تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 314 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام
    امیدوارم سیزده بدر خوش گذشته باشه
    تقریبا چند روزی هست هر چند ساعت یه بار یه صدای تیک تیک از تو لپتاپ میاد بیرون که حس میکنم ماله هارد باشه بعد شنیدم هاردهای این سری کمی زودتر خراب میشن اگه کسی تجربه ای داره و میدونه اخرای عمرشه تا یه فکری به حالش بکنم هنوز که خراب نشده اوه یادم رفت بگم که مدل لپتاپ من 6070 هست
    Last edited by D o l f i n; 02-04-2013 at 18:01.

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    تقریبا چند روزی هست هر چند ساعت یه بار یه صدای تیک تیک از تو لپتاپ میاد بیرون که حس میکنم ماله هارد باشه بعد شنیدم هاردهای این سری کمی زودتر خراب میشن اگه کسی تجربه ای داره و میدونه اخرای عمرشه تا یه فکری به حالش بکنم هنوز که خراب نشده اوه یادم رفت بگم که مدل لپتاپ من 6070 هست
    برای منم زیاد صدا میده طبیعیه فکر کنم

3. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام به همگی و سال نو مبارک.
    از دوستانی که تجربه و اطلاعات خوبی دارن یک راهنمایی میخواستم.
    من خودم 6080 دارم و میخواستم برای دوستم یک لب تاپ بخرم ،اگه میشه راهنمایی کنید چه مدلی بخرم که تو همین مایه های 6080 باشه و قیمتش زیر 2600000
    cori5وcori7فرقی برام نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

خب مشکل اینجاست که از اول همچین صدایی نمیداد جدیدا اینجوری شده بعد صدا مثل صدهای طبیعی هارد نیست یه صدای تیک نیک هست که فکر کنم نزدیک 4 بار تکرار میه و خیلی واضح هم شنیده میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خب مشکل اینجاست که از اول همچین صدایی نمیداد جدیدا اینجوری شده بعد صدا مثل صدهای طبیعی هارد نیست یه صدای تیک نیک هست که فکر کنم نزدیک 4 بار تکرار میه و خیلی واضح هم شنیده میشه
    این صدایی که میگی برای نوت بوک منم هست ... نگران نباش طبیعیه ... فکر کنم هارد 6090 خیلی زود خراب میشد
    Last edited by hamidrezavictor; 03-04-2013 at 13:19.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    از یه برنامه تست هارد استفاده کن مثل hard disk sentinel.اگه مشکلی داشته باشه می گه.بد سکتور رو هم همینطور.منم 6070 دارم.مطمئنی صدای هارده؟من بعضی وقتها یه صداهایی از گرافیک می شنوم.البته خیلی خفیف.ولی طبیعیه.ولی از هارد تا حالا صدایی نشنیدم.به هر حال با نرم افزار چک کنی بهتره.درضمن این سری مدل 6090 که هاردش 1TB هست بعضیها مشکل داشتند.تو ظرفیتهای پایینتر چیزی نشنیدم من

8. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

بچه ها من باطریم خیلی وقته خراب شده الان همش با شارژ روشنه کلا ، باطریم 10 دقیقه هم نگه نمیداره !
    اینجوری که همش با برق مستقیم وصله مشکلی پیش نمیاد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بچه ها من باطریم خیلی وقته خراب شده الان همش با شارژ روشنه کلا ، باطریم 10 دقیقه هم نگه نمیداره !
    اینجوری که همش با برق مستقیم وصله مشکلی پیش نمیاد ؟
    نه مشکلی پیش نمیاد.ولی حالا که باطریت تقریبا خراب شده درش نیار که موقع برق رفتن و اینا سیستمت یه دفعه شات دان نشه.درسته که باطری جلوی نوسانات رو نی گیره.ولی همین که وسط برنامه ای یا بازی یا ... برق بره بدتره تا اینکه رو باطری باشه.اقلا رو باطری سیستم خاموش نمی شه و مثلا هارد یه دفعه از کار نمی افته و ویندوز هم آسیب کمتری می بینه.انگار باطریهای Hp کیفیت معمولی دارن (به جز بعضی سریها)فکر می کنم نسبت به سونی و ... کیفیت باطریشون پایینتر باشه.هر چند مال من که هنوز 15 درصد wearlevel داره

می گم نکنه تو هم مثل داداش من همش از باطری استفاده می کردی و بعد که تموم می شد شار÷ش می کردی و ... !منم هی بهش می گم اینکار رو نکن.ولی فکر می کنه اینجوری بهتره واسه لپتاپ!کلا تو خود سایت Hp هم بری می گه اگه بیشتر از دو هفته از باططری استفاده نمی کنی بهتره درش بیاری و با برق کار کنی.(البته اونا مثل ما وم به دقیقه برقشون نمی ره که بابای دستگاه رو در بیاره!)
    Last edited by amin666; 09-04-2013 at 13:27.

11. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با عرض سلام . حس میکنم فن نوت بوکم بد کار میکنه :-S وسط بازی بودم که دیدم اصلا کار نمیکنه ... الان بهتر شده خوب کار میکنه ... فکر کنم باید تمیزش کنم کار سختیه؟ خودم میتونم یا ببرمش بیرون؟

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

نه مشکلی پیش نمیاد.ولی حالا که باطریت تقریبا خراب شده درش نیار که موقع برق رفتن و اینا سیستمت یه دفعه شات دان نشه.درسته که باطری جلوی نوسانات رو نی گیره.ولی همین که وسط برنامه ای یا بازی یا ... برق بره بدتره تا اینکه رو باطری باشه.اقلا رو باطری سیستم خاموش نمی شه و مثلا هارد یه دفعه از کار نمی افته و ویندوز هم آسیب کمتری می بینه.انگار باطریهای Hp کیفیت معمولی دارن (به جز بعضی سریها)فکر می کنم نسبت به سونی و ... کیفیت باطریشون پایینتر باشه.هر چند مال من که هنوز 15 درصد wearlevel داره

می گم نکنه تو هم مثل داداش من همش از باطری استفاده می کردی و بعد که تموم می شد شار÷ش می کردی و ... !منم هی بهش می گم اینکار رو نکن.ولی فکر می کنه اینجوری بهتره واسه لپتاپ!کلا تو خود سایت Hp هم بری می گه اگه بیشتر از دو هفته از باططری استفاده نمی کنی بهتره درش بیاری و با برق کار کنی.(البته اونا مثل ما وم به دقیقه برقشون نمی ره که بابای دستگاه رو در بیاره!)
    آره من همیشه استفاده میکردم و بعد از اتمام شارژ میزدم توی برق وقتی شارژ میشد دو باره از باطری استفاده میکردم،فقط معمولا موقع بازی باطری رو در میاوردم.
    من بعضی وقتا یهو لپتاپم خاموش میشه و یه دکمه که میزنم میاد بالا از اول،برای شما پیش اومده ؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •