تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 602 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه iliafshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان راستش الان 30 صفحه اخر این تاپیک رو خوندم ولی اون چیزی رو که می خواستم پیدا نکردم و یکمی هم گیج شدم.راستش من یک هدفون فول سایز تو رنج 200 تا 300 هزار تومن می خوام . موسیقی رو حرفه ای دنبال نمی کنم و هدفم از خرید هدفون لذت بردن از موسیقیه! نمیتونم بگم دقیقا برای یک سبک به خصوصی می خوام ولی بیشتر پاپ و کانتری گوش میدم! کیفیت و راحتی هدفون از فاکتور های من هست(کلا ادم شلخته ای هستم و تا حالا تمام هدفون هایی رو که داشتم تیکه تیکه شدند) در ضمن با اینکه روزانه خیلی استفاده ندارم (نهایتا 2-3 ساعت)ولی راحتی هدفون(اینکه خیلی محکم به گوش نچسبه خیلی سنگین نباشه و برای گوش و سر حساسیت ایجاد نکنه) برام مهمه!همچنین برام خیلی مهمه که صدا تو محیط اطراف پخش نشه( هدفون تبدیل به بلندگو نشه)!در ضمن میخوام همراه این هدفون فول سایز یک in ear بخرم که نظرم روی Ep-630 هست کل بودجه ام 350 تا 400 هست حالا اگر شما می تونید دو تا هدفون یکی فول سایز و یکی این ایر به من معرفی کنید که همدیگر رو تکمیل کنند و تو رنج بودجه من باشند خیلی ممنون میشم.با تشکر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

توان ورودی درواقع توی سورس یا پلیر میتونه مهم باشه دیگه،نه؟یعنی درواقع هرچی توان خروجی پلیر به توان ورودی هدفون نزدیک باشه میتونیم حداکثر کیفیتو داشته باشیم؟
    سورس های معمولی که نمیتونن توان بالاتری از توان هدفون بدن دیگه نه؟(البته بصورت عام منظورمه)پس با استفاده از آمپلی فایر میتونه توان بالاتر و درنتیجه احتمال آسیب دیدن هدفون مطرح باشه دیگه؟
    ببینید شما اگر یه هدفون با حداکثر توان ورودی 1500 میلی وات داشته باشید و بهش 2 وات (2000 میلی وات) وصل کنید، این احتمال وجود داره که یونیت هدفون شما معیوب بشه. بهتره که توان خروجی پلیر با هدفون همخونی معناداری داشته باشه، یا اگه از امپلیفایر استفاده میکنید، توان خروجیش با هدفون متناسب باشه، اگر خیلی کمتر باشه، میزان بلندی صدای تولید شده کمتر ازانتظار خواهد بود، اگر بیشتر باشه منجر به اسیب دیدن احتمالی هدفون میشه و اگر هم هدفون اسیب نبینه در کوتاه مدت، صدا دیستورت میشه. میدونیم که بر اثر عبور جریان بیشتر از یک هادی (در اینجا سیم هدفون و کویل) دما افزایش پیدا میکنه (هرچقدر جزئی) و افزایش دمای یک رسانا منجر به افزایش مقاومت میشه چون جنبش ملکولی رسانا بیشتر میشه، لذا الکترون ها باید بصورت ایزایی عبور کنند، پس مقاومت بیشتر میشه. مقاومت بیشتر باعث ایجاد capacitance و حالت خازنی در رسانا میشه، این مساله باعث اثر منفی راکتانس در فرکانس های مختلف میشه.
    در مورد خط دوم، وظیفه تقویت کننده ها افزایش دامنه قدرت سیگنال صوتی هست. خروجی یه امپلیفایر دوتا شاخص داره، یکی توان خروجی یا وات، یکی امپدانس. نمیشه بگیم یه امپلیفایر لزوما باعث اسیب هدفون میشه چون ممکنه تناسب امپدانسی هم تغییر داده باشه.
    Last edited by flipp; 19-07-2013 at 14:45.

3. 5 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirdave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنید از لحاظ قویتر بودن بیس و کیفیت بدنه:cx 300 2 یا xba 1

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه بخوام بیشتر خرج کنم اینا کیفیتشون چتوره ؟
    Sennheiser Headphone CX 300-II Precision

AIAIAI Headphone Pipe Grey

Sennheiser Headphone CX 215
    سلام.
    CX300-II Precision: بیس قوی و شفافیت نسبتا" خوبی دارد و خرید آن پیشنهاد می شود به خصوص برای سبک الکترونیک.
    AIAIAI Pipe Grey: من مدتی است که از موجودی بازار بی خبرم ولی آخرین باری که به بازار مراجعه کردم با این مدل برخورد نکردم.
    CX 215: اصلا" پیشنهاد نمی شود. بیس نسبتا" قوی دارد اما مید آن کاملا" افتضاح و محو شده در بیس است. به جرأت می توانم ادعا کنم از EP-630 ضعیف تر بود...
    موفق باشید.
    دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنید از لحاظ قویتر بودن بیس و کیفیت بدنه:cx 300 2 یا xba 1
    سلام.
    از نظر قدرت بیس قطعا" CX300-II قوی تر است. در مورد کیفیت بدنه هر دو برند نسبتا" با کیفیت هستند و تفاوت چشمگیری بین آنها مشاهده نمی شود اما بر اساس پیش زمینه و نه بر اساس این دو مدل، سنهایزر کیفیت ساخت بالاتری دارد.
    موفق باشید.
    سلام دوستان راستش الان 30 صفحه اخر این تاپیک رو خوندم ولی اون چیزی رو که می خواستم پیدا نکردم و یکمی هم گیج شدم.راستش من یک هدفون فول سایز تو رنج 200 تا 300 هزار تومن می خوام . موسیقی رو حرفه ای دنبال نمی کنم و هدفم از خرید هدفون لذت بردن از موسیقیه! نمیتونم بگم دقیقا برای یک سبک به خصوصی می خوام ولی بیشتر پاپ و کانتری گوش میدم! کیفیت و راحتی هدفون از فاکتور های من هست(کلا ادم شلخته ای هستم و تا حالا تمام هدفون هایی رو که داشتم تیکه تیکه شدند) در ضمن با اینکه روزانه خیلی استفاده ندارم (نهایتا 2-3 ساعت)ولی راحتی هدفون(اینکه خیلی محکم به گوش نچسبه خیلی سنگین نباشه و برای گوش و سر حساسیت ایجاد نکنه) برام مهمه!همچنین برام خیلی مهمه که صدا تو محیط اطراف پخش نشه( هدفون تبدیل به بلندگو نشه)!در ضمن میخوام همراه این هدفون فول سایز یک in ear بخرم که نظرم روی Ep-630 هست کل بودجه ام 350 تا 400 هست حالا اگر شما می تونید دو تا هدفون یکی فول سایز و یکی این ایر به من معرفی کنید که همدیگر رو تکمیل کنند و تو رنج بودجه من باشند خیلی ممنون میشم.با تشکر!
    سلام.
    شما می توانید از موارد زیر استفاده کنید:
    1. AKG Q460 و EP-630
    2. Sennheiser PX200-II و Creative EP-630
    3. Sennheiser HD215-II و Creative EP-630
    4. Sennheiser HD205-II و Sony XBA-1 در این مورد تأکید بیشتر بر روی مدل داخل گوشی است.
    5. AKG K99 و Sony XBA-1 در این مورد تأکید بیشتر بر روی مدل داخل گوشی است.

در دو مورد اول مدلهای Q460 و PX200-II طراحی تاشو دارند که حمل و نقل را راحت تر می کند اما در سایر موارد به دلیل افزایش سایز هدفون (فول سایز) طراحی ها تاشو نبوده و حمل و نقل کمی سخت تر می شود. در ضمن Creative EP-630 بیس قوی و بومی دارد اما XBA-1 این گونه نیست. در ضمن مدل K99 مدل semi-open یا نیمه باز می باشد و کمی نشت صدا به بیرون خواهد داشت. در ضمن مدلهای سنهایزر راحت تر از AKG هستند.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 19-07-2013 at 18:34.

6. 7 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید شما اگر یه هدفون با حداکثر توان ورودی 1500 میلی وات داشته باشید و بهش 2 وات (2000 میلی وات) وصل کنید، این احتمال وجود داره که یونیت هدفون شما معیوب بشه. بهتره که توان خروجی پلیر با هدفون همخونی معناداری داشته باشه، یا اگه از امپلیفایر استفاده میکنید، توان خروجیش با هدفون متناسب باشه، اگر خیلی کمتر باشه، میزان بلندی صدای تولید شده کمتر ازانتظار خواهد بود، اگر بیشتر باشه منجر به اسیب دیدن احتمالی هدفون میشه و اگر هم هدفون اسیب نبینه در کوتاه مدت، صدا دیستورت میشه. میدونیم که بر اثر عبور جریان بیشتر از یک هادی (در اینجا سیم هدفون و کویل) دما افزایش پیدا میکنه (هرچقدر جزئی) و افزایش دمای یک رسانا منجر به افزایش مقاومت میشه چون جنبش ملکولی رسانا بیشتر میشه، لذا الکترون ها باید بصورت ایزایی عبور کنند، پس مقاومت بیشتر میشه. مقاومت بیشتر باعث ایجاد capacitance و حالت خازنی در رسانا میشه، این مساله باعث اثر منفی راکتانس در فرکانس های مختلف میشه.
    در مورد خط دوم، وظیفه تقویت کننده ها افزایش دامنه قدرت سیگنال صوتی هست. خروجی یه امپلیفایر دوتا شاخص داره، یکی توان خروجی یا وات، یکی امپدانس. نمیشه بگیم یه امپلیفایر لزوما باعث اسیب هدفون میشه چون ممکنه تناسب امپدانسی هم تغییر داده باشه.
    ممنونم از توضیحات کاملتون
    حالا یه سوال دیگه
    آیا بین هدفون های این ایر موردی وجود داره که به آمپلی نیاز داشته باشه؟(ببخشید سوال مبتدیانس)

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

ممنونم از توضیحات کاملتون
    حالا یه سوال دیگه
    آیا بین هدفون های این ایر موردی وجود داره که به آمپلی نیاز داشته باشه؟(ببخشید سوال مبتدیانس)
    بله اغلب in-ear های حرفه ای برای درایو شدن 100% نیاز به آمپ دارن.بستگی بیشتر به مقاومت( آمپدانس ) داخلی هدفون داره .معمولا پلیرهای پرتابل میتونن هدفونایی که آمپدانسشون کمتر از 16 اهم باشه رو درایو کنن.
    پارامتر دیگه توان هست.

9. 4 کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام . من یه earbud میخوام ...احتمالا بتونم تا 100$ هزینه کنم....خودم shure se215 تو نظرمه یا westone um1 . البته shure رو ترجیح میدم ولی چندتا بررسی رو که خوندم میگن یه مقدار سنگین و بزرگه. سایز بندیه گوش رو نمیدونم که بگم گوشم بزرگه یا کوچیک. ولی واقعا مزیت کابل جداشدنی بودن shure برام مهمه. دوستان ممنون میشم کمکم کنین انتخاب کنم.یا اگه تا سقف 100$ مدل بهتری میدونین بهم بگین

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله اغلب in-ear های حرفه ای برای درایو شدن 100% نیاز به آمپ دارن.بستگی بیشتر به مقاومت( آمپدانس ) داخلی هدفون داره .معمولا پلیرهای پرتابل میتونن هدفونایی که آمپدانسشون کمتر از 16 اهم باشه رو درایو کنن.
    پارامتر دیگه توان هست.

بدليل تكرار شدن اين مطلب توي چند روز اخير، بنده هم بايد يك مطلب قديمي رو تكرار كنم

امپدانس به تنهايي چيزي در مورد آمپ خواستن يا نخواستن هدفون، به ما نمي گه
    ١-سخت ترين هدفون هاي دنيا براي راه اندازي ( البته به جز الكتروستاتيك ها) امپدانس هاي زير ١٠٠ دارن
    ٢- امپدانس خيلي پايين، الزاما چيز خوبي نيست، چونكه نشان دهنده اينه كه هدفون بيشتر نيرويي كه مي خواد، رو از طريق جريان تأمين مي كنه، و تأمين جريان براي پليرهاي پرتابل، خيلي سخت تر از تأمين اختلاف پتانسيل هستش
    ٣- هدفون هاي داخل گوشي كه آمپ نياز دارن، بسيار اندك هستن

سلام . من یه earbud میخوام ...احتمالا بتونم تا 100$ هزینه کنم....خودم shure se215 تو نظرمه یا westone um1 . البته shure رو ترجیح میدم ولی چندتا بررسی رو که خوندم میگن یه مقدار سنگین و بزرگه. سایز بندیه گوش رو نمیدونم که بگم گوشم بزرگه یا کوچیک. ولی واقعا مزیت کابل جداشدنی بودن shure برام مهمه. دوستان ممنون میشم کمکم کنین انتخاب کنم.یا اگه تا سقف 100$ مدل بهتری میدونین بهم بگین
    ايرباد، منظورتون هدفون داخل گوشي هستش ديگه ؟
    اگر توضيحي در مورد صداي مورد علاقتون يا تجربه شنيداريتون بدين، بهتر ميشه كمكتون كرد

12. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بله همون داخل گوشی . بیس خیلی برام مهم نیست ولی همه آهنگی گوش میدم . قبلا یه skull candy full metal jacket داشتم که بعد از خریدش دیدم جز 10 هدفون " نخرید " دنیا بود . خسته نباشم یه موضوعه دیگه هم هست . جایی هست اینا تو خود ایران گیرم بیاد؟ و اینکه راحتیش تو گوش واسم مهمه. آخه همیشه تو گوشمه ولی از اونطرف هم. حاضر نیستم کیفیت رو فدای این موضوع کنم

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با توجه به بالاتر گرفتن قضيه آمپ، فكر كنم مفيده پيام خصوصي جناب shigzeo رو به طور كامل بزارم اينجا، مفيده، وقت خاصي هم نمي گيره خوندنش، يكجورايي گلايه هاش از وضعيت هدفايي و كاربرها، شبيه وضعيت خودمونه يجورايي ( ايشون بيشتر ريويو هاش رو اينجا ميزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستي وقتي بهش گفتم كه مي خوام از نظراتش استفاده كنم توي يدونه فروم ديگه، گفت اگر فرومتون انگليسي، ژاپني يا سوئدي صحبت مي كنين، خوشحال ميشم با دوستانت آشنا بشم.
    چندتا جالب ترهاش رو بولد كردم، كسي حال همش رو نداشت، همين ها هم جالبن
    سوال من:
    :heart banger-97

hello!
    I have a question that I haven't found an accurate answer for it

does ex1000 need an amp to be completely driven? or using an amp is a matter of coloring the sound?

thanks

Shigzeo:

Hello heart (leaving off the rest as it is long.... but not as long as this salutation)

Well met. You have asked a difficult question, not because the answer is difficult, but because at headfi, the answer is 'yes', even if actual performance when attached to an amp, may suffer. At headfi, actual performance is auxiliary to appearance, expectation, and faith. It really depends on your source. If you are using an iPod/other MP3 player from say, 2005, then the easy answer would be 'yes'.

However, you have to look at the amp. There are dozens if not hundreds of amps out there that cannot properly drive earphones. In fact, most of them may drive your earphones worse than your player does- if your player is relatively new.

Today's iPods are not perfect, but they deliver good voltage and current to earphones. In fact, today's Nano 7G is pretty amazing. It will deliver distortion-free signal to almost any earphone even at loud listening volumes. Why? It's output impedance is low enough that strong current (necessary for clean signals) can be pushed into any earphone. With loads of voltage at its behest, it gets loud. (Not that loud is good. Please be careful of your hearing. Any volume over 50% is probably damaging to your hearing in the long run.)

A Dx100 does not need an amp, ever. Ditto the X3 from Fiio. There are certain instances where a good amp (low Ω, good voltage) may help. Sometimes, as in the case of the Fiio X3, output noise is pretty high. Some amps (very few indeed) will have lower output noise than the source you carry. You can use them to attenuate that noise.

NOTE: an amp will NEVER outperform the source. It is impossible. The best an amp can do is ALMOST match the output. If you plug your source from a good line out (there are a number of very bad line outs out there) into a good amp, it will perform nearly up to, but never perfectly matching the output of the source. A bad line out will make the amp perform poorly.

If you have a poor source: Cowon D2, older iPod, Sony Walkman that can't hold signal with low Ω earphones (especially non-dynamic driver earphones), a good amp will help.
    Where the source loses resolution and body in the bass, the amp will restore it. Where distortion spikes, the amp will smooth it. The reason for this is that the amp becomes a null load. The load is shouldered 100% by the amp. The player sees its headphone output as completely free and just spits music out without hindrance.

In that respect, an amp will always help. An unloaded source will perform its best. But the amp has to be up to snuff. The EX1000 isn't a terribly hard earphone to drive for today's equipment. If it was me who faced down the quandary, I'd think like this:

1. Is my source a POS?
    2. Would an amp actually help the output quality?
    3. How much $$$ can I spend?

Then I'd decide.

If yes to 1 and 2, then sure, why not? Otherwise, starting over with a better source (selling the one I had and getting a nano 7G or something) is more cost/size effective. But... in headfi, you don't get street cred for going naked (without amp). Here, you are a better audiophile if you carry crazy kits.

If you were to pick up an amp, an iBasso TxD series is perfect: very low Ω outputs, low noise floors, and plenty of voltage. They cost about 100-150$, the battery lasts forever, and they are small. I have the T3D from several years ago and swear by it.

But do know: no amp can ever ever every outperform what comes into it. If the line out/headphone out of your source is crap, that is what the amp will read.

I go naked: iPod nano 6G (not great, but not bad), iPod shuffle 512mb (from 2005), Fiio X3, DX100. Mostly, I use the iPods as they are easier to use, have better life, and generally have the lowest noise floors (though the DX100 is silent). I use: ToGo!334 (hard to drive), Parterre (ditto), Grado GR8 (easy), FitEar SM64 (soso) etc. When testing things, I make sure to use as high spec/quality as possible, but for enjoying music, if your source is half decent, the difference (real difference) is minimal when compared to a good line out connected to a good amp.

Remember, just having an amp isn't good enough. There are loads of amps that perform way worse than their sources. Some people swear by them. That just shows one thing: that they don't care about actual signal fidelity. They are accessory hunters who like the 'sound' of their equipment in all its aberrational forms.

I'm sorry this was so long.

shigz

Last edited by rave-87; 20-07-2013 at 09:15.

15. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •