تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 305 از 328 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بحث ازدواج خیلی خیلی پیچیده و عجیبه

نمی‌دونم تکلیف امثال من با 28سال سن و ی مدرک لیسانس و بدون پشتیبانی مالی و عاطفی خانوادده نسبت به آینده چی میشه؟

تاکی باید این نیاز عاطفی و میل به داشتن شریک و همدم زندگی رو سرکوب کرد؟ روز ب روز بدتر میشه و افسرده تر میشیم

2. 4 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه دکتر سام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

سلام مجدد ...

خب یک سوالی پیش میاد :

اینکه در اون نگاه شخص چه چیزی رو در واقع میبینه؟ سر درون؟؟؟ اون که فقط یه قیافه رو دیده ... آیا نوع شکل بندی صورت شخص عاشقش کرده؟ اسرار زندگی گذشته و اینکه چطور آدمی بوده و هست رو با همون نگاه ، متوجه میشه آیا؟!!!
    چطور ممکنه همون لحظه تصمیم قطعی میگیره که من ایشون و قطعا میخوام؟
    ممکنه (دختری/ پسری) ظاهری زیبایی عامه پسند داشته و همون نگاه رو هم در شرایط مشابه شخص دیگه ای در مواجهه با ایشون داشته باشه ، حالا در بین این نگاهها کدوم عاشق واقعیست؟

مقوله دیگر بحث اخلاق و تناسبات شخصیتی :

خب مواردی بوده که در اجتماعی شامل هر دو نوع ، دو شخص در نگاه اول هیچگونه حسی بهمدیگر نداشتن ولی بمرور زمان و مشاهده رفتار و خصوصیات اخلاقی طرف مقابل به نوعی پی به متناسب بودن کردار او با اخلاقیات خودش میبره و حتما میگه من چقد باهاش راحتم و اینجاست که به نوعی حس خواستن درش شکل میگیره و علاقمند میشه و ...

البته این نوع دوست داشتن هم هست و خودم دیدم که میگم ...

آیا این نوع حس قبل از ازدواج هم میتونه از مضامین عشق های واقعی باشه؟؟؟

البته قاعدتا شیوه ای جدا از روش عاشق شدن پس از ازدواج خواهد بود...

باتشکر
    سلام

خیلی سرم شلوغه. دارم رو سوالتتون فکر می کنم. جواب بعضیاش خیلی سخته. بعضی ها رو نمی دونم. سوالات خوب و عمیقیه.

حتما فرصتی پیدا می کنم و جواب می دم.

4. این کاربر از دکتر سام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

نمی‌دونم تکلیف امثال من با 28سال سن و ی مدرک لیسانس و بدون پشتیبانی مالی و عاطفی خانوادده نسبت به آینده چی میشه؟

تاکی باید این نیاز عاطفی و میل به داشتن شریک و همدم زندگی رو سرکوب کرد؟ روز ب روز بدتر میشه و افسرده تر میشیم

.................................................. ........
    سلام

زیاد به خودت سخت نگیر، مثل من و شما زیادن

هر چه پیش آید خوش آید

6. 2 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

.................................................. ........
    سلام

زیاد به خودت سخت نگیر، مثل من و شما زیادن

هر چه پیش آید خوش آید
    بدبختی ادم سرخوش و بیخیالی نمیتونم باشم درسته با فکر و خیال چیزی حل نمیشه اما ب هرحال جای نگرانی داره

8. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

بدبختی ادم سرخوش و بیخیالی نمیتونم باشم درسته با فکر و خیال چیزی حل نمیشه اما ب هرحال جای نگرانی داره

.................................................. ......

من هم همینطورم، ولی چاره ی دیگه ای نداریم فعلا

این جامعه به بن بست کامل رسیده

هر چه قدر بیشتر فکر و خیال بکنی بیشتر غرق میشی

10. 4 کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام

خیلی سرم شلوغه. دارم رو سوالتتون فکر می کنم. جواب بعضیاش خیلی سخته. بعضی ها رو نمی دونم. سوالات خوب و عمیقیه.

حتما فرصتی پیدا می کنم و جواب می دم.
    دکترجان ما مخلصتیم
    جواب هم ندادید زیاد مهم نیست ...
    ولش کنید ...
    خودتون و حضورتون مهمه ...
    یا حق

12. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

10 روش‌های مختلف آشنایی پیش از ازدواج/ آیا در زندگی پایدار عشق اولیه اهمیت دارد؟‌

در گفت‌وگو با فارس تبیین شد

روش‌های مختلف آشنایی پیش از ازدواج/ آیا در زندگی پایدار عشق اولیه اهمیت دارد؟‌

آشنایی زیر نظر خانواده به دلیل رسمیت دادن به امر خواستگاری باعث استحکام و عدم استرس دو طرف می‌شود و علاوه بر آن،‌ خانواده‌ها به دلیل اشراف بیشتر بر مسائل، می‌توانند نسبت به امور مختلف پیش روی جوانان برای ازدواج به آنها مشورت دهند.

به گزارش خبرنگار زنان و جوانان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، یکی از مسائلی که در آسیب‌شناسی معضل افزایش طلاق در کشور مطرح است، نحوه آشنایی، شناخت و انتخاب درست در هنگام ازدواج است تا آنجا که بسیاری از مشاوران خانواده معتقدند افرادی که با مراجعه به مشاور و استفاده از روش‌های کارشناسی ازدواج می‌کنند به میزان 70 تا 90 درصد استحکام زندگی خود را تضمین خواهند کرد.گسترش ارتباطات مجازی، کاهش روابط اجتماعی مستقیم و صمیمی به خصوص در کلان‌شهرها، کم شدن واسطه‌گری ازدواج و جوابگو نبودن روش‌های سنتی آشنایی پیش از ازدواج منجر به بروز روش‌های آشنایی‌ جدیدی شده که نتیجه آن ازدواج‌هایی با عمر بسیار کوتاه است برای مثال طبق آمار، در منطقه شمیرانات تهران به ازای هر 100 ازدواج، 67 طلاق ثبت می‌شود.* آیا در زندگی پایدار عشق اولیه اهمیت دارد؟‌حمید مهدی‌زاده مشاور خانواده و عضو هیأت مدیره انجمن روانشناسی اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به مدل‌های آشنایی پیش از ازدواج اظهار کرد: نحوه آشنایی‌ پیش از ازدواج جوانان امری است که می‌تواند در سرنوشت ازدواج تأثیرگذار باشد پاسخ به این سؤالات که آیا لازم است افراد پیش از ازدواج عاشق شوند؟ آیا در زندگی پایدار عشق اولیه اهمیت دارد؟‌ اگر اهمیت دارد، این عشق چگونه به دست می‌آید؟ اهمیت بسیاری دارد زیرا پاسخ دادن به آنها می‌تواند دغدغه مدل‌های آشنایی پیش از ازدواج را حل کند.وی افزود: اکنون جوانان در خصوص آشنایی برای ازدواج دغدغه‌مند شدند اما در گذشته این دغدغه وجود نداشت و زندگی‌ها دوام بیشتری هم داشتند اما با گسترش تکنولوژی و رسانه‌های جمعی، نحوه آشنا شدن سخت شده است. ذائقه جوانان ما نسبت به ازدواج تغییر کرده است، جوانان در اثر آشنایی با فرهنگ‌های مختلف علاقه‌مند شده‌اند که سبک زندگی و ازدواج خود را با این فرهنگ‌ها تنظیم کنند، این روزها با جوانانی برخورد داریم که عاشق سبک زندگی‌ کره‌ای ‌ها، ترک‌ها یا بازیگران هالیوود هستند، عاشق شدن در یک نگاه و مدل‌های عجیب عشق و عاشقی نتیجه غرق شدن جوانان در این الگوهای غیرواقعی است.عضو هیأت مدیره انجمن روانشناسی اسلامی با بیان اینکه ملاک‌های نسل قدیم برای ازدواج به عرش نمی‌چسبیدند و کف خواسته‌های یک فرد از همسرش بودند، خاطرنشان کرد:‌ توقعات و انتظارات از زندگی و از دیگران در نسل امروزی تغییر کرده است و رواج سبک زندگی پرتوقع و پرمصرف افراد را به جایی رسانده که با ملاک‌های ساده گذشته کنار نمی‌آیند و انتظارات عجیبی از شریک زندگی خود دارند.وی با اشاره به روش‌های جدید آشنایی پیش از ازدواج،‌ گفت:‌ ممکن است سیستم آشنایی غربی مناسب فرهنگ غربی باشد اما از آنجایی که با ساختارهای فرهنگی ما همخوانی ندارد، نمی‌تواند برای زندگی جوانان ایرانی نسخه مناسبی بپیچد. همسرجویی در فضای مجازی بیشتر از سوی دختران اتفاق می‌افتد اما برخی پسران در این فضا به دنبال کام‌جویی هستند و این عدم تناسب هدف خطراتی در پی دارد.مهدی‌زاده با بیان اینکه خودافشایی روابط سابق به دلیل اینکه بیان روابط متعدد سابق زن و مرد قبیح نیست به راحتی اتفاق می‌افتد، عنوان کرد: در مدل آشنایی دو طرفه به خصوص در فضای مجازی علاوه بر عدم خودافشایی، در بیان خصوصیات، قصد آشنایی و مشخصات نیز صداقت وجود ندارد و بسیاری از این آشنایی‌ها سرانجام خوبی پیدا نمی‌کند.*روش آشنایی پیشنهادی برای جوانان امروز؛ نه غربی و نه سنتیعضو هیأت مدیره انجمن روانشناسی اسلامی با اشاره به مناسب نبودن سیستم آشنایی سنتی و سیستم آشنایی غربی برای آشنایی پیش از ازدواج جوانان ایرانی ابراز داشت: نوع سومی از روش آشنایی می‌توان پیشنهاد داد که آشنایی تحت نظر پدر و مادر و تحت لوای خانواده است که به دلیل رسمیت دادن به امر خواستگاری باعث استحکام و عدم استرس دو طرف می‌شود و علاوه بر آن،‌ خانواده‌ها به دلیل اشراف بیشتر بر امور مختلف، می‌توانند نسبت به مسائل متنوع پیش روی جوانان برای ازدواج به آنها مشورت دهند. وی با بیان اینکه باید محیط آشنایی پیش از ازدواج معقول و عاری از هیجانات عاشقانه باشد، عنوان کرد: پیشنهاد می‌شود طرفین 10 تا 15 ساعت طی چند جلسه صحبت‌هایی با محور ویژگی‌های شخصیتی، ارتباطات با اجتماع، مسائل دینی و معنویت،‌ بافت خانواده و سایر مطالب مهم زندگی خانوادگی داشته باشند و پس از آن با استخراج تفاهمات و اختلافات در صورت ادامه علاقه به ازدواج به یک مشاور متعهد و متخصص مراجعه کنند. مهدی‌زاده بیان داشت: سه جلسه یک ساعت و نیمه مشاوره پیش از ازدواج می‌تواند مسائل مخفی شخصیتی افراد را مشخص کرده و ریسک ازدواج دو نفر را نشان دهد که اگر این ریسک زیر 70 درصد باشد، یعنی امکان به مشکل خوردن این افراد کمتر از 70 درصد نشان داده شود، ما این دو نفر را برای ازدواج به یکدیگر معرفی می‌کنیم و در صورتی که ریسک ازدواج آنها بالای 50 درصد باشد،‌ این افراد اصلاً نباید با یکدیگر ازدواج کنند.انتهای پیام/

-

14. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    به نظرم طبیعیه این نگرانی . منم دچارم
    تو این مدت سعی کن خودت و برای همسر آیندت آماده کنی .
    اما با ورزش و مطالعه کردن سعی کردم کمتر بهش توجه کنم .
    Last edited by hamid_diablo; 28-06-2018 at 19:30.

16. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ظالمان در ایران کاری کرده اند که جوان ها بدبخت شده اند

18. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

بسلامتی متنی که نوشتم و ارسال نکردم ازدواج

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •