تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 339 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم مثل همه دوستان از باخت استقلال ناراحتم چون از موقعی که خودم رو شناختم - تیم استقلال روهم دوست داشتم - اما بیاید یه جور دیگه به قضیه نگاه کنیم - این لیگ برتر نبود - این لیگ قهرمانی اسیا بود - خیلی خوب میشد اگه استقلال میبرد و حذف نمیشد - ما خیلی بیشتر خوشحال میشدیم - ولی الان هم نباید زیاد ناراحت باشیم - چون حقیقتا امید بیشتری به سپاهان هست تا بتونه افتخاری برای کشورمون کسب کنه - اگه سپاهان تو این مسیر موفق باشه من که بشخصه خوشحال میشم - چون اینجا مهم تر از اسم تیم اسم کشورمون هست - و نتایج مثبتی که میتونه در پی اون برای کشورمون حاصل بشه

چه بهتر که تیمی رفت که حد اقل میتونیم به موفقیتش امیدوار باشیم - یه تیم کامل رفت -

استقلال متاسفانه یه تیم کامل نیست - بین بازیکناش اختلاف هست - بین مربیان تفکر واحدی وجود نداره حتی شاید تداخل هم بین وظایف مربیان - سرمربی و مدیران وجود داشته باشه - مدیریت تیم منسجم و یکپارچه نیست - میبینید که بین سه قسمت اصلی یک تیم یعنی 1- مدیریت 2- مربیان 3- بازیکنان هیچ یکپارچگی و همدلی وجود نداره - هرکدوم از اون یکی شاکی هست

اما در مورد سپاهان همه این قسمت ها درست هست - بین اعضا تیم اختلافی وجود نداره - مدیریت یکپارچه و منسجم هست - مربیان به درستی وظایفشون رو انجام میدن و تداخلی بین کار مربیان و مدیران که نیست هیچ همه به طور منسجم ویکپارچه مکمل هم دیگه هم هستن - تفکر واحد در رهبری تیم وجود داره - سرمربی به خوبی از سوی مدیریت حمایت میشه ( حمایت واقعی - نه فقط حمایت زبونی) - بازیکنای داخلی شاید به اندازه بعضی بازیکنای استقلال نامی نباشن ولی باهم یکدل هستن - باید گ اون سه قسمت اصلی که گفتم یعنی 1-مدیریت 2- مربیان 3- بازیکنان همه خیلی خوب باهم هماهنگ و یکپارچه هستن و معنای واقعی تیم هم همین هست

2. 5 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

وقتي كه به عقب بر گرديم مي بينيم كه استقلال تو اين ليگ با اين بازيكنا تو حساس ترين شرايط دچار حاشيه شد! حاشيه تعويض مديرعامل و قبل از اون حاشيه تعويض مربي! كه به نظر من اگه اين حاشيه نبود ما تو ليگ قهرمان مي شديم!! هم چنين وقتي دست مديرعامل خالي باشه تركوندن بمب با دست هاي خالي همچين تبعاتي داره! كه رحمتي به نمايندگي بازيكنا اعتراض كنه و يه مدت ديگه هم جباري تمرين رو تعطيل كنه!
    بخش اول حاشيه، از مديرحرفه اي اي (يا حداقل اگه نخواهيم بگيم حرفه اي بايد بگيم قديمي!) مثل فتح الله زاده بعيده! اما در مورد دوم، پول نداشتن بر مي گرده ساختار غير حرفه اي فوتبال كه .....(بايد بگم وقتي من بچه بودم تلويزيون اين بحث ها رو مي كرد! حالا بچه دوستام 3 4 سالشونه هنوز اين بحثاشونه! دي به هر حال جدا از باخت و ناراحتي هاي اون، حرص خوردن سر اين فوتبال چيز بيخوديه! و غيريت به استقلال و كلا فوتبالي كه فيتيلش دست كسايي كه هيچي از فوتبال نمي دونن بيهودست!

4. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

امیر خان - زودتر و با قدرت برگرد - با بازیکن سالاری مبارزه کن -

یه تیم یه دست و با روحیه بساز که از دیدن بازیش لذت ببریم .

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

7. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

محمد جان لطفأ توهین نکن استفاده از کلمه مدافع احمق نه در شأن شماست نه ساموئل بیچاره که توی نیم فصلی که بوده از خیلیا بیشتر جون کنده و عرق ریخته واسه تیممون شک نکن غیرتی که ساموئل و امثال اون دارن به تیمشون خیلی از بازیکنان وطنی تیمه خودمون ندارن(اسم نمی برم)
    رحمتی اشتباه کرد شک نکن. حالا فرض کن ساموئل اون توپ رو رد میکرد! دروازبان با دست بسته خروج میکنه از دروازه ؟ خداییش دوباره گل رو ببین
    غیر از اون هم رحمتی یه توپ رو دو ضرب کرد و توی ضرب دوم اصلأ توپ از دستش خارج شد و گمش کرد! اگه همون ذکر ها نبود مبخورد به کمرش میرفت تو گل!!! نشونه ی بارز نداشتن تمرکزه
    منم عاشق مهدی رحمتی هستم ولی باید قبول کرد که خوب نبود اصلأ کلأ تیم خوب نبود! حتی آندو که دوستان گفتن بهترین بود نیمه اول هیچ توپی رو به مقصد نرسوند! نیمه دوم بهتر شد.
    شک هم نکن اگه قلعه نوعی بیاد مجیدی نمیاد جباری میره شاید رحمتی و چنتا دیگه هم برن! (منظورم این نیست که فلانی نیاد تا اون یکی بمونه) منظورم اینه که اینا با هم کار نمیکنن.
    تنها عیبی که مربی خارجی داره توی ایران اینه که بازیکنان ایرانی تنبل و تن پرور هستن و سریع زیرآب مربی خارجی رو میزنن و گرنه چرا نتونه موفق بشه ؟ کافیه یه مدیر قلدر بالا سر تیم باشه نه خدا خیر داده حاجی فتح الله زاده رو که یکی به نعل میزنه یکی به میخ که سوگولی تیم آقا مجتبی ناراحت نباشن! تنها عیب حاجی همینه
    شرمنده عصبانی بودم اون لحظه ! اما بازم میگم که 100% مقصر ساموئل بود و رحمتی تقصیری نداشت !

یه مثال میزنم بهتر متوجه بشی . وقتی چراغ راهنمایی رانندگی سبزه و شما پشت ماشینی خیلی راحت باید مسیرتو صاف بری ! اصلا نباید دلهره داشته باشی و چپ و راستو ببینی که ماشینی بهت نزنه ! چون چراغ سبزه و افسر هم اونجا وایساده و توی کتاب رانندگی نوشته چراغ سبز یعنی حرکت پس باید با خیال راحت بری جلو مگه غیر از اینه؟حالا بله یه موقع استثنا پیش میاد یه موتوری الاغ میاد میزنه بهت اونجا مقصر تو نیستی هستی؟مقصر اون یاروئه

حالا وقتی رحمتی میبینه نوید کیا 2 متر عقبتر از ساموئل و توپ روی سر ساموئل هست و با یه اشاره میتونه دور کنه نباید نگرانی داشته باشه و کار خاصی بکنه وقتی میبینه ساموئل دور نمیکنه و یهو نویدکیا میاد میزنه خوب کاری نمیتونه بکنه و مقصیر هم نیست اینو واسه اون گل گفتم . اما خوب روی گل اول تقصیر داشت

حالا ما مربی خارجی میخوایم چیکار؟مربی خارجی واسه یه تیم مثل پرسپولیسه که 4 5 ساله بالای رده 4 نمیان . ما وقتی با یه اشاره میتونیم امیر خانو بیاریم که با تیممون کامل آشنایی داره و همه ازش میترسن و ابهتی داره برا خودش چرا بریم دنبال مربی خارجی؟جباری بره مهم نیست اما با مجیدی فکر نکنم مشکلی داشته باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شرمنده عصبانی بودم اون لحظه ! اما بازم میگم که 100% مقصر ساموئل بود و رحمتی تقصیری نداشت !
    رحمتی اول بره یاد بگیره گلر بودن یعنی چی بعد بیاد تو دروازه یه تیم بزرگ و پر افتخاری مثل اسقلال واسته . . . رحمتی باید یاد بگیره که 6 قدم رو باید اون جمع کنه نه کس دیگه . . . هر بازی میخ می ایسته روی خط دروازه و تکون هم نمیخوره . . . روی گلی هم که بنگر زد توپ روی شش قدم بود و تا نصفه اومد بیرون و گل خورد

10. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کناره گيري فتح الله زاده از مديرعاملي استقلال

علي فتح الله زاده که مديريت عامل باشگاه استقلال تهران را بر عهده داشت، در نامه اي خطاب به وزير ورزش و جوانان، به طور رسمي استعفا کرد.

به گزارش مشرق ، علي فتح الله زاده که در فصل گذشته مديريت عامل باشگاه استقلال تهران را برعهده داشت، در نامه اي که براي محمد عباسي، وزير ورزش و جوانان ارسال کرد، به صورت رسمي کناره گيري خود را از اين سمت اعلام کرد.

اين اتفاق در حالي روي داد که از مدت ها قبل شائبه هايي در مورد تغييرات در راس اين باشگاه پرطرفدار به گوش مي رسيد. در اين بين، اظهارات رسولي نژاد (عضو هيئت مديره استقلال و معاون وزير ورزش) در کوران ديدارهاي هفته هاي پاياني مبني بر تحولات در راس اين مجموعه، موجب ايجاد حواشي زيادي شده و اين تيم را با مشکلات متعددي مواجه کرده بود.

فتح الله زاده در حالي از اين باشگاه جدا مي شود که استقلال در اين فصل توانست عنوان نخست جام حذفي را از آن خود کند. اين تيم آبي پوش در ليگ برتر نيز بر سکوي سوم ايستاد و در روز آخر، از رسيدن به جام قهرماني باز ماند. اين تيم در ديدار حذفي ليگ قهرمانان آسيا در مصاف با سپاهان اصفهان (قهرمان اين دور ليگ برتر و تنها تيم ايراني باقي مانده در رقابت هاي قاره اي) شکست را در فولاد شهر پذيرا شد.

در روزهاي اخير، ورزش کشور شاهد تغيير در برخي بخش هاي خود نيز بود که با شگفتي کارشناسان و دلسوزان مواجه شده بود. اکنون، به نظر مي رسد اين تيم پرهوادار نيز با تحولاتي اين چنيني مواجه است.

منبع:ورزش3

12. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

رحمتی اول بره یاد بگیره گلر بودن یعنی چی بعد بیاد تو دروازه یه تیم بزرگ و پر افتخاری مثل اسقلال واسته . . . رحمتی باید یاد بگیره که 6 قدم رو باید اون جمع کنه نه کس دیگه . . . هر بازی میخ می ایسته روی خط دروازه و تکون هم نمیخوره . . . روی گلی هم که بنگر زد توپ روی شش قدم بود و تا نصفه اومد بیرون و گل خورد
    شما داری نظرتو میدی یا به شخصه فقط میخوای اینجا رحمتی رو خراب کنی؟

به هر حال آدم وقتی یه نظری میده نظر بقیه هم نگاه میکنه یا متقاعد میشه یا یکی 2 بار نظرش رو میگه همه میخونن چه خوب چه بد !

ولی شما از همون اول توی هر صفحه 2 تا پست داری که همش از رحمتی بد میگی . یه خورده به دور و ورت نگاه کن . اگه رحمتی گلر بدی بود هیچ وقت گلر اول تیم ملی نمیشد . شما با این حرفا یعنی علنا میگی همه ی تدارکات و کادر فنی و سرمربی و مدیر عاملای باشگاه های سپاهان و استقلال و تیم ملی ایران همه گاگول تشریف دارن که واسش سر و دست میشکنن فقط شما یه نفر حرفت درسته !

شما یه ذره وارد بحث کل کل شو همه پرسپولیسیا هم حتی آرزوشون بود رحمتی رو داشتن هر روز بعد هر بازی میومدن میگفتن ای کاش ما هم مثل شما یه گلر خوب داشتیم !

درسته هر کی نظری داره و آزاده که بگه ولی نه دیگه هر صفحه هی بیای رحمتی رو خراب کنی داداش یه بار گفتی همه فهمیدیم

14. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از صمیم قلب امیدوارم با استعفای فتح الله زاده موافقت نشه

16. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: نه استعفا دادم، نه خواستند که استعفا بدهم/جلسه 90 دقیقه‌ای مدیرعامل باشگاه استقلال با وزیر ورزش

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال تاکید کرد از این سمت کناره‌گیری نکرده و در جلسه با وزیر ورزش نیز از او نخواسته‌اند این کار را انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس پس از دیدار استقلال و سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا شایعات زیادی پیرامون جدایی فتح الله زاده از جمع آبی پوشان و استعفای او از هیئت مدیره باشگاه استقلال مطرح شد.

علی فتح الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در این باره گفت: قصد داشتم سکوت اختیار کنم اما متأسفانه امروز جوی علیه من درست کردند که مجبور هستم پاسخگو باشم. چند روز پیش جلسه‌ای با آقای عباسی وزیر ورزش و دکتر سجادی برگزار و در خصوص قرارداد بازیکنان، مخارج، درآمد و هزینه‌های باشگاه صحبت کردیم.

وی افزود: به هیچ عنوان در این جلسه استعفا ندادم و نخواستند که استعفا بدهم اما انتخاب و انتصاب در هر زمینه‌ای در باشگاه استقلال بر عهده وزیر محترم ورزش است و ایشان هرکسی را که بخواهد می‌تواند انتخاب کند.

مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: در این جلسه وزیر ورزش توصیه‌هایی انجام دادند و جلسه بسیار مثبتی را پشت سر گذاشتیم که نزدیک به یک ساعت و نیم به طول انجامید. مطمئن هستم این جلسه پربار و مثبت بوده چون وزیر و معاون ایشان به من اظهار لطف داشتند و من هم تمام راهکارهای مثبت و چشم انداز آینده را برای آنها شرح دادم.

فتح الله زاده گفت: همانطور که تأکید کردم، نه استعفا دادم و نه از من خواسته شد که استعفا بدهم. در این خصوص آقای سجادی می‌توانند شهادت دهند که بحث استعفایی در کار نبوده و می‌توانید از ایشان سؤال کنید که چنین بحثی مطرح نشده است.

مدیرعامل باشگاه استقلال در پایان به فارس گفت: درباره مسائل دیگر قصد سکوت دارم و فعلا هیچ صحبتی انجام نمی‌دهم و فقط از این جهت که جوی علیه من به راه افتاده بود این صحبت‌ها را مطرح کردم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش

دوستان عزیز گزینه بهتر از سید سراغ دارین لطفا معرفی کنید تا در موردش بحث کنیم چه ایرانی و چه خارجی
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-05-2012 at 15:07.

18. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •