اگر برای آینده ش منظورتونه اغلب رشته های مهندسی از رشته های علوم پایه بهترن . کامپیوتر که جای خود دارد!
اما اینکه کجا قبول میشین اصلا نمیدونم.
اگر برای آینده ش منظورتونه اغلب رشته های مهندسی از رشته های علوم پایه بهترن . کامپیوتر که جای خود دارد!
اما اینکه کجا قبول میشین اصلا نمیدونم.
یکی از دوستام سهمیه جانبازی داره و 402 شده کشوری هم 36000 میتونه پزشکی جایی بیاره یا نه؟
با رتبه ۵۴۰۰۰ منطقه دو میشه تو دانشگاه غیر انتفایی شیخ بهایی اصفهان قبول شد؟ بومی خرم اباد
من شدم 600 سهمیه شاهد حالا اصلا نمیدونم چی قبول میشم ... نفت دوست دارم قبول میشم؟
یک بامرام نیست به ما یک کمک بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با رتبه 17000 توی منطقه یک با سهمیه و 44000 کشوری میشه مخابرات توی هرجای ایران خوند.
ترجیحا پیوسته.
پنچر همه لطفا کمک![]()
1.تفاوتش توی امکاناتش و رنکینگ جهانیشه
2. خوابگاهها متفاوته مثلا برای ما که توی زنجانیم خوابگاه دخترا کاملا مجهزه. اینترنت/ سرمایش و گرمایش/هر اتاق یه یخچال /تختای تاشو و خلاصه یه خوابگاه شیک و کامل البته برای پسرا اصلا شرایط خوبی نداره. لوازمی که میشه برد هم من دیدم بچه ها همه چی میارن بجز بخاری برقی به خاطر اینکه ممنوع شده تو خوابگاه ما . غذا هم دانشگاه میده هم شام هم ناهار به جز روزای تعطیل که بچه ها همه با هم هر کسی یه گوشه از کارو میگیره. مثلا یکی سیب زمینی پوست میکنه یکی سرخ میکنه یکی پلو درست میکنه یکی خورشت و ....
کلا اگه شانس بیاری و هم اتاقیات خوب باشن قشنگترین خاطراتت شکل میگیره که اغلبم همینطور میشه.
کاردانی غیرانتفاعی قبولی و مهندس پیام نور.
---------- Post added at 04:13 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------
دولتی که فکر نکنم اما غیر انتفاعی و پیام نور استان خوتو فکر کنم بیاری،بیشتر پیام نور.
بچه ها شما نمی دونید آخرین رتبه ی قبولی علوم تغذیه ی شیراز چنده؟ تو گزینش این رشته جنسیت مهمه؟
این گزینه ی2 هم شورشو در آورده ها اصلن هنر نذاشته![]()
1.تفاوتش توی امکاناتش و رنکینگ جهانیشه
2. خوابگاهها متفاوته مثلا برای ما که توی زنجانیم خوابگاه دخترا کاملا مجهزه. اینترنت/ سرمایش و گرمایش/هر اتاق یه یخچال /تختای تاشو و خلاصه یه خوابگاه شیک و کامل البته برای پسرا اصلا شرایط خوبی نداره. لوازمی که میشه برد هم من دیدم بچه ها همه چی میارن بجز بخاری برقی به خاطر اینکه ممنوع شده تو خوابگاه ما . غذا هم دانشگاه میده هم شام هم ناهار به جز روزای تعطیل که بچه ها همه با هم هر کسی یه گوشه از کارو میگیره. مثلا یکی سیب زمینی پوست میکنه یکی سرخ میکنه یکی پلو درست میکنه یکی خورشت و ....
کلا اگه شانس بیاری و هم اتاقیات خوب باشن قشنگترین خاطراتت شکل میگیره که اغلبم همینطور میشه.
البته سینا جون یه مسئله رو یادت رفت اضافه کنی
زندگی دانشجویی حالا چه خوابگاه باشه چه خونه اجاره کنه در مرحله اول یعنی درک متقابل فرهنگ هم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)