تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 328 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دمشون گرم چقدر هماهنگن خدایی
    اون گل یووه هم خیلی خشنگ بود
    فیگو مثل یه ادم 20 ساله بازی میکرد

2. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خنده های زیدان و خوش بش بازیکنا با هم و بازی داویدز و استارت کارلوس و بازی خوب فیگو رو که میدیدم اشک تو چشمام جمع میشد که واقعا چرا باید اینا از فوتبال خداحافظی میکردند ...
    احساسی شدن بیش از حدم شاید به خاطر این باشه که با دیدن اینا یه جور حس نوستالژی و جوونی هام زنده میشد (انگار چند سالمه)
    ولی واقعا بازی زیبایی بود ... حدودای دقیقه 80 بود زیدان یه استپ کرد که واقعا اینجور استپ رو تو بازیکنایی که الان دارن بازی میکنن نمی بینم
    واقعا زمان چقدر بی رحمه

4. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

عکسا رو که دیدم کلی هیجان زده شدم ... کل بازی رو با کیفیت خوب کسی نداره ؟‌

توی این عکس توپ یه جوریه :دي

6. 5 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگر رئال آنچلوتي رامي‌خواهد،بايد با ماتماس بگيرد

سران باشگاه PSG اعلام کردند اگر رئال مادريد خواهان به خدمت گرفتن سرمربي ايتاليايي آنها است، بايد با اين تيم تماس بگيرد.

پاري‌سن‌ژرمن نسبت به اظهارات فلورنتينو پرس که اعلام کرده بود کارلو آنچلوتي يکي از گزينه‌هاي اصلي هدايت رئال است، واکنش نشان داد.

به گزارش فارس،يک منبع نزديک به شيخ ناصر الخليفي، رئيس باشگاه فاش کرد که هيچ پيشنهاد رسمي براي جذب مربي ايتاليايي که هنوز يک سال از قراردادش باقي مانده، به دست آنها نرسيده و افزود: اگر رئال آنچلوتي را مي‌خواهد بايد با ما تماس بگيرند و پيشنهادشان را مطرح کنند.

رفتار PSG نمي‌تواند از اين واضح تر باشد: باشگاه يک سرمربي دارد و توپ در زمين رئال است که حرکت را شروع کند. قهرمان ليگ فرانسه نمي‌خواهد کار را براي خروج آنچلوتي آسان کند؛ به هرحال هرچه اين رفتار بيشتر او را ناراحت کند، به اين معنا خواهد بود که رئال بايد براي تحقق روياي سرمربي ايتاليايي که حضور در سانتياگو برنابئو است، تلاش کند.

رئيس باشگاه پاري‌سن‌ژرمن بازار را براي پيدا کردن يک سرمربي جديد جستجو مي‌کند اما تاکنون به نتيجه نرسيده است. «آنچلوتي هنوز سرمربي تيم است» جمله‌اي است که از زبان رئيس باشگاه در پاسخ به سوال درباره سرمربي آينده تيم جاري شد.

PSG که از سوي گروه سرمايه‌گذاران ورزشي قطر (QSI) حمايت مي‌شود، درباره پول خردمندانه عمل مي‌کند و تمايلي ندارد که سرمربي‌اش را ارزان از دست بدهد تنها به خاطر اينکه رئال مادريد او را مي‌خواهد. درست مثل زماني که باشگاهي به يک بازيکن علاقمند مي‌شود، باشگاه فرانسوي هر پيشنهادي براي جذب آنچلوتي را بررسي خواهد کرد. تبصره‌اي در قرارداد وي قرار دارد که در صورت پيشنهاد بالاي 7.5 ميليون يورو مي‌تواند تيم را ترک کند.
    منبع : ورزش 3

8. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تازگیا اینیستا چه قدر دل سوز شده برای رئال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چقدر نظر میده
    یکی نیست بشوندش سرجاش

10. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مورینیو امروز یه مصاحبه مفصلی رو توی استمفوردبریج داشته که قسمت هایی که مربوط به رئال میشن رو اینجا میارم:

در مورد صحبت های اینیستا که گفت مورینیو چهره فوتبال اسپانیا را خراب کرد
    " من فوتبال اسپانیا را خراب کردم؛ آن هم با پایان دادن به اقتدار بارسا رئال لالیگا را از بارسا گرفت؛ کوپا دل ری را از بارسا گرفت. قهرمانی ما در لالیگا تاریخی بود. با 100 امتیاز و 121 گل زده. این باعث شد تا آنها لطه ببینند. من دوران فوق العاده ای در رئال داشتم. من به سه جام داخلی رسیدم. ما در چمپیونزلیگ به قهرمانی نرسیدیم؛ هدفی که یکی از جاه طلبی های ما بود. هرگز نمی دانید که تا کجا می توانید پیش بروید. پیش از رفتن من به رئال، آنها 6 سال بود که به یک چهارم نهایی نرسیده بودند اما ما سه فصل به نیمه نهایی رسیدیم. می توانم با افتخار بگویم که در باشگاه بزرگی مانند رئال مربیگری کردم."

در مورد درگیری با کاسیاس
    " در فصل اخیر چه اتفاقی رخ داد؟ من به بازیکنانی بازی دادم که فکر می کردم برای تیم بهتر کار می کنند. البته من می خواهم با همه رابطه خوبی داشته باشم اما نیاز دارم که با خودم هم رابطه خوبی داشته باشم و باید با خودم هم روراست باشم. اگر کسی جایگاه بالایی در تیم دارد، من نمی توانم برای او امتیاز قائل شوم. این بستگی به بازیکنان دارد که این را بپذیرند یا نه؛ همچنین به رسانه ها و هواداران."

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 16 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تازگیا اینیستا چه قدر دل سوز شده برای رئال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چقدر نظر میده
    یکی نیست بشوندش سرجاش
    راست میگه دیگه فوتبال اسپانیا رو مورینیو نابود کرد

وقتی جلوی جام گرفتن بارسلونا رو بگیری و تو الکلاسیکو ها برد هم نداشته باشی باید هم اینجوری بسوزه

14. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کارلوس:زيدان مربي کاملي براي رئال خواهد شد

مدافع سابق رئال مادريد معتقد است اسطوره فرانسوي مي‌تواند مربي کاملي براي باشگاه باشد.

روبرتو کارلوس در پايان ديدار دوستانه بين پيشکسوتان رئال مادريد و يوونتوس اظهار داشت: زين‌الدين زيدان فرانسوي مي‌تواند مربي کاملي براي رئال باشد.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: زيدان مي‌تواند هر نقشي را در رئال بپذيرد. زيدان با سابقه، آرامش و هوشش مي‌تواند هرکاري که دوست دارد، انجام دهد. سرمربي، دستيار مربي، مدير، مدير اجرايي يا هر پست ديگر؛ او مي‌تواند با تضمين بالا هر يک از اين کارها را انجام دهد. زيدان فرد فوق‌العاده‌اي براي باشگاه است.

منبع : ورزش 3

کارلوس خاطرنشان کرد: آنچلوتي سرمربي بزرگي است اما مشکل در رئال مادريد بحث بر سر هماهنگي است.

16. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پرس(2): هم ما می خواهیم رونالدو بماند، هم خود او؛درخرید توتی و ویری ناکام ماندیم

مابرخی مسائل رابرای یکدیگر تعریف نمی کنیم. درعمل به هم ثابت می کنیم. به این نیاز نداریم که کسی به ما کمک کند تا قرارداد کریس را تمدید کنیم و یا بازیکن دیگری را به خدمت بگیریم
    سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی در گفتگو با وب سایت رسمی روزنامه مارکا، از مسائل مختلف تیمش گفته.
    منطقا او دوهفته است که خواب و خوراک ندارد. پرس درانتظار برگزاری انتخابات باشگاه مادریدی است تا به ریاستش دراین باشگاه ادامه دهد و خستگی ناشی از فعالیت فراوان دراین کمپین از یک سو و فشارهای رسانه ای و گمانه زنی ها درمورد آینده ستاره های این تیم از سوی دیگر، فشار زیادی را برروی رئیس باشگاه مادریدی اعمال کرده.
    حالا پرس در گفتگو با روزنامه مارکا شرکت کرده و از مسائل مختلفی صحبت نموده. در اینجا می توانید گزیده صحبت های پرس را در دو قسمت مطالعه کنید. این بخش دوم و پایانی این گفتگو است:
    * چه رویایی را نتوانستید محقق کنید؟ چه خریدی را نتوانستید انجام دهید؟
    درمورد خریدها، نام ویری و توتی به ذهنم می آید..ما درمورد خرید رونالدینیو تردیدهایی داشتیم ولی درهمان سال بکام را به خدمت گرفتیم
    *نیمار را جو ناکامی های رئال در بازار نقل وانتقالات نمی دانید؟
    نیمار یکی از این بازیکنان بزرگ است و امیدوارم که در بارسا موفق شود
    *بزرگی بارسا، غیرمستقیم به رئال مرتبط است.جای درخشش برای هردو تیم درکنار هم وجود ندارد
    این طور نیست. در دنیای فوتبال خیلی سخت است که اوضاع برای من خوب باشد و برای سایرین بد باشد. درک این سخت است. ما فصل خوبی را سپری کردیم و اوضاع برای ما، بارسا، اتلتیکو والنسیا خوب بودهرچیزی که به معنای پیشرفت باشد خوب است و با نیمار، قطعا بارسا بهتر خواهد شد.
    *این صحبت ها را کردید تاتوضیح دهید که چرا شما او را نخریدید؟به خاطر مسائل مالی؟
    همیشه باید حد ومرزی برای هرچیزی قائل بود.باید خطی کشید که پایت را از آن فراتر نگذاری و تا زمانی که من رئیس باشگاه باشم، این اتفاق رخ نخواهد داد
    * وبرای کریستیانو رونالدو هم چنین خطی وجود دارد؟
    ما برای جذب رونالدو تلاش زیادی انجام دادیم و حدود 100 میلیون یورو برای خرید او پرداخت کردیم.همه چیز به شیوه ای طبیعی پیش رفت و ما وجه خرید او را به یونایتد پرداخت کردیم. بعضی از بازیکنان شاید به نظر گران برسند و برخی ارزان. تمام وجهه های این انتقال در قالب استراتژی باشگاه بود.
    * الان زمان آن فرا رسیده که شرکای باشگاه بدانند که آیا کریس در 5 سال آینده بارئال خواهد بود یا نه؟
    من با شفافیت تمام دراین باره صحبت می کنم. تمایل من، کریس و هواداران رئال این است که او سالیان سال اینجا باشد و اینجا بازی کند. وقتی همه یک چیز می خواهند، بعید است که آن اتفاق نیفتد، من به عنوان رئیس باشگاه مادریدی این را می خواهیم و کریس هم به عنوان بازیکن تی همین را می خواهد.
    *این حرف تازه ای است. خود کریس هم میخواهد بماند؟
    بله بدون هیچ شکی
    *تازمانی که بارسا مسی را دارد، رئال باید تحت هرشرایطی کریس را درتیمش حفظ کند
    رئال نمی خواهد کریس را به خاطر آنکه بارسا مسی را دارد در تیمش حفظ کند. رئال می خواهد کریس را تاپایان دراختیار داشته باشد؛ چون او بهترین بازیکن دنیاست؛ چه مسی باشدو چه نباشد. حالا بهترین بازیکن دنیا درتیم ماست. دوسال دیگر تا پایان قرارداد او باقی است.ولی حرف و حدیث ها به نحوی است که انگار فردا می خواهد برود .خواسته ما این است که او را برای مدت زمان بیشتری در تیممان نگاه داریم. همیشه تیم ها به یک بازیکن بزرگ چشم می دوزند. در آن زمان همه نگاه ها به دی استفانو بود و بعد از آن توجهات روی زیدان متمرکز شد.حالا هم منطقی است که همه به کریستیانو چشم بدوزند.هیچ چیزی بهتر از توجه به بهترین بازیکن دنیا نیست.نظر شما چیست؟ ما فکر می کنیم که چهره او می تواند در کنار آلفردو دی استفانو به تاریخ باشگاه بپیوندد.
    *خود کریس در جریان این صحبت هایی که شما برزبان می آورید هست؟
    ما همیشه با هم حرف می زنیم . اگر بخواهید بدانید، ما راجع به پول با هم صحبت کرده ایم یا نه، به شما می گویم که نه. زمان این کار کمی دیگر است.وقتی که او از تعطیلات به مادرید بازگردد. ولی این مسائل را ما برای یکدیگر تعریف نمی کنیم. درعمل به هم ثابت می کنیم. ما به این نیاز نداریم که کسی به ما کمک کند تا قرارداد کریس را تمدید کنیم و یا بازیکن دیگری را به خدمت بگیریم. از لطف همه شما و محبت هایتان متشکریم
    *پس حتما موضوع اختلاف میان شما و کریس حق تصاویر اوست.
    نه.من اخبار زیادی می خوانم و می شنوم که مرا به شدت متعجب می کند.اخباری که هرگز اتفاق نیفتاده. چه دراین مورد و چه در مورد مسائل دیگر..من خوانده ام که برای انتقال آنچلوتی به رئال از ما 4 میلیون یورو خواسته شده. من به شما این خاطر جمعی را می دهم که کسی چنین وجهی از ماه نخواسته. شماها می دانید که با پولی که پاری سن ژرمن دارد 4 میلیون یورو بیشتر یا کمتر تفاوتی ندارد

************************************************** ************************************************** *****

پرس(1):حس مسئولیت مرا به ریاست رئال بازگرداند؛ نسبت به دوره قبل باتجربه تر شده ام

آن موقع ها مرا درخیابانها متوقف می کردند وبه خاطر خرید فیگو یا زیدان از من تشکر می کردند وحالا این کار را به خاطر تشکر از خرید کریس انجام می دهند.
    سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی در گفتگو با وب سایت رسمی روزنامه مارکا، از مسائل مختلف تیمش گفته.
    منطقا او دوهفته است که خواب و خوراک ندارد. پرس درانتظار برگزاری انتخابات باشگاه مادریدی است تا به ریاستش دراین باشگاه ادامه دهد و خستگی ناشی از فعالیت فراوان دراین کمپین از یک سو و فشارهای رسانه ای و گمانه زنی ها درمورد آینده ستاره های این تیم از سوی دیگر، فشار زیادی را برروی رئیس باشگاه مادریدی اعمال کرده.
    حالا پرس در گفتگو با روزنامه مارکا شرکت کرده و از مسائل مختلفی صحبت نموده. در اینجا می توانید گزیده صحبت های پرس را در دو قسمت مطالعه کنید. این بخش اول این گفتگو است
    *در دوهفته اخیر خیلی مصاحبه کرده اید.نه؟
    هفت یا هشت بار.4 مصاحبه تلویزیونی، 3 مصاحبه رادیویی، یک مصاحبه با روزنامه و حالا هم شما.
    *چه سوالی برای پاسخ دادن مانده؟
    ازمن درمورد همه چیز پرسیده اندومن هم به همه چیز جواب دادم.تلاش کردم که مسائلی را که در ماه های اخیر درموردش صحبت نشده بودرا توضیح دهم.عادت ندارم که درمورد تمام مسائل با رسانه ها صحبت کنم ولی الان درکمپین تبلیغاتی می توان ایده های من را به صورت شفاف تری دید.
    *روز 16جولای سال2000 چه اتفاقی افتاد؟
    من به عنوان رئیس رئال مادرید انتخاب شدم
    *اولین تصمیم مهمی که بعد از آن گرفتید چه بود؟
    انتخاب آلفردو دی استفانو به عنوان رئیس افتخاری رئال
    *والبته خرید فیگو.نه؟
    اینها دوموضوع متفاوت هستند.انتخاب دی استفانو، تصمیمی مدیریتی بود ولی خرید بازیکنان موضوع دیگری است. آن موقع ها مرا درخیابانها متوقف می کردند وبه خاطر خرید فیگو یا زیدان از من تشکر می کردند وحالا این کار را به خاطر تشکر از خرید کریس انجام می دهند.
    *می گویند ریاست رئال مادرید مهمتر از ریاست دولت است.
    نه.این افتخار ودرعین حال مسئولیت بزرگی است که به نظر من رئیس دولت هم همین مسئولیت سخت را دارد.این دو موضوع متفاوت است که البته نکات مشترکی هم دارد.دوستانم به من می گویند که ازآنجایی که من علاقه زیادی به سیاست دارم، فوتبال هم شبیه سیاست شده؛ انتخابات و فشار کاری و فعالیت های تبلیغاتی و..
    *ازپرس سال2000 چه ویژگی هایی هنوز درشما باقی مانده؟
    همه ارزشهایم باقی مانده.حالا تجربه بیشتری دارم.تمام آنچه دراطراف باشگاه هست؛ از فشارهاگرفته تا همه چیز را بهتر می شناسم.چیزی که بیشتر از همه مرا متعجب می کند، تمام کسانی هستند که به اینجا می آیند.به همین خاطر می گویم که برای آنکه بازیکن رئال شوی، باید یک بازیکن خوب باشی، ذهن خوبی داشته باشی و بتوانی فشارهای داخل رختکن و خیابان هارا تحمل کنی. بازیکنان ما باید تست های زیادی را پشت سربگذارند تا بتوانند دراینجا جا بیفتند.
    *این آخرین دوره مدیریت شما در رئال خواهد بود؟
    نمی دانم.تا زمانی که توان داشته باشم و شرکا بخواهند، من اینجا خواهم بود .درسال 2006 کنار رفتم چون فکر می کردم که کارهایی که باید را انجام داده ام ؛ به ویژه ازنظر اقتصادی..ولی وقتی کنار رفتم در باشگاه اتفاقی افتاد که در تیمی که پرچم بازی سالم را در دست دارد، نباید هرگز اتفاق می افتاد و به همین خاطر بازگشتم تا ثباتی که نباید هرگز آن را از دست دهیم را در رئال بازیابی کنم.
    *درطول این ده سال علاوه بر تحمل فشار، چه چیزهایی یادگرفتید؟
    یاد گرفتم که فوتبال علاوه بر بعد احساسی، بعد تفریحی هم دارد و باید سعی کنیم که بیشتر از این از فوتبال لذت ببریم. می توان خندید و می توان گریه کرد ولی نباید فراموش کرد که فوتبال یک سرگرمی است.

منبع : گل

18. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کارلوس: زیدان یک مربی کامل برای رئال مادرید است

روبرتو کارلوس بازیکن سابق رئال مادرید پس از دیدار خیریه برابر اسطوره های یوونتوس، زین الدین زیدان را مربی ایده آل ـی برای رئال مادرید توصیف کرد.

"زیدان همیشه و در هر موقعیتی با آرامش و هوش خود به تیم کمک کرده است. او مربی و مدیر خوبی ـست و با آرامش خود همه کار ها را انجام میدهد. او یک فرد فوق العاده و مربی کاملی برای رئال مادرید خواهد بود".

دفاع چپ سابق تیم ملی برزیل در مورد امکان نشستن کارلو آنچلوتی روی نیمکت رئال مادرید گفت: "آنچلوتی مربی بزرگی ـست اما فکر میکنم در رئال مادرید به مشکل بخورد و فلسفه او با رئال مادرید تطابقی ندارد".

سرمربی فصل بعد sivasspor ترکیه افزود: "مربی بالاخره انتخاب میشود. آنچلوتی یا هر کس دیگری و همه میدانند کار در رئال مادرید آسان نیست. در اینجا شما همیشه باید قهرمان لالیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان شوید! اگر موفق نشوید اختلاف و درگیری پیش می آید."

برزیلی 40 ساله دیروز برای رئال مادرید مقابل یوونتوس در دیداری خیریه بازی کرد که رئال مادرید با دو گل فیگو و ایوان مقابل تک گل مونترو به برتری رسید.
    | ترجمه توسط تیم خبری فوتی کلاب | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------------

دی ماریا پیشنهاد چلسی را رد کرد

وینگر آرژانتینی کهکشانی ها پس از شنیدن اخباری مبنی بر پیوستنش به چلسی در تابستان پیش رو بار دیگر بر این نکته تاکید کرد که مادرید را ترک نخواهد کرد.

ژوزه مورینیو سرمربی حال حاضر تیم چلسی اخیراً به جذب شاگرد قدیمی خود در مادرید علاقه مند شده است ولی انخل دی ماریا گفته است که در مادرید خوشحال است و به همراه خانواده اش روزگار خوبی را در این شهر می گذراند.در زمانی که مورینیو کهکشانی ها را هدایت میکرد تعدادی از بازیکنان با این سرمربی پرتغالی سر ناسازگاری می زدند ولی دی ماریا همیشه رابطه ی خوبی با مورینیو داشت به طوری که پس از ترک مادرید توسط مورینو این بازیکن در مصاحبه ای با یک روزنامه ی آرژانتینی گفت وقتی که خبر رفتن مورینیو را شنیده است بسیار متاسف شده است.
    من در مادرید واقعاً خوشحالم و زندگی رویایی کنار همسر و فرزندم دارم.فرزندی که یک ماه و نیم پیش در همین مادرید به دنیا آمد.ولی نهایتاً تصمیم با ریاست باشگاه و سرمربی جدید خواهد بود.اگر من در برنامه ی آنها برای آینده جایی داشته باشم در مادرید خواهم ماند زیرا رابطه ی بسیار خوبی با هم تیمی هایم دارم.

| ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب |

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------------
    مورینیو به دنبال آلونسو

ژوزه مورینیو سرمربی جدید چلسی با هدف گرفتن آلونسو ترمیم و تقویت تیم خود را شروع کرده است.

به گزارش دیلی تلگراف، مورینیو که به تازگی به تیم سابق خود، چلسی برگشته است تصمیم دارد هافبک سابق لیورپول را برای کمک به کسب سومین قهرمانی لیگ برتر جزیره خود به خدمت بگیرد.

آلونسو 31 ساله که به تازگی در مونیخ تحت عمل جراحی کشاله ران قرار گرفت تا 3 ماه از میادین دور است.

همچنین مورینیو قصد دارد با پشت سر گذاشتن آبی های منچستر، ادینسون کاوانی مهاجم تیم ناپولی را نیز به خدمت بگیرد.

|ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •