ببخشید دوست عزیز چجوری حساب کردی روی High-Ultra یگ نیم میلیون باید هزینه کنی فقط گرافیکی که بتونه اینو روی اولترا اجرا کنه باید 4 گیگ باشه که حد اقل 1/5 تا 2 تومن قیمتشه سی پی یو هم یدونه i5 بخواد بگیره فقط 800 در میاد
ببخشید دوست عزیز چجوری حساب کردی روی High-Ultra یگ نیم میلیون باید هزینه کنی فقط گرافیکی که بتونه اینو روی اولترا اجرا کنه باید 4 گیگ باشه که حد اقل 1/5 تا 2 تومن قیمتشه سی پی یو هم یدونه i5 بخواد بگیره فقط 800 در میاد
از میدان ولیعصر پاساژ ولی عصر فروشگاه کارا
من تنظیمات رو روی high گذاشتم البته MSAA رو دیگه خاموش کردم چون مموری گرافیک یک گیگه و همینطور اجازه نمیده روی 1080p بازی کنم...
از لحاظ گرافیک اصلا راضی نیستم و کیفیت گرافیک شبیه نسخه قبلی هست!
نمیدونم فقط برای من اینطوره یا کلا بازیش همینجوریه
البته گیم پلی و هوش مصنوعی و از خیلی از مسائل راضی هستم
اما این گرافیکش رو مخمه
مثلا تو این تصویر انگار زمین و انسان دو ابجکت مجزا هستند و ربطی به هم ندارند!
اگر نیاز هست عکس بیشتر بزارم
![]()
Last edited by J4ck; 22-04-2015 at 17:06.
میتونید کلا ربط زیادی به فیلم و... نداره
البته باید مامورت های که میده یا اسمس های که میاد رو بتویند بخونید
اگر زحمتی نیست کارکترتون رو روی همچین جایی ببرید و عکس بگیرید ببینم فقط برای من اینطوریه یا برای شما هم هست
البته منظور این پا در هوا بودن نیست اینکه اشیا سنگینی ندارند برام عجیبه شاید از کرک باشه آخه توی کلیپ های یوتوب زیاد اینطور نیست
![]()
شما سیستمتون چیه ؟
تنها بالا بردن تنظیمات باعث نمیشه که گرافیک بازی هم بیشتر بشه.
کارت گرافیک شما باید توان پردازش این گرافیک رو هم داشته باشه ( در صورتی که کارت گرافیکتون تنونه گرافیک بازی رو پردازش کنه، همه چی به هم ریخته میشه ) که در تصاویری که قرار دادید این مورد قابل مشاهده است.
پیشنهاد میکنم شما تنظیمات رو روی low بزارید گرافیک بازی بالاتر میره
رفیق تو این عکسا کاملا مشخصه SSAO روشن نیست تو تنظیمات. یا به دلیل ناسازگاری فعال نیست وگرنه اینجوری نمیشد . یه سایه نرمی بین اجسام باید باشه (که علاوه بر اینکه روی گرافیک کلی تاثیر خیلی زیادی داره فاصله بین اجسام رو هم واقعی و بهتر نشون میده )من تنظیمات رو روی high گذاشتم البته MSAA رو دیگه خاموش کردم چون مموری گرافیک یک گیگه و همینطور اجازه نمیده روی 1080p بازی کنم...
از لحاظ گرافیک اصلا راضی نیستم و کیفیت گرافیک شبیه نسخه قبلی هست!
نمیدونم فقط برای من اینطوره یا کلا بازیش همینجوریه
البته گیم پلی و هوش مصنوعی و از خیلی از مسائل راضی هستم
اما این گرافیکش رو مخمه
مثلا تو این تصویر انگار زمین و انسان دو ابجکت مجزا هستند و ربطی به هم ندارند!
اگر نیاز هست عکس بیشتر بزارم
ویرایش :
اگه سیستمتون نمیکشه پیشنهاد میکنم یکی از تنظیماتو بیارید پایینتر و به جاش اینو فعال کنید
Last edited by Reza Azimy_RW; 22-04-2015 at 18:02.
100 % مشکل از سمت شماست :
این ویدیو رو ببینید :
بقیه دوستان هم میتونن ببینن .. مقایسه تنظیمات گرافیکی مختلف برای بازی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشک ادم میریزه .. قسمتایی که از high end گذاشته :-|
ویرایش :
دوستان یک سری تنظیمات پیشنهادی برای سیستم ها هم در اخر ویدیو اورده شده .. میتونید از اون استفاده کنید
Last edited by dverbame; 22-04-2015 at 18:18.
گرافیک من GTX 460 هست که گرافیک قوی ای هم نیست ولی با همین کارت گرافیک واقعا از گرافیک بازی متعجب شدم! اونم برای یه بازی اپن ورلد با این وسعت و جزئیات
اصلا با آی وی قابل مقایسه نیست!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)