این بله یعنی داریم؟!
خب ادامش ...![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
این بله یعنی داریم؟!
خب ادامش ...![]()
بنده یک سالی هست که از آنتی ویروس تراس پورت استفاده می کنم . نصب آسان ، قیمت پایین لایسنس و سرعت در اسکن و محیط کاربری آسان از ویژگی هاش هست . قبلا کمودو داشتم که فاجعه ای بود برای خودش.
ولی جدیدا نیاز پیدا کردم که مانع این بشم که بعضی برنامه ها برای آپدیت به نت وصل بشن. خود اینترنت سکوریتی تراس پورت هم این قابلیت رو نداره. تنها اینترنت سکوریتی درست و درمون که مانع این کار میشه بیت دفندر هست.منم نمی خوام نرم افزار امنیتی خودمو عوض کنم.
سوال : نرم افزاری هست که بشه ازش در کنار آنتی ویروس استفاده کرد (بدون اینکه در سیستم اختلالی ایجاد بشه) جهت اینکه مانع اتصال اون نرم افزارها یا بازی ها به نت بشه ؟
سلام دوستان بین بیتدیفندر و ترند میکرو و کاسپر کدوم بهتر است؟؟؟
راحت ترین راه :
برنامه ی Firewall app blocker رو میتونید استفاده کنید. رایگان است و کارش هم خیلی ساده است. این برنامه فقط روی ویندوز 7 و 8 جواب میده. برنامه ی Internet Lock هم میتونید استفاده کنید، رایگان نیست ولی بر روی تمامی نسخه های ویندوز قابل نصب می باشد.
همچنین برنامه ی Windows firewall control هم خیلی خوبه، این برنامه رابط گرافیکی فایروال ویندوز است که دسترسی شمارا به فایروال ویندوز بسیار آسان میکند. (ویندوز 7 و 8 )
(کارهایی نظیر اضافه و حذف رول ، بلاک کردن دسترسی برنامه ها و...) این برنامه هم رایگان نیست.
سلام
بستگی به مشخصات سیستم شما داره ،اگر شما سیستم نسبتا قوی (به لحاظ سی پی یو و مموری)دارید میتونید از کسپر ویابیت دفندر استفاده نمایید ولی اگر سیستم شما قدیمیست و از سرعت خوبی برخوردارنیست از ترند میکرو ویا ناد32.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سیستمم قویه ولی بین بیت دیفندر و کاسپر کدوم بهتره؟![]()
سلام
چند برند وجود دارند که نمیشه گفت کدوم یکی از اونها بهترین هستند
شما از نسخه 30 روزه هر کدوم استفاده کنید، با هر کدوم راحت تر بودید همون را دائمی کنید
موفق باشید
سیستمت 64 بیت هست و با رم 4 گیگ ممکنه هر دو این آنتی ویروس ها کند عمل کنن.
حتی 32 بیت هم باشه بازم یه مقدار اذیت میکنه چون هرتز CPU شما هم پایینه .
در کل من خودم کسپر دارم و از عملکردش راضی هستم.
ولی اگه یه مقدار تو فعال سازی و مهمتر از همه دانلود آپدیت مشکل داری بیت دیفندر بهتره.
عاشق بولگارد بودم. اومدم بگیرم ها ! گفتم حالا بزار تریالشو استفاده کنم ببینم بعد بگیرم. دیدم سبک بودنش از قبل هم بهتر شده. انگار انتی ویروس نداری که هیچ سیستمت سریعتر هم میشه!
عاشق این موردش بودم. و این مورد که بی دردسر بود کار اشتباهی انجام نمیداد یا به ندرت! که اگه پیش میومد میشد یه کاریش کرد اونو به راحتی هرچه تمامتر. ولی الان چی ؟ دخالت بیجا ! بیشعور کاریشم نمیشه کرد! خیلی شکاک شده که هیچ عقل از سرش هم پریده نمیشه چیزی هم بهش فهموند. آدمو دیوانه میکنه!
avast چطوره دوستان بازم مثل قبلانا تحریمیم و هی گیر بیجا میده؟ عب نداره فی پی انه رو که همیشه داریم بریم با همون کار کنیم بهتره. avg و avira هم که تبلیغاتشون حال ادمو بهم میزنه.
ورژن free بیتدفندر هنوزم زبان انگلیسی نداره ؟ اونم خوب چیزیه ولی فقط سه چهارتا زبان اروپا رو داره لعنتی. هنوزم همونطوریه ؟
دوستان کافیه نسخه free بیت دفندر رو از سایت رسمیش بگیرید و در هنگام وصل به یه قند شکن مناسب وصل بشید که انگلسیش در دسترس قرار بگیره. همون مرحله اول نصب زبان رو تشخیص میده و میره رو انگلیسی وگرنه با زبان romani نصب میشه! خیلی هم عالی و ساده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)