شما با از طریق تبلت یا لپ تاپ چک کنید Gateway و رنج آیپی مودم وایمکس چی هست و سپس اون رو روی PC وارد کنید.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
شما با از طریق تبلت یا لپ تاپ چک کنید Gateway و رنج آیپی مودم وایمکس چی هست و سپس اون رو روی PC وارد کنید.
باید مرحله به مرحله عیب یابی کنید، خیلی دلیل ها می تونه داشته باشه که دسترسی نداشته باشید.
این فکر نمی کنم احتیاجی به پورت فوروارد داشته باشه سرعت اتصال پایین هست احتمالا
اول مطمئن شید که درایور جدید مربوط به اداپتور روی سیستم نصب باشه!
اینکه چرا با connectify نتونستید کار کنید برای من جای سوال داره چون خیلی سادست! ریست شدن مودم در هنگام اتصال Airdroid هم خیلی عجیب هست، متوجه نمی شم آخه Airdroid کاری به مودم نداره مثل یک کلاینت عمل می کنه!
شما Hotspot رو روی گوشی که فعال کردید و پسورد ست کردید (با دکمه Option ) روی لپ تاپ به کانکشن ساخته شده AndroidAP وصل بشید و حالا این دو دستگاه شبکه اند و می تونید تاپیک زیر رو پیگیری کنید، مورد مشابه هست فقط شما اسمارت فون دارید ایشون تبلت داشتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان مشکل من حل شد ولی اخر نفهمیدم ایراد از کجا بود چون چند روز پیش من نرم افزار utorrent رو دانلود کردم...یه بار موقع نصب انتی ویروس به فایل گیر داد منم فک کردم ..الکیه ایگنور کردم خلاصه بعد چند روز دیدم کامپیوتر ویروس shortcut گرفته اون موقعم یه چندتا انتی تروجان دانلود کردم و نصب کردم و ویروس پاک شد فک کنم حدودا یه روز بعدش اکسس قاطی کرد...یه چند روز بعدم وقتی سیستم روشن کردم ویندوز که loadمیشد یه صفحه سیاه میومد و همونجا گیر میکرد منم با یه restore point ویندوز رو اوردم قبل نصبutorrent و اون انتی تروجان ها و ویندوز درست شد بعد این ماجرا وقتی اکسس رو به کامپیوتر وصل کردم خودش وصل شد و خبری از مشکلای قبل نبود...میخواستم ببینم ممکنه یه ویروس یا یه بد افزار تنظیماتش و ریخته باشه به هم؟؟؟
ببخشید طولانی شد
بله بد افزار می تونه هم نوع مشکلی در سیستم ایجاد کنه ممنون که گفتید مشکل از چی بوده چون سایر دوستان هم ممکنه به این مشکل دچار بشوند.
این بخش ربطی به سوالات ویندوز نداره اینجا مطرح کنید :
درود
من میخواستم کامپیوتر و لپتاپ رو شیر کنم به صورتی که از کارت --- که روی کامپیوتر هست بر روی لپتاپ استفاده کنم ؟ (کارت --- ، LOCAL NETWORK تعریف میشه)
به نظرتون این کار شدنیه ؟
اینکه یک دیوایس رو از طریق شبکه شیر کنید برای شما امکان پذیر نیست ولی احتمالش هست برنامه ای باشه که تصویر دریافتی رو شیر کنه و به لپ تاپ بده.
سلام لطفا راهنمایی کنید
مودم من zyxel p-660 HNU-T1 (پورت usbدارد) و مدل پرینتر KYOCERA FS-1060DN
این کارها انجام دادم؛ پرینتر به پورت USB مودم وصل شد مودم و پرينتر روشن بعد لپ تاپم با مودم به صورت وایرلس در ارتباط هست از ADD NETWORK PRINTER داخل کنترل پنل ویندوز 7 شروع به جستجو کرد اما پرینتر پیدا نمی کنه بعد گزینه دیگر که میشه آدرس داد را انتخاب کردم و این آدرس دادم
وارد مرحله بعد میشه که یه لیست پرینتر میده من هم انتخاب کردم و سی دی نصب گذاشتم نصب کردم بعد در مرحله آخر میخواد TEST PRINT بگیره که وقتی اطلاعات برا پرینتر ارسال میکنه ERROR میده که PRINTER IS NOT CONTACTED OVER NETWEORK
من از شبکه زیاد سر در نمیارم لطفا کمکم کنید ممنون
سلام دوستان من یک سیستم سرور با سیستم عامل 7 و 9 سیستم با سیستم عامل ایکس پی سرویس پک 3 دارم اینها با هم شبکه شدند دنبال یک نرم افزار خوب برای چک کردن پروسسور دسترسی به ریجستری و فایلها و هارد درایو کلاینت میگردم برنامه radmin برای ریموت دارم ولی کلن دنبال یک برنامه جامع که تمام امکانات دسترسی به کلاینتها رو بده هستم لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)