تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 720 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

این را هم اعلام کردن که بزودی در آینده ای نزدیک قرار هست کیفیت پخش افزایش پیدا کنه ( حالا hd بشه یا full hd رو نگفت) و مسلما همین طور نسبت تصاویر 16:9 بشه . آینده ی نزدیک هم خب معلوم نیست کی باشه (احتمالا چند سال دیگه)

انتقال به 16:9 آغاز شده. الآن شبکه PRESS TV اولین شبکه سیماست که نسبت تصویرش 16:9 شده و شبکه های داخلی تک و توک برنامه های 16:9 هم پخش میکنن.

تو تلویزیونهای CRT تصویرش بصورت عمودی کشیده میشه که در تلویزیونهای جدید 16:9 اندازه تصویر درست میشه.

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

وقتي ازفاصله خيلي نزديك به st30 نگاه ميكنم (حدود 3 سانتيمتري) يه نويزي آدم ميبينه كه تو led ها نيست .تو همه پلاسماها اينجوريه ؟ البته از فاصله دور ديده نميشه ها . دوستاني پلاسما دارن ممنون ميشم اگه جواب بدن .
    بهش میگن فلیکر. بخاطر ناسازگاری با سیستم PAL هست.
    تو ST30 دقیق نمی دونم اما تو VT30 گویا با تنظیم Intelligent Frame Creation روی MAX تا حد زیادی کم میشه.

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

من اينترنت adsl دارم . سيم اينترنت رووصل كردم بهش و بعد از آپديت نرم افزارش تونستم استفاده كنم . تو قسمت viera conection ميتوني از facebook , youtube ... استفاده كني . سرعت اينترنت من 512 است . ولي اصلا با سرعت كارباتلويزيون حال نكردم . خيلي كند بود . بيخيالش شدم .
    تا وقتی کامپیوتر هست چه نیازی به اینترنت TV هست؟
    همون کار رو کامپیوتر 100 برابر بهتر و راحت تر انجامش میده.
    به نظر من یه تکنولوژی بیخوده. حداقلش واسه ما ایرانیها با سرعت کذایی اینترنت، بیخوده.

2. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

وقتي ازفاصله خيلي نزديك به st30 نگاه ميكنم (حدود 3 سانتيمتري) يه نويزي آدم ميبينه كه تو led ها نيست .تو همه پلاسماها اينجوريه ؟ البته از فاصله دور ديده نميشه ها . دوستاني پلاسما دارن ممنون ميشم اگه جواب بدن .
    اون PWM نویز هست و همه پلاسما ها همینطور هستن تو مدلهای جدید مثل همین VT30 و ST30 این مسئله خیلی کمتر شده تو پلاسماهای قدیمی تر هم از فاصله 30 سانتیمتری TV به بعد قابل روئیت نبودن.

4. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من اينترنت adsl دارم . سيم اينترنت رووصل كردم بهش و بعد از آپديت نرم افزارش تونستم استفاده كنم . تو قسمت viera conection ميتوني از facebook , youtube ... استفاده كني . سرعت اينترنت من 512 است . ولي اصلا با سرعت كارباتلويزيون حال نكردم . خيلي كند بود . بيخيالش شدم .
    منم كابل لن از مودمم زدم ولي ارتباط برقرار نشد نميدونم چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اين نويز تصوير بعيده ربطي به pal داشته باشه . چون وقتي دكمه sd card رو هم ميزنيد و صفحه انتخاب تصوير و عكس هم كه مياد ، همون حالته

7. این کاربر از MZA_7960 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این فرمتهایی که vt30 میخونه مثل mkvوavchd و...من از نمایندگی سئول کردم گفت مخصوصه وسایله پاناسونیکه.مثل فیلمهایی که با دوربینه پاناسونیک ضبط میشه .کسی از مدیا پلیر vt30 خبر داره؟

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اين نويز تصوير بعيده ربطي به pal داشته باشه . چون وقتي دكمه sd card رو هم ميزنيد و صفحه انتخاب تصوير و عكس هم كه مياد ، همون حالته
    بله همین طور هست که شما می گید. لرزش بخاطر ناسازگاری با pal که کلا می تونه وجود داشته باشه.اما همانطور که شما می گید این چیزی غیر از لرزش بدلیل ناسازگاری با pal هست و همونطور که *alucard* عزیز هم گفتند همه ی پلاسما ها کم و بیش این مشکل را دارند .

اتفاقا در بررسی که
    flatpanelshd انجام داده این مورد به عنوان عیب VT30 مطرح شده و طبق گفته ی اون ها ، توی این مورد پلاسمای d8000 سامسونگ بهتر عمل کرده. اما خب این نویز و لرزش همونطور که گفتید فقط توی فاصله ی خیلی خیلی خیلی نزدیک قابل مشاهده هست پس نمی تونه مسئله ای باشه
    Last edited by manaminjamkharam; 04-12-2011 at 17:15.

10. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فکر کنم VT30 پاناسونیک از نظر بمب خبری توی ایران نسبت به مدلای دیگه حتی یادش بخیر نسبت به پلاسماهای kuro پایونیر هم بیشتر صدا کرده ( هرچند توی ایران نسبت به پلاسما کم لطفی می شه اکثرا) .

حالا که دیگه VT30 وارد شد و پلاسمای D8880 سامسونگ هم فکر کنم اومده باشه (اومده که ؟) ، کسی این دو تا مدل را از نزدیک برای مقایسه کردن دیده ؟

12. 2 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مدل های بالاتر پلاسماهای 2011 سامسونگ که سری 6 و 8 باشند وارد نشده اند و به نظر نمی آد که اصلا وارد شوند
    سام سرویس هم که دیگه واقعا ترکونده هر اشغالی که سامسونگ تولید کرده رو وارد کردند الا همین 2 سری که اتفاقا بهترین تی وی های سامسونگ هستند . قیمتشون هم بالا نیست که آدم بگه به اون خاطر وارد نشده

14. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه LoverOfHate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه احیاناً بدون گارانتیش هم اومد دوستان لطف کنن همینجا اعلام کنن

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فکر کنم VT30 پاناسونیک از نظر بمب خبری توی ایران نسبت به مدلای دیگه حتی یادش بخیر نسبت به پلاسماهای kuro پایونیر هم بیشتر صدا کرده ( هرچند توی ایران نسبت به پلاسما کم لطفی می شه اکثرا) .

حالا که دیگه VT30 وارد شد و پلاسمای D8880 سامسونگ هم فکر کنم اومده باشه (اومده که ؟) ، کسی این دو تا مدل را از نزدیک برای مقایسه کردن دیده ؟

پلاسماهای سامسونگ پنلهای بسیار خوبی هستند ولی اگر هم وارد ایران میشدند هیچ استقبالی از آنها نمیشد چون در حال حاضر برایتنس پلاسماهای پاناسونیک بسیار بالا است و در نور زیاد تصویری برابر و قابل قیاس با led ها دارند ولی پلاسماهای سامسونگ به مانند پلاسماهای قدیمی همچنان مشکل برایتنس دارند و فقط به درد مکانهای کم نور میخورند در ایران هم کیفیت تصویر = براقیت تصویر.
    Last edited by ............; 04-12-2011 at 18:24.

17. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •