سلام دوستان
در بخش carear mod (بخش manager) در قسمت setting یک گزینه هست به اسم Edit Player اما غیرفعاله آیا راهی هست که بشه فعالش کرد؟؟؟؟؟
سلام دوستان
در بخش carear mod (بخش manager) در قسمت setting یک گزینه هست به اسم Edit Player اما غیرفعاله آیا راهی هست که بشه فعالش کرد؟؟؟؟؟
اونایی که بازی رو توی ویندوز 8 اجرا کردن ایا قلق خاصی داشته یا خیر؟؟
win 8 enterprise اجرا میکنم با اینکه گرافیکم رو هم اپدیت کردم بازم از بازی میپره بیرون(با همین درایو گرافیک تو ویندوز7 مشکلی نداشتم)
این گزینه باید از قسمت EAS FC آنلاک کنی که مربوط میشه به بخش آنلاین !!!! یعنی باید آنلاین باشی و بر اساس لول آنلاک کنی !
موفق باشید.
دوستان من دارم دیوانه میشم...صد بار کریر رو رفتم تا اواخر فصل میشه مسی میگه میخواد از تیم بره ...روحیه و فرمش هم عالیه و بهترین گلزنه...آپدیت 1.6 رو هم ریختم...
خواهشا کمک کنین...کل نت رو گشتم یکی چنین مشکلی نداشت...
![]()
بازیکنهایی که در سطح بالایی قرار دارند اگر در تیمی که هستند ، اون تیم نتیجه های خوبی نگیره و در تورنومنتهایی که شرکت میکنه رتبه خوبی کسب نکنه از تیم جدا میشن.
قردادشو با یک دست مزد بالا تمدید کن اگه قبول کنه می مونه.
بعضی وقتها هم هیئت مدیره اجازه رفتن و موندنشو به خودت واگذار می کنه که در این صورت هم می تونی نگهش داری.
اگرم نشد با یک خداحافظی خوشحالش کن
بعضی وقتها هم خوشی می زنه زیر دلشون ،بعضیاشونم مثل اینکه ک..رم دارن.
بهترین و جدیدترین ورژن کدومه میخوام بزارم واسه دانلود ؟
کسی نبود جواب بده؟
اقا چرا وقتی بااینکه من همش فیفا رو لایو میرم و سیزن میرم نقل وانتقالات ژانویه انجام نمیشه..؟بازیکنا همون بازیکن های 3 ماه پیش هستن تو تیماشون...
سلام دوستان هر کی تو بخش التیمات تیم کوین نیاز داره پیام خصوصی بده به من مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)