تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 305 از 461 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

زیاد حرف زدین چیه ؟ حرف های شما رو باید گل (Gol) گرفت ! بسیار ممنون که وقتتون رو در اختیار گذاشتین !راستی رتبه شما چند بود ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    نه داداش این چه حرفیه. لطف داری.

پارسال رتبم 5531 شد. انتخاب رشته نکردم و الانم پشت کنکوریم. ( البته بدآموزی نشه هاااا !!!! )

گرامی من فصل جدول تناوبی شيمي دو رو نخوندم و بلد نيستم ولی به گوشم خورده و تا حدودی درک کردم
    اگر بخوام کامل کامل از مبتکران بخونم 12 ساعت وقت ميبره!
    با اين حال توصيه ميکنيد از يه منبع کم حجم تر استفاده کنم؟
    همين طور برای خيلی درس های ديگه البته قبلش رو مطالبی که قبلان خوندم به تسلط ميرم بعد
    من نشستم حساب کردم ديدم تا 5 خرداد 550 ساعت زمان هست ميشه خيلی کارهاااا کرد (با حساب روزی 13 ساعت و کسر زمان آزمون و مرور پنجشنبه)
    8-9 تا سؤال از مکانيک ديناميک مياد چندتاش آسون هست؟ و راحت ميشه زد؟

12 ساعت واسه یه فصل شیمی 2 بنظرم زیادی زیاده! من واسه شیمی 2 ، آبی قلمچی رو خیلی قبول دارم. پارسال بعد عید گزیده نکاتش رو خوندم و تو کنکور شیمی 2 ها رو زدم. راستش دقیق نمیدونم چقدر از حفظیات متن کتاب درسی شیمی 2 توو کنکور مطرح میشه. ولی فکر میکنم اگه گزیده نکات آبی رو بخونی و نصف تستای مبتکران رو بزنی کافی باشه.

یادش بخیر منم پارسال ازین محاسبات زیاد انجام میدادم! پدر ماشین حسابارو دراورده بودم! بیشتر این محاسبات هم عملی نشد. دلیل اصلیش هم این بود که ساعت مطالعم رو زیاد درنظر میگرفتم . مثلن همون 12 - 13 ساعت و نمیتونستم اجرا کنم و همه ی درسام نصفه نیمه باقی میموند. کلن پارسال بعد عید یادمه فقط یک روز تونستم 13 ساعت بخونم! ولی امسال باتجربه تر عمل کردم و الان روزی 10 ساعت برنامه ریختم و روز قبل آزمون رو هم خالی میزارم. (البته بین خودمون بمونه بازم نمیتونم اجرا کنم! ) .

البته میدونم که شما خیلی با انگیزه تر و با پشتکار تری. و مطمئنم که اشتباهای پارسال منو تکرار نمیکنی.

در مورد دینامیک هم دقیقن نمیدونم! آخه بستگی داره به چه سوالی بگیم سخت. ولی میدونم اگه یه مقدار فیزیک پیش1 سخت باشه، عوضش پیش2 آسونتره و اینا همدیگرو جبران میکنن.

2. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

12 ساعت واسه یه فصل شیمی 2 بنظرم زیادی زیاده! من واسه شیمی 2 ، آبی قلمچی رو خیلی قبول دارم. پارسال بعد عید گزیده نکاتش رو خوندم و تو کنکور شیمی 2 ها رو زدم. راستش دقیق نمیدونم چقدر از حفظیات متن کتاب درسی شیمی 2 توو کنکور مطرح میشه. ولی فکر میکنم اگه گزیده نکات آبی رو بخونی و نصف تستای مبتکران رو بزنی کافی باشه.

یادش بخیر منم پارسال ازین محاسبات زیاد انجام میدادم! پدر ماشین حسابارو دراورده بودم! بیشتر این محاسبات هم عملی نشد. دلیل اصلیش هم این بود که ساعت مطالعم رو زیاد درنظر میگرفتم . مثلن همون 12 - 13 ساعت و نمیتونستم اجرا کنم و همه ی درسام نصفه نیمه باقی میموند. کلن پارسال بعد عید یادمه فقط یک روز تونستم 13 ساعت بخونم! ولی امسال باتجربه تر عمل کردم و الان روزی 10 ساعت برنامه ریختم و روز قبل آزمون رو هم خالی میزارم. (البته بین خودمون بمونه بازم نمیتونم اجرا کنم! ) .

البته میدونم که شما خیلی با انگیزه تر و با پشتکار تری. و مطمئنم که اشتباهای پارسال منو تکرار نمیکنی.

در مورد دینامیک هم دقیقن نمیدونم! آخه بستگی داره به چه سوالی بگیم سخت. ولی میدونم اگه یه مقدار فیزیک پیش1 سخت باشه، عوضش پیش2 آسونتره و اینا همدیگرو جبران میکنن.

قبول دارم اين حساب کتاب ها کمال گرايانه هست
    اما اگه آدم وقت تلف نکنه و واقعا" و شديد بخونه عملی هست 13 ساعت درس خوندن برام سخت نيست
    گرامی نگفتين که به نظرتون سراغ مطلب و فصل جديد برم يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

گرامی دقیقن کیه؟! منم؟!!
    والا طبق برنامه ی قلمچی که همه قبولش دارن و مشاورا تنظیمش کردن، تا 5 خرداد هم میشه مباحث جدید خوند. البته با رعایت قوانین! مثلن باید به مباحث آسون و پرتست بیشتر بها داد و ... . در کل به نظرم تا حدود 20 اردیبهشت همش تموم شه عالیه.

5. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

گرامی دقیقن کیه؟! منم؟!!
    والا طبق برنامه ی قلمچی که همه قبولش دارن و مشاورا تنظیمش کردن، تا 5 خرداد هم میشه مباحث جدید خوند. البته با رعایت قوانین! مثلن باید به مباحث آسون و پرتست بیشتر بها داد و ... . در کل به نظرم تا حدود 20 اردیبهشت همش تموم شه عالیه.

غير از توجه به اولويت بندی (بر حسب شدت سختی و بلد بودن) و بودجه بندی چيز ديگه ای هم هست که بايد بهش توجه کنم؟
    بله دقيقا" منظورم شما بود نه کاربر همسايه
    از راهنماييتون سپاس گزارم بايد دقيق و محکم عمل کنم اصلا" وقت برای اشتباه کردن نيست

داره خودمونی میشه aliabolhasni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام به دوستایی که خودشونو این روزا میکشن تا فردا دکتر مهندس شن
    من فارغ التحصیلم و حدود سه ماه اول یعنی پاییز رو خوب درس می خوندم ولی بخاطر اینکه مجبور شدم 10 روزی درس نخونم دیگه تا امروز که میخوام درس بخونم به قول خودمون لای کتاب هم باز نکردم حالا یه برنامه ای دارم میخواستم نظرشماها رو بدونم اونم اینه که تو این حدود 80 روز باقیمانده چهل روز اول رو فقط اختصاصی + زبان بخونم و چهل روز دوم رو عمومی+اختصاصی بخونم البته همه جای کتاب رو نه بیشتر اون قسمتهایی که تو دبیرستان خوب خوندم و با یه مرور ساده میتونم کامل یادم بگیرم.
    البته اینم بگم برام خیلی مهم نیست که رتبم بالا یا پایین باشه و بخاطر مشکلاتی که دارم همین پیام نور شهر خودمون هم قبول بشم خیلی ناراحت نمیشم البته سال قبل هم قبول شدم ولی به امید اینکه بتونم معافیت پزشکی بگیرم پشت کنکور موندم
    اگه تجربه ای در مورد کنکور در کمترین زمان دارید بگید ما هم استفاده کنیم
    سلام دوست من
    آقا چقدر مشکلت مثل منه منم از دانشگاه انصراف دادم و رفتم دنبال معافی پزشکی الان هم مثل شما برنامه ریختم 30روز اختصاصی 30روز عمومی 20 روز هم تست (فکر نفر اول شدن هم هستم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام دوست من
    آقا چقدر مشکلت مثل منه منم از دانشگاه انصراف دادم و رفتم دنبال معافی پزشکی الان هم مثل شما برنامه ریختم 30روز اختصاصی 30روز عمومی 20 روز هم تست (فکر نفر اول شدن هم هستم)
    برا دومی فک کن!
    مهم اینه که آدم خودشو نبازه من اگه تموم دنیا رو هم از دست بدم ممکنه مدتی ناراحت باشم ولی باز پشیمان گذشته نیستم. و از نو شروع میکنم.
    خدا بزرگه

داره خودمونی میشه aliabolhasni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

برا دومی فک کن!
    مهم اینه که آدم خودشو نبازه من اگه تموم دنیا رو هم از دست بدم ممکنه مدتی ناراحت باشم ولی باز پشیمان گذشته نیستم. و از نو شروع میکنم.
    خدا بزرگه
    به نظر من درس هایی که ضریب بیشتری دارن رو بخون و وقت نذار روی دروسی که ضریب کمتری دارن من که رشتم ریاضی زبان با عربی رو کنار گذاشتم چون ضریب 2 دارن و بجاش ریاضی 12 و فیزیک 9 و شیمی6 و ادبیات 4 داره دارم میخونم صرفه جویی در وقت

10. این کاربر از aliabolhasni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نه داداش این چه حرفیه. لطف داری.

پارسال رتبم 5531 شد. انتخاب رشته نکردم و الانم پشت کنکوریم. ( البته بدآموزی نشه هاااا !!!! )

ببخشید من هنوز شیمی 3 رو نخوندم ! میخوام بعد خرداد بخونم. واسه اون چه پیشنهادی دارین ؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ببخشید من هنوز شیمی 3 رو نخوندم ! میخوام بعد خرداد بخونم. واسه اون چه پیشنهادی دارین ؟
    من برنامه ریزی کردم که از فردا شیمی 2 و 3 رو که تو برنامه قلمچی زوج کتابن باهم بخونم (+ادبیات 2 و3 -دین و زندگی 2 و 3)
    سلام دوست من
    منم از دانشگاه مرخصی گرفتم
    Last edited by moh72; 07-04-2012 at 00:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

به نظر من درس هایی که ضریب بیشتری دارن رو بخون و وقت نذار روی دروسی که ضریب کمتری دارن من که رشتم ریاضی زبان با عربی رو کنار گذاشتم چون ضریب 2 دارن و بجاش ریاضی 12 و فیزیک 9 و شیمی6 و ادبیات 4 داره دارم میخونم صرفه جویی در وقت
    درسته ولی رشته ی من تجربیه ولی ریاضی رو بدون اینکه یه صفحه بخونم 20 درصد میزنم و واسه من که خیلییه و میتونم با 2 روز وقت گذاشتن 35 کنم البته هزار روزم وقت بزارم نمیتونم بیشتر کنم بخاط این بهتر نیست أدم تو نقاط قوتش کار کنه تو این فرصت کم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •