تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 305 از 337 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

من ip رو دادم ...وارد صفحه ی اکسس شدم تنظیمات دوباره ست کردم ولی مشکل هم چنان باقیست...یعد من کابلی که از poe میاد رو وصل کردم به اکسس و با تبلت وصل شدم به نت....ولی روی pc همچنان زده unidentified neteorkو no internet access
    یعنی الان مشکل اینه که روی کامپیوتر که وصله به اکسس اینترنت ندارم ولی از طریق تبلت یا لپتاپ مشکلی ندارم
    ممنون بابت اینکه سوالای مبتدیانه من رو جواب میدید...ولی بلاخره هر کی یه روز مبتدی بوده
    شما با از طریق تبلت یا لپ تاپ چک کنید Gateway و رنج آیپی مودم وایمکس چی هست و سپس اون رو روی PC وارد کنید.

2. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام
    اون یکی سیستم که اجازه دسترسی نمیده رو چیکار کنم. واقعا خسته ام کرده!
    باید مرحله به مرحله عیب یابی کنید، خیلی دلیل ها می تونه داشته باشه که دسترسی نداشته باشید.

سلام
    به کمک دوستان برای port forwarding نیاز شدیدی دارم.
    یه هارد NAS دارم که دو تا پورت یو اس بی داره و با وصل کردن دو تا پرینتر به راحتی پرینترها رو Share میکنم توی شبکه. سرعت ارسال پرینت خیلی پایینه و فقط فایلهای کم حجم رو پرینت میگیره.
    توی تنظیمات هارد نوشته:
    The printer is now available to all users of your Seagate NAS. You may need to enable port forwarding on your router to manage print jobs. See your router documentation if necessary.
    روتر من TP link N هست، به نظرتون چیکار باید بکنم؟
    این فکر نمی کنم احتیاجی به پورت فوروارد داشته باشه سرعت اتصال پایین هست احتمالا

سلام
    من یه اداپتور وایرلس تی پی لینک روی سیستمم نصب کردم.
    سرعت شبکه افتضاح پایینه! در حد 40 کیلوبایت! توجه کنید سرعت شبکه نه سرعت اینترنت فخیمه!!
    به نظرتون مشکل از کجاست؟
    اول مطمئن شید که درایور جدید مربوط به اداپتور روی سیستم نصب باشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    سوالی در مورد انتقال اطلاعات بین گوشی و رایانه دارم
    میخوام از طریق وایرلس بین گوشی آندروید و لپ تاپ تبادل اطلاعات کنم. که راه های زیادی رو امتحان کردم و متاسفانه جوابی نگرفتم. اول که خواستم با ایجاد ad-hok روی لپ تاپ این کار رو انجام بدم که متاسفانه آندروید ad-hok رو نمیشناسه البته نرم افزاری برای دیدن ad-hok روی گوشی پیدا کردم که باید گوشی حتما روت باشه تا این کار انجام بشه و نمی خوام گوشیم رو روت کنم. راه دوم این بود که با نصب نرم افزار airdroid روی گوشی این ارتباط رو براقرا کردم که البته باید حتما یه واسطه (یعنی مودم adsl) این وسط باشه. حالا مشکلی که اینجا پیش اومد اینه که بار اول که فایل ها رو انتقال دادم مشکلی نبود اما دفعات بعد مودم ریستارت میشد و ارتباط قطع میشد. مودم رو هم چندین بار کانفیگ کردم ولی درست نشد. حالا دنبال یه راه ارتباطی مستقیم و بدون واسطه بین لپ تاپ و گوشیم هستم که پیدا نمی کنم. ممنون میشم در مورد مشکلاتی که گفتم راهنماییم کنید و یا یه راه ارتباطی خوب پیشنهاد کنید. و همینطور اگه اطلاعاتی در مورد Tethering and portable hotspot که روی گوشی هست توضیحی بدهید و آیا میشه با این طریق ارتباط برقرار کرد یا خیر چون وقتی این گزینه رو روشن میکنم لپ تاپ AndroidAP رو میشناسه ولی بعدش نمیدونم چه باید کرد.

سلام ممنون دوست عزیز
    وقتی hotspot رو روشن میکنم و به لپ تاپ وصل میشم و بعد به نرم افزار airdroid میرم hotspot رو خاموش میکنه و وایرلس رو روشن میکنه و به مودم وصل میشه و دوباره همون داستان قبل.

از نرم افزار connectify هم استفاده کردم و اون رو روی ویندوز نصب کردم اما کار نمی کرد.

جمله بالا مشکل من هست و نقل قول زیر اون راهنمایی یکی از دوستان بود و جمله زیر اون هم جواب من به اون دوست عزیز بود. که متاسفانه مشکلم هنوز حل نشده.
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

اینکه چرا با connectify نتونستید کار کنید برای من جای سوال داره چون خیلی سادست! ریست شدن مودم در هنگام اتصال Airdroid هم خیلی عجیب هست، متوجه نمی شم آخه Airdroid کاری به مودم نداره مثل یک کلاینت عمل می کنه!
    شما Hotspot رو روی گوشی که فعال کردید و پسورد ست کردید (با دکمه Option ) روی لپ تاپ به کانکشن ساخته شده AndroidAP وصل بشید و حالا این دو دستگاه شبکه اند و می تونید تاپیک زیر رو پیگیری کنید، مورد مشابه هست فقط شما اسمارت فون دارید ایشون تبلت داشتند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان مشکل من حل شد ولی اخر نفهمیدم ایراد از کجا بود چون چند روز پیش من نرم افزار utorrent رو دانلود کردم...یه بار موقع نصب انتی ویروس به فایل گیر داد منم فک کردم ..الکیه ایگنور کردم خلاصه بعد چند روز دیدم کامپیوتر ویروس shortcut گرفته اون موقعم یه چندتا انتی تروجان دانلود کردم و نصب کردم و ویروس پاک شد فک کنم حدودا یه روز بعدش اکسس قاطی کرد...یه چند روز بعدم وقتی سیستم روشن کردم ویندوز که loadمیشد یه صفحه سیاه میومد و همونجا گیر میکرد منم با یه restore point ویندوز رو اوردم قبل نصبutorrent و اون انتی تروجان ها و ویندوز درست شد بعد این ماجرا وقتی اکسس رو به کامپیوتر وصل کردم خودش وصل شد و خبری از مشکلای قبل نبود...میخواستم ببینم ممکنه یه ویروس یا یه بد افزار تنظیماتش و ریخته باشه به هم؟؟؟
    ببخشید طولانی شد

6. این کاربر از m2d1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

بله بد افزار می تونه هم نوع مشکلی در سیستم ایجاد کنه ممنون که گفتید مشکل از چی بوده چون سایر دوستان هم ممکنه به این مشکل دچار بشوند.

8. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

سلام دوستان یکم توضیح در مورد usmt در حد inport & export ساده میخوام
    بعد دوستان میخوای یه پارتیشن جدید درست کنی از طریق disk management درست میکنی این قسمتی که تویه عکس دورش خط کشیدم منظورش چی میشه
    این بخش ربطی به سوالات ویندوز نداره اینجا مطرح کنید :

10. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود
    من میخواستم کامپیوتر و لپتاپ رو شیر کنم به صورتی که از کارت --- که روی کامپیوتر هست بر روی لپتاپ استفاده کنم ؟ (کارت --- ، LOCAL NETWORK تعریف میشه)
    به نظرتون این کار شدنیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

درود
    من میخواستم کامپیوتر و لپتاپ رو شیر کنم به صورتی که از کارت --- که روی کامپیوتر هست بر روی لپتاپ استفاده کنم ؟ (کارت --- ، LOCAL NETWORK تعریف میشه)
    به نظرتون این کار شدنیه ؟
    اینکه یک دیوایس رو از طریق شبکه شیر کنید برای شما امکان پذیر نیست ولی احتمالش هست برنامه ای باشه که تصویر دریافتی رو شیر کنه و به لپ تاپ بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام لطفا راهنمایی کنید
    مودم من zyxel p-660 HNU-T1 (پورت usbدارد) و مدل پرینتر KYOCERA FS-1060DN

این کارها انجام دادم؛ پرینتر به پورت USB مودم وصل شد مودم و پرينتر روشن بعد لپ تاپم با مودم به صورت وایرلس در ارتباط هست از ADD NETWORK PRINTER داخل کنترل پنل ویندوز 7 شروع به جستجو کرد اما پرینتر پیدا نمی کنه بعد گزینه دیگر که میشه آدرس داد را انتخاب کردم و این آدرس دادم

وارد مرحله بعد میشه که یه لیست پرینتر میده من هم انتخاب کردم و سی دی نصب گذاشتم نصب کردم بعد در مرحله آخر میخواد TEST PRINT بگیره که وقتی اطلاعات برا پرینتر ارسال میکنه ERROR میده که PRINTER IS NOT CONTACTED OVER NETWEORK

من از شبکه زیاد سر در نمیارم لطفا کمکم کنید ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یک سیستم سرور با سیستم عامل 7 و 9 سیستم با سیستم عامل ایکس پی سرویس پک 3 دارم اینها با هم شبکه شدند دنبال یک نرم افزار خوب برای چک کردن پروسسور دسترسی به ریجستری و فایلها و هارد درایو کلاینت میگردم برنامه radmin برای ریموت دارم ولی کلن دنبال یک برنامه جامع که تمام امکانات دسترسی به کلاینتها رو بده هستم لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •