اینا آدم بشو نیستن، روشون هم کم نمیشه .
یعنی واقعا بعد از خرید 250 میلیونی فصل قبل و عدم کسب نتایج قابل قبول هنوز نفهمیدن که با بازیکن جمع کردن نمیشه قهرمان شد ؟!
اینا آدم بشو نیستن، روشون هم کم نمیشه .
یعنی واقعا بعد از خرید 250 میلیونی فصل قبل و عدم کسب نتایج قابل قبول هنوز نفهمیدن که با بازیکن جمع کردن نمیشه قهرمان شد ؟!
منچستر کلا پولدار ترین تیم جهان الان.80 میلیون یورو بیشتر نداره.
امکان نداره حشاب رو خالی کنه واسه خرید رونالدو.
از اون اولش هم که امد تو منسچتر تو 17 سالگی ازش خوشم نمی امد.
حالا هم دوست دارم تو رئال بازی کنه.چون هم از اون بدم میاد هم از رئال
ولی قبلا هم گفتم هیچ تیمی در حال حاضر نه می تونه همچین پولی بده نه می تونه همچین دستمزدی بده.
حداقل الان....
کلا فروختنش حماقته...
بازیکنی که (با پولی که بابتش پرداختن کاری ندارم) تو اولین فصل حضورش تو یکی از بزرگترین تیم های دنیا که بهترین مهاجم های دنیا رو داره، این همه گل زده و پاس گل داده رو واسه چی باید بفروشن؟
Last edited by pcforlife; 30-04-2010 at 15:24.
کلا این بشر بازیکن بی غیرتیه...حالا به درستی یا نادرستی این خبر کاری ندارم..
دو فصل یا سه فصل دیگه که افت کرد (مث همه ی بازیکنای رئال که اولش گرد و خاک میکنن و آخرش به تیمهای درجه دو راضی میشن) در به در دنبال یه تیم خوب برای ادامه بازی کردنش میافته. مگه رود فن نیستلروی نبود؟ بهترین تیمی که اونو میخواست همین هامبورگ بود که با سر شیرجه زد توشیا مثلا کاسانو. از تیم آ اس رم رسید به سمپدوریا.
خدا لعنت کنه هرچی آدم دروغگوه!
رونالدو گفته من تا آخر قراردادم ( 6 سال ) تو مادرید میمونم. بعد وقتی خبرنگار ازش میپرسه تا پایان دوران بازیگریت در مادرید میمونی یا نه میگه تا اونموقع چیزی مشخص نیست ولی تا 40 سالگی تو رئال نمیمونم و ادم به تغییر نیاز داره و از این صحبتا.
حالا این کجا و کریس رونالدو اماده ترک مادرید است کجا!!! آدم یا باید نفهم باشه که همچین تیتری بزنه یا نامرد!
=============
حالا که بحثش شد در مورد بازی و گلهای کریس رونالدو هم یه چیز بگم:
مسی تو لیگ قهرمانان تو 11 بازی 8 گل زده.
رونالدو تو لیگ قهرمانان تو 6 بازی 7 گل زده.
مسی تو لالیگا با 8 بازی بیشتر از رونالدو 27 گل زده و 9تا پاس گل زده و رونالدو با 8 بازی کمتر و درحالیکه اولین فصل حضورش در رئال هست 20 گل زده و 7 پاس گل داده.
اگر رونالدو 2 ماه اول فصل مصدوم نمیشد و 4 بازی از لیگ قهرمانان و 8 بازی از لالیگا رو از دست نمیداد الان از همه لحاظ از مسی جلوتر بود. ولی چه کنیم که دست تقدیر و شانس بد رونالدو باعث شده هر آدمی که 2 زار فوتبال سرش نمیشه بیاد واسمون مسی مسی راه بندازه و اونو بهتر از مارادونا بدونه! البته بازی با اینتر خیلی چیزا رو ثابت کرد....
همین بازیکن بی غیرت اگه نبود تیمت باید خواب 3تا لیگ برتر پشت سر هم و چمپیونز لیگ رو میدید. حالا که از تیمت رفته میگی بیشتر از 40 تا نمیارزه؟ به قول مورینیو Be Gracious !
Last edited by Boy Ka; 30-04-2010 at 18:13.
میبینی که بدون اون و با چند تا بازیکن جوون دیگه منچستر یه جام برده و تو یه قدمی لیگ انگلیس هم هست .
همه میگفتن رونالده بره منچستر افت شدید میکنه که دیدید اینجوری نبود .
الآن هم میگن رونی بره افت میکنه که بازم اینجوری نیست ... .
تائید میشه...میبینی که بدون اون و با چند تا بازیکن جوون دیگه منچستر یه جام برده و تو یه قدمی لیگ انگلیس هم هست .
همه میگفتن رونالده بره منچستر افت شدید میکنه که دیدید اینجوری نبود .
الآن هم میگن رونی بره افت میکنه که بازم اینجوری نیست ... .
این حرفا دیگه کهنه شده!
متاسفانه بعضی ها (جسارت نشه به کسی) از نظر فکر فوتبالی هنوز تو دوره سیستم علی اصغری زیست می کنن! خصوصا آقایونی که میگن فرضا منچستر به رونی (قبلا به رونالدو) یا بارسا کلا به مسی وابستس... دوستانه عزیز! فوتبال شنا نیست که تک نفره بتونه قهرمان بشی! باید اون 11 نفر تلاش کنن تا یه گل زده بشه... اگر فوتبال رو فقط با مقیاس گل بسنجی، باید در نظر داشته باشی که فرضا 40 گلی که یه فوروارد تو فصل میزنه، پشت سرش 40 تا پاسه گل بوده... پشت سرش حرکت تیمی بوده...حالا بگذریم...
من خودم رونالدو رو هنوزم که هنوزه دوست دارم... ولی به نظر من موندن رونالدو تو این فصل در یونایتد بیشتر به ضرر یونایتد میشد تا به نفعش... همونطور که رفتن رونالدینهو از بارسا به ضرر بارسا تموم نشد... ضمنا شک دارم رونالدو به منچستر بیاد... معمولا بازیکنی که از منچستر بره، دیگه به تیم سابقه خودش بر نمی گرده... هر چند برگشتش هم بستگی به خودش نداره، بستگی به سرمربی و باشگاه داره که اونو بخواد یا اونو نخواد...
یاعلی![]()
آقاي خاص قصد دارد در تابستان سن سيرو را ترك كند.
سايت گل- ژوزه مورينيو احتمالا داغ ترين اخبار فصل نقل و انتقالات را رغم خواهد زد و اين در حالي است كه مي تواند كمتر از يك ماه ديگر با اينتر جام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را فتح كند.
سرمربي پرتغالي اينتر در تابستان پيش رو سري آ را ترك خواهد كرد و اين خبر مي تواند بسياري از تيم هاي بزرگ اروپايي وارد يك رقابت بزرگ براي به خدمت گرفتن او كند.
يك منبع نزديك به مورينيو در مصاحبه با ديلي استار گفت:" بازار تكان خواهد خورد و همه تيم ها، ميلان، يوونتوس، ليورپول و رئال مادريد، منتظر هستند كه ببينند چه اتفاقي خواهد افتاد. اما ژوزه اكنون تنها به ديدار بسيار مهم پيش رو در مقابل لالتزيو فكر مي كند. هنوز چيزي مشخص نيست. اكنون زمان مناسبي براي صحبت در اين مورد نيست.
در چند هفته اخير صحبت هايي در مورد حضور مورينيو در باشگاه منچستر يونايتد به جاي الكس فرگوسن شنيده شد اما ممكن است سرمربي پرتغالي را فصل آينده در باشگاه ديگري ببينيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)