اقا برا شرکت در مسابقات در استان اصفهان باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا برا شرکت در مسابقات در استان اصفهان باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی یاد بده چه جوری با dive کردن یه کاری کنیم بازیکن حریف کارت زرد بگیره و برای خودمون خطا بگیریم![]()
سلام.
من با نسخه 2010 3-2 بار diving کردم. دو تا پنالتی گرفتم و یک بار هم خطا.
طریقه اش هم اینه که دور طرف بازیکن ات باید پر از بازیکن حریف باشه که دارن سعی می کنن توپ رو ازت بگیرن. همین که دارن با قدرت بدنی سعی می کنن ازت بگیرن دکمه ها رو می زنی و دایوینگ می کنی. اینطوری احتمال گول خوردن داور بسیار بالاست. باید منطقه شلوغ باشه. وگرنه داور مچ بازیکن رو می گیره. یا مثلا بازیکن داره با پا سعی می کنه توپ رو ازت بگیره و تنه می زنه و.... این طور وقتا کلا.
Last edited by pcsoft; 15-04-2012 at 10:22.
دوستان یه کمکی به من بکنید ممنون![]()
خب چه دکمه هایی رو باید بزنیم تا اینکار انجام بشه؟
دانلود گزارشگر فارسی برای pes 2012 با صدای مزدک میرزایی
حجم کل : 365 مگابایت در چهار پارت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش نصب : فایلها رو که دانلود کردید دوبار اکسترکت میکنید و فایل با نام dt00_e.img رو در فولدر img بازی کپی میکنید . وقتی وارد بازی شدید از قسمت
System Setting>>Language Setting>>Commentary Language زبان انگلیسی رو انتخاب کنید .
منبع و پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . خودت امتحان کردی ؟ جواب میده ؟ دانلود نکنیم بمونه رو دستمون![]()
آره من خودم دانلود و امتحانش کردم ... به دانلودش میارزه . تا حالا گزارش فارسی به این خوبی ندیده بودم.اسم تمام بازیکنها رو هم میگه . البته یه نقصای کوچیکی هم داره ولی در کل دانلود کنید پشیمون نمیشید![]()
این گزارشگر فارسی که گذاشتی وقتی میرم به صفحه دانلودش صفحه خالیهشما خودت دانلود کردی؟
انجمن شون به مشکل برخورده(کل انجمن) اینم از شانس ماست. حالا درست میشه...
سلام.
دکمه های E,Q رو می گیرین و Z می زنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)