تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 308 اولاول ... 205255295301302303304305306307308 آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

آس: بارسلونا محبوب‌ترین و رئال‌مادرید منفورترین تیم‌های لیگا

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در نظرسنجی روزنامه آس بارسلونا به عنوان محبوب‌ترین تیم لیگا انتخاب شد. رئال‌مادرید هم در نظرسنجی منفورترین تیم‌ها بارسلونا را جا گذاشت و اول شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه آس در نظرسنجی خود از محبوب‌ترین و منفورترین تیم‌های لیگا نوشت. بارسلونا با کسب بیشترین آرا در صدر قرار گرفت اما نکته جالب و شگفت‌انگیز این که رئال‌مادرید در صدر منفورترین تیم‌ها قرار گرفت!

در این نظرسنجی که شرکت Ikerfel انجام داد از 970 هزارو 200 تماشاگران سوال شد. در نظرسنجی محبوب‌ترین تیم، بارسلونا با کسب 41 درصد آرا در جایگاه نخست قرار گرفت. رئال‌مادرید با 34 درصد دوم شد. آتلتیکو مادرید هم با 21 درصد سوم شد و تیم‌های آتلتیک بیلبائو و رئال‌بتیس و والنسیا هم به ترتیب به ترتیب در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

اما نکته جالب درباره منفورترین تیم بود که رئال‌مادرید با 55 درصد آرا اول شد. بعد از رئال، بارسلونا با 40 درصد دوم شد. سویا هم در جایگاه سوم قرار گرفت.

در نظرسنجی بهترین تیمی که وجه خوبی از فوتبال اسپانیا در خارج از این کشور نشان داد، مالاگا بیشترین رای را به خود اختصاص داد.
    Last edited by M A S 0 U D; 03-07-2013 at 16:14.

2. 9 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

15 بازیکن دیوانه در تاریخ! (1)

طرفداری-اگر همه بازیکنان فوتبال قانون مدار و بدون حاشیه بودند، فوتبال بازی کسل کننده ای می شد. نه فقط در همه ورزش ها بلکه در بین مردم نیز آدم های مختلف با شخصیت های متفاوتی وجود دارند. در این مقاله که از سایت bleacher report گرفته شده، 15بازیکن که همواره حاشیه داشتند و به دیوانگی هایشان مشهور بودند، معرفی شده اند.
    پل گاسکویین

از کارهای عجیب او می توان به آروغ زدن در تلویزیون ملی، اخراج های متعدد توسط داوران و یا زدن فلوت ساختگی در مسابقه ای قدیمی اشاره کرد! بازیکن سابق باشگاه های نیوکاسل،تاتنهام،لاتزیو و گلاسکو رنجرز به عنوان یک هافبک، همان قدر که صحنه های به یاد ماندنی فوتبالی برای ما رقم زده، در ساختن حاشیه نیز کم نگذاشته است!

دیگو مارادونا

یک نابغه در زمین، او به همان اندازه در حاشیه ها نیز موفق بوده. برای مثال وقتی که او تلاش کرد که تعدادی خبرنگار را که در بیرون از خانه وی منتظرش بودند را بزند و حتی بعد از آن تلاش کرد که با ماشینش از روی پای آن ها رد شود!

قبل از آن نیز وی به خاطر مصرف مواد مخدر محروم شده بود. دیگو در سال 1991 به جرم مصرف کوکایین برای 15ماه از فوتبال محروم شد و 3سال بعد نیز به خاطر مثبت بودن جواب تست افدرین رسوایی به بار آورد! یکی از حاشیه های فوتبالی او که بسیار هم مشهور شد گلی بود که با دست وارد دروازه تیم ملی انگلستان کرد.

رنه هیگیتا

لقب او "مرد دیوانه" است. شاید اطلاعاتی از این دروازه بان دیوانه کلمبیایی که در سال های 80-90 در اوج بود داشته باشید. یکی از بزرگترین اشتباهات وی این بود که وقتی خواست بازیکن حریف را در جام جهانی دریبل بزند موفق به این کار نشد و مهاجم حریف طی یک توپ ربایی، توپ را در دروازه وی قرار داد.

او را به خاطر حرکت فوق العاده اش که به حرکت عقربی مشهور است، می شناسند. وی این حرکت را در سال 1995 و در مقابل تیم ملی انگلیس و در ورزشگاه ومبلی انجام داد.

ماریو بالوتلی

"چرا همیشه او؟!" چون او یک دیوانه کامل است.دلیلش این است!

گل سرسبد این لیست، اوست! حاشیه های سوپر ماریو را از کجا شروع کنیم؟ از آن جا که وی حمام خانه اش را به آتش کشید یا وقتی که به طور پنهانی به زندان زنان رفت و وقتی از او درباره این کارش پرسیدند وی جواب داد:"رفته بودم به اطراف نگاهی بیندازم"؟

حاشیه های او تمامی ندارد. او یک بار برای رفتن از منچستر به لندن یک راننده تاکسی را به خدمت گرفت تا او را همراهی کند چون او راه را بلد نبود! شما بگویید، چه کسی می تواند تلاش های ماریو را برای پوشیدن کاور تمرین فراموش کند؟!

4. 8 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: ادامه ی مطلب 
    طرفداری - مارک مونیسا با قراردادی آزاد به استوک سیتی پیوست.

مارک مونیسا 21 ساله که توان بازی در مرکز و سمت چپ خط دفاعی را دارد و بخشی از تیم زیر 21 ساله های اسپانیا بود که ماه گذشته قهرمان اروپا شد؛ با قراردادی 4 ساله به تیم لیگ برتری استوک پیوست.

او دومین خرید مارک هیوز پس از اریک پیترز است. مونیسا اولین بازی خود با پیراهن بارسا را در 17 سالگی انجام داد و تبدیل به دومین بازیکن جوان در تاریخ باشگاه شد که پیراهن اول تیم کاتالان را به تن کرده است. او در فینال لیگ قهرمانان 2009 مقابل یونایتد نیز بر روی نیمکت قرار داشت.

6. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آبیدال ، نیمار ، آلوز ، مسی و ماسچرانو در بازی خیریه دیشب

************************************************** ***************************
    مارک بارترا :من بخاطر فصل گذشته خیلی خوشحالم.بودن در تیم اصلی برای من رویایی بود که به حقیقت پیوست.لحظات بزرگ و سختی را داشتم که به من کمک کرد تا یاد بگیرم و به رشد کردن ادامه دهم.

عملکرد ‏نیمار در جام کنفدراسیون ها

برنامه بازیهای پیش فصل بارسلونا به نقل از سایت رسمی باشگاه
    1.شنبه 29 تیر : لخیا گدانسک - بارسلونا ، ساعت 23

2.چهارشنبه 2 مرداد : بایرن مونیخ - بارسلونا ، ساعت 23

3. شنبه 5 مرداد : والرنگا - بارسلونا ، ساعت 21:30

4.جمعه 11 مرداد : بارسلونا - سانتوس ، ساعت 00:00

5.چهارشنبه 16 مرداد : تایلند - بارسلونا ، ساعت 16:30

6.شنبه 19 مرداد : منتخب لیگ مالزی - بارسلونا ،ساعت 17:15

ژاوی چندر روز پیش با تیاگو صحبت کرده و به او توصیه کرده تا در بارسا بماند.ژاوی سرگذشت خودش را برای تیاگو مثال زده که بخاطر کم بازی کردن و یک مهره ی کلیدی نبودن در آستانه ی پیوستن به میلان بود ولی سرانجام تصمیم گرفت در بارسا بماند و حالا رکورد دار بیشترین تعداد بازی با پیراهن بارساست.

فیس‌بوک شخصی‌ مسی

مسی دقایقی پیش در فیس‌بوک رسمی‌ خود اعلام کرد بازی خیریه امشب که قرار بود در لوس آنجلس بر گذر شود از سوی مسئولین لوس انجلس کنسل شد.

متن فیس‌بوک مسی:

بسیار ناراحت از مسؤلین بازی خیریه در لوس انجلس. من واقعا می‌خواستم امشب در آنجا بازی کنم به مانند پرو و کلمبیا. این یک پروژه برای تمامی هوادارانم در سراسر دنیا است و من بخاطر طرفدارانم از مسؤلین ناراحت هستم. یک آغوش برای تمامی کسانی‌ که ما را می‌خواستند در لوس انجلس حمایت کنند و سپاس از همه شما برای حمایتهای بی‌ دریغتان.

تیترهای روزنامه الموندو دپورتیوو - 3 جولای

حقیقتِ پویول
    مصاحبه اختصاصی با پویول
    آینده : " من تسلیم نمیشوم.صرف نظر از اینکه چقدر سختی کشیدم،اشتیاق و هیجان من تغییری نکرده است "
    ویلانووا : " من با تیتو بیشتر از هر مربی که تا حالا داشتم صحبت کردم.او هیچوقت به من دروغ نگفته "
    پاداش : " من حتی فکر درخواست پاداش بخاطر اینکه ما به 100 امتیاز رسیدیم هم نکردم.این دروغ است "
    نیمار : " من او را آنالیز کردم و او واقعا خوب است.او متفاوت است،بازیکنان زیادی مثل او وجود ندارد "

مصاحبه پویول با الموندو

من هنوز بازنشسته نشده ام. مصدومیت‌های زیادی داشتم ولی‌ همچنان پر انگیزه هستم. باید دید فصل جدید چگونه پیش خواهد رفت. ولی‌ من حت به تمدید قرار دادم فکر می‌کنم.

- تصمیم دارم با تیم در روز اول شروع فصل تمرین کنم.

- یکی‌ از خنده‌دار‌ترین اخباری که شینیدم در رابطه با پیوستن به میلان بود. خبری که از حقیقت فاصله زیادی داشت من حتّی به جدایی از بارسا فکر نکرده ام.

- این حقیقت است که من در حال حاضر دقایق کمتری میتوانم بازی کنم، و اینرا خودم نیز میفهمم و به مربیانم حق می‌‌دهم.

- رابطه من با تیتو بسیار خوب است و با او بسیار صحبت می‌کنم حتّی بیشتر از تمامی مربیانی که در طول دوره حرفه ایم داشته ام. او نه تنها با من با همه بازیکنان رابطه خوبی‌ دارد.

- فکر می‌کنم بعد از پایان دوره فوتبالیم به بازیکنان جوانتر کمک کنم و مشاوره بدهم

منبع: الموندو
    تیترهای روزنامه اسپورت - 3 جولای

اولین پیشنهاد 32 میلیون یورو
    بعد از صحبت با تیاگو سیلوا،بارسا مذاکره با PSG را شروع میکند
    بارسا اطمینان داد که به اندازه ی کافی پول برای برآورده کردن خواسته ی تیتو را دارد
    مصاحبه اختصاصی با پیکه." یوهان کرویف همیشه چیزهای مثبتی میگوید اما مسی غیر قابل دسترس ترین است (نسبت به ما) "

لیست گلزنان فصل گذشته ی بارسلونا

آلبا مارتی
    مهاجم تیم بانوان که از 2012 به بارسا آمده
    و شماره 19 را میپوشد

به نظر ميرسه بايد منتظر اتفاقات جالبي براي حضور تياگو سيلوا در بارسا باشيم

ايجنت تياگو سيلوا امروز در مصاحبه عنوان كرده كه خيلي احمقانه است كه ما به بارسا نه بگوييم ، تياگو علاقمند است به بارسا ملحق شود و فقط بايد باشگاه پي اس جي رضايت دهد ،

اخبار کوتاه و نقل و انتقالات ، دوم جولای 2013

-آرسنال به بازیکن17 ساله تیم جوانان بارسا ، آنتونیو سانابریا علاقه مند است . او هم اکنون در جام جهانی زیر 20 سال حاضر است .
    -ابری ( مدیر ورزشی موشن گلادباخ) : بارسا – تراشتگن ؟ نه بازیکن و نه مدیر برنامه هایش و نه باشگاه چیزی در مورد این انتقال نمی دانند .
    -پبلو آیمار (بازیکن بنفیکا ) : این برای من بسیار غرور آفرین است که مسی مرا به عنوان الگوی خود می داند .
    -بارسا امیدواره از فروش ویا 10 میلیون یورو بدست بیاره . این بازیکن از فیورنتینا و تاتنهام پیشنهاد های جدی داره .
    -سیمئونه (مربی اتلتیکو مادرید) : سوپرکاپ شامل 2 بازی هستش . هر کدوم از دیگری سخت تره . ما باید پس از بازی اول برنامه ها رو تغییر بدیم .
    -بویان کرکیچ (22 ساله ) می خواهد به صورت قرضی به بتیس بپیونده . اما دستمزدی که می خواهد بالاست . بارسا ترجیح میده او را به صورت دائمی بفروشد .
    -دوس سانتوس نمی خواهد به اندرلخت برود ، او دوست دارد در اسپانیا بماند و مهمترین گزینه سلتا می باشد .
    -تونیتو ( مدیر یرنامه های سیلوا ) : دیدار با مدیران بارسا در هفته ی گذشته ؟ ما با هیچ کس صحبتی نداشتیم . من نمی دونم این شایعات چگونه به وجود میاد .
    -بارترا : من فصل گدشته بسیار خوشحال بودم . این برای من مانند رویا بود که در تیم اول بازی کنم . لحظات سخت باعث میشه من پیشرفت کنم .
    -ماریو گوتزه : مسی برای هرکسی یک الگو ست ، مانند من .
    -اینیستا فصل 2012-2013 را با 24 پاس گل به پایان رسوند . 21 پاس برای باشگاه و 3 پاس برای تیم ملی .
    -رسمی : مارک مونیستا با یک قرارداد 4 ساله به باشگاه انگلیسی استوک سیتی پیوست .
    -مونیستا پس از ثبت قرارداد : این یک تصمیم بزرگ برای من بود . من دیروز به انگلیس اومدم برای دیدن مردم و زمین تمرین . من نمیتوانم برای شروع صبر کنم .
    -برنامه ی بارسا برای شروع مذاکرات با پاریس سنت ژرمن برای جذب تیاگو سیلوا دادن پیشنهاد 32 میلیونی می باشد .

Last edited by runner; 03-07-2013 at 22:11.

8. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

فکر کنم کم کم باید تیاگو سیلوا رو هم بارسایی بدونیم از شواهد و قراین مشخصه و درضمن اصرار تیتو و سماجت راسل در مشخص کردن سوژه های اصلی و نهایی کردن قراردادها مزید بر علته ...
    شاید بعد اون نوبت رونی باشه ...

10. 9 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

گل به خودی پیکه توی ucl رو نزده

ویرایش: آهان اون برای بایرن مونیخ حساب میشه

12. 6 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بسیار ناراحت از مسؤلین بازی خیریه در لوس انجلس. من واقعا می‌خواستم امشب در آنجا بازی کنم به مانند پرو و کلمبیا. این یک پروژه برای تمامی هوادارانم در سراسر دنیا است و من بخاطر طرفدارانم از مسؤلین ناراحت هستم. یک آغوش برای تمامی کسانی‌ که ما را می‌خواستند در لوس انجلس حمایت کنند و سپاس از همه شما برای حمایتهای بی‌ دریغتان.
    مسی چقدر فارسیش بده!

14. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Barca's #10 - From ‎Maradona till ‎Messi

+_+_+_+_+_+_+_+_+

**دانلود کلیپ تبلیغاتی مسی برای We Chat**

FULL HD - 12 MB - 30 SEC - MP4

+_+_+_+_+_+_+_+_+

Last edited by M E S S I; 04-07-2013 at 12:51.

16. 5 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

بارسلونا, ویا و ٢٥ میلیون یورو را برای رونی پیشنهاد می دهد

طرفداری - به گزارش اسپورت بارسلونا ۲۵ میلیون یورو به اضافه ویا را برای به خدمت گرفتن رونی پیشنهاد داده است. رفتن ویا از بارسلونا بسیار ممکن به نظر می‌‌رسد و بارسلونا از آرسنال، لیورپول و تاتنهام برای وی پیشنهاد دارد.

به گزارش فوتبال اسپانیا، قیمت ۱۲ میلیون یورویی ویا به نظر می‌‌رسد وسیله‌ای برای بلوگرانا برای کم کردن هزینه خرید وین رونی باشد. بارسلونا منتظر نتیجه دیدار مویس و رونی است تا بتواند قبل از هر تصمیم گیری اهداف خود را بداند. رابطه رونی و مویس از زمان حضور او در اورتون چندان صمیمی‌ نبوده است و به همین دلیل بارسلونا امیدوار به خرید این مهاجم انگلیسی شیاطین سرخ است.

دستمزد ۱۴ میلیون یورویی وین رونی می‌‌تواند سدی در راه این انتقال باشد و همچنین دستمزد ویا در فصل آینده برای بارسلونا چیزی در حدود ۱۰ میلیون یورو خواهد بود. با همه این اوصاف، ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا با اظهارات و تعریفی که از وین رونی در گذشته کرده است، به نظر می‌‌رسد که چراغ سبز خود را برای خرید وی نشان داده است.

================================================== ================================================== ==

بارسلونا تنها سیلوا را می خواهد

طرفداری - بارسلونا آماده است آرزوی تیتو را بر آورده کند و تیاگو سیلوا را برای مشکل مرکز خط دفاعی به خدمت بگیرد. وی بازیکنی است که ویلانووا می‌‌خواهد و تیتو با عقد قرارداد با هر کس دیگری مخالف است.

به گزارش مارکا، ایده فراهم آوردن مبلغ خرید سیلوا به این شکل است که بارسلونا پول به دست آمده از فروش تمام بازیکنان خروجی تیم را برای وی خرج می‌‌کند. از کسانی‌ که در لیست فروش باشگاه هستن می‌‌توان به ویا که به احتمال زیاد با مبلغ ۱۵ میلیون یورو به تاتنهام منتقل می‌‌شود، نام برد.

انتقال بعدی فروش تیاگو با مبلغ ۱۸ میلیون یورو به منچستریونایتد است. به گزارش رادیو کاتالان مبلغ خرید سیلوا ۳۲ میلیون یورو است. در کنار شایعاتی که حاکی‌ از صحبت‌های بارسلونا با سیلوا دارد، پائولو تونیتو مدیر برنامه‌های سیلوا بار‌ها در مقابل خبرنگاران گفته است که بارسلونا و PSG نیاز دارند که با هم مذاکره کنند.

================================================== ================================================== ===

پیکه: رونی می تواند در بین ۳ بازیکن برتر دنیا باشد؛ او در بارسا به خوبی جا می افتد

طرفداری - آینده وین رونی در منچستر یونایتد هنوز مبهم به نظر می رسد و تیم های زیادی آماده ارائه پیشنهاد به این ستاره فوتبال انگلستان هستند.

در حال حاضر خبر های متعددی در رونی در رسانه ها به گوش می رسد و او در کانون توجهات قرار دارد. پس آن که پیتر چک اعلام کرد که می تواند رونی را در پیراهن چلسی تصور کند حالا نوبت به مدافع بارسلونا می باشد که به تمجید از وین رونی بپردازد.

جرارد پیکه که خود سابقه بازی در منچستر یونایتد را دارد به تازگی اعلام کرده است که رونی تمام توانایی های لازم برای قرار گرفتن در بین ۳ بازیکن برتر دنیا را دارد. پیکه معتقد است که رونی می تواند گزینه مناسبی برای حضور در جمع قهرمان لالیگا باشد و به خوبی می تواند در این تیم جا بیوفتد.

پیکه در مورد هم بازی سابقش در منچستر یونایتد گفت:" من مطمئن هستم که رونی تمام ویژگی های لازم برای بودن در جمع ۳ بازیکن برتر جهان را دارا می باشد. اگر او به بارسا بیاید به خوبی در تیم جا می گیرد."

پیکه ادامه داد:" او یک بازیکن خوش ذوق و محرک است، علاوه بر سرعت بالا، قدرت بدنی بالایی نیز دارد و تکنیکش نیز منحصر به فرد است. فکر نمی کنم که رونی مشکلی برای عادت کردن به سیستم بازی بارسا داشته باشد."

پس از آن که رونی و مویس در جلسه ای در مورد آینده رونی به صحبت پرداختند رونی به تمرینات پیش فصل منچستر یونایتد بازگشته است ولی هنوز هیچ چیز در مورد آینده او قطعی نشده است.

در پایان فصل و پس از قهرمانی منچستر یونایتد، سر الکس فرگوسن اعلام کرد که رونی درخواست خروج از باشگاه را ارائه داده است که این خبر باعث ابراز علاقه پاریس سن ژرمن، چلسی و آرسنال به ثبت قرارداد با این ستاره انگلیسی شد
    Last edited by M A S 0 U D; 04-07-2013 at 15:25.

18. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

دوستان با توجه به وضعیت ژاوی که 33 سالشه و از ناحیه تاندون هم مشکل داره رفتن تیاگو برای چیه؟

20. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •