایل کرک نرم افزار tpmg را داری؟

از هر جا دانلود کردم مشکل داره و پچ نمیشه
    والا داشتم. دیشب هم که پستت رو دیدم هاردم رو زیر و رو کردم اما پیدا نشد فکر کنم پاک شده متأسفانه!
    راستی ویندوز شما چیه؟ XP یا 7 ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

والا داشتم. دیشب هم که پستت رو دیدم هاردم رو زیر و رو کردم اما پیدا نشد فکر کنم پاک شده متأسفانه!
    راستی ویندوز شما چیه؟ XP یا 7 ؟

ویندوزم 7

میشه یه برنامه برام پیدا کنی که کار هند برک را انجام بده ولی افت کیفیت نداشته باشه

مثل tmpg کار کنه ولی سالم باشه برنامم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=payam110313;5804934]چرا منت میذاری از چند جا دانلود کردم ولی کرکش مشکل داشت و نیاز به لایسنس داشت الانم از این لینک دانلود کردم اینم مثل بقیه کرکش مشکل داره فقط هدر دادن ترافیک لا اقل لینک برنامه درستی بذار

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

منتی نیست دوست عزیز مطلب رو درست بیان کن تا شبهه ای پیش نیاد بگو مشکل کرک دارم تا راه حلش رو پیدا کنیم. من خودم با کرکش رو دارم اگه شد کرک رو برات می زارم

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=ak313;5806704]
    چرا منت میذاری از چند جا دانلود کردم ولی کرکش مشکل داشت و نیاز به لایسنس داشت الانم از این لینک دانلود کردم اینم مثل بقیه کرکش مشکل داره فقط هدر دادن ترافیک لا اقل لینک برنامه درستی بذار

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

منتی نیست دوست عزیز مطلب رو درست بیان کن تا شبهه ای پیش نیاد بگو مشکل کرک دارم تا راه حلش رو پیدا کنیم. من خودم با کرکش رو دارم اگه شد کرک رو برات می زارم

اگه هر چه زودتر بذاری ممنون میشم راستی غیر از tmpg نرم افزاری دیگه سراغ نداری که کار منو حل کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ویندوزم 7

میشه یه برنامه برام پیدا کنی که کار هند برک را انجام بده ولی افت کیفیت نداشته باشه

مثل tmpg کار کنه ولی سالم باشه برنامم
    خدا خیرت بده! من خودم در به در دنبال همچین برنامه ایم! چند بار هم تو این تاپیک پست دادم اما کسی چنین چیزی سراغ نداشته.
    برای کرک این کار رو بکن به احتمال زیاد کار میکنه؛ روی فایل کرک کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن. از اون تب‌های بالا، تب Compatibility رو کلیک کن. بعد گزینه Run this program in compatibility mode رو تیک بزن و از منوی پایینش (Windows XP (Service Pack 3 رو انتخاب کن و در نهایت Ok. انشاءالله کار میکنه!
    اما خوب همونطور که گفتم TMPGE نمیتونه کمک خاصی کنه و بلااستفاده میمونه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خدا خیرت بده! من خودم در به در دنبال همچین برنامه ایم! چند بار هم تو این تاپیک پست دادم اما کسی چنین چیزی سراغ نداشته.
    برای کرک این کار رو بکن به احتمال زیاد کار میکنه؛ روی فایل کرک کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن. از اون تب‌های بالا، تب Compatibility رو کلیک کن. بعد گزینه Run this program in compatibility mode رو تیک بزن و از منوی پایینش (Windows XP (Service Pack 3 رو انتخاب کن و در نهایت Ok. انشاءالله کار میکنه!
    اما خوب همونطور که گفتم TMPGE نمیتونه کمک خاصی کنه و بلااستفاده میمونه.

فکر کنم باید تو فروم های خارجی بگردیم

راستی premire مشکلا حل نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از این لینک که توی فضای لایو خودم گذاشتم برو و کرک رو بردار راستی یه فایل ریدمی هم داره که برات ترجمش کردم کوتاهه فقط به دقت همون کاری رو که گفته انجام بده. ضمنا من خودم چند تا فایل تی اس با این نرم افزار تبدیل کردم و مشکل نداشت حداقل من مشکلی از اون به یاد ندارم. حج کرم 100 کیلوبایت البته آنتی ویروس ممکنه حذفش کنه آنتی ویروس رو غیر فعال کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ak313; 27-01-2011 at 19:35.

10. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از این لینک که توی فضای لایو خودم گذاشتم برو و کرک رو بردار راستی یه فایل ریدمی هم داره که برات ترجمش کردم کوتاهه فقط به دقت همون کاری رو که گفته انجام بده. ضمنا من خودم چند تا فایل تی اس با این نرم افزار تبدیل کردم و مشکل نداشت حداقل من مشکلی از اون به یاد ندارم. حج کرم 100 کیلوبایت البته آنتی ویروس ممکنه حذفش کنه آنتی ویروس رو غیر فعال کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون غیر از این نرم افزار دیگه ای سراغ نداری؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز با برنامه دیگری آشنا نیستم

13. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •