تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 645 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من یک لپ تاپ HP dv2000 دارم، متاسفانه کارت گرافیکش مشکل پیدا کرده و وقتی روشن می کنم بعد از چند دقیقه کارکرد تصویر کلا میره اما لپ تاپ روشنه

به یک تعمیر کار ماهر نیاز هست که بتونه این مشکلو درست کنه تا به حال به دو نفر دادم اما نتونستن، جایی رو می شناسین که هم انصاف داشته باشه هم واقعا کارش خوب باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

من یه لب تاپ acer 4736Z دارم که روش ویندوز ویستا نصب بود.xp رو هم روش در درایور دیگه ای نصب کردم ولی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی میخوام از پورت HDMI اون برای tv استفاده کنم صدا نداره ولی تو ویستا درسته. در قسمت device manager هم تمام درایورهای صدا و گرافیک نصب است لطفا راهنمایی کنید.
    ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

سلام

من یه لب تاپ acer 4736Z دارم که روش ویندوز ویستا نصب بود.xp رو هم روش در درایور دیگه ای نصب کردم ولی مشکلی که وجود داره اینه که وقتی میخوام از پورت HDMI اون برای tv استفاده کنم صدا نداره ولی تو ویستا درسته. در قسمت device manager هم تمام درایورهای صدا و گرافیک نصب است لطفا راهنمایی کنید.
    ممنونم

شما برای خروجی صدای HDMI باید دیوایس مربوطه رو فعال کنید ... بدین طریق :

وارد control panel شوید... اگر روی حالت classic view نیست ، روی این حالت بزارید تا گزینه ها لود بشه ، روی گزینه Sound and Audio Devices نصب کنید. وارد صفحه audio بشوید و درایو HDMI مربوط به گرافیک رو set as default کنید و بعد ok کنید و خارج کنید.

موفق باشید

4. این کاربر از REG.RELOADED بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

من یک لپ تاپ HP dv2000 دارم، متاسفانه کارت گرافیکش مشکل پیدا کرده و وقتی روشن می کنم بعد از چند دقیقه کارکرد تصویر کلا میره اما لپ تاپ روشنه

به یک تعمیر کار ماهر نیاز هست که بتونه این مشکلو درست کنه تا به حال به دو نفر دادم اما نتونستن، جایی رو می شناسین که هم انصاف داشته باشه هم واقعا کارش خوب باشه؟
    تبلیغات ممنوعه ... همه تعمیرگاه ها تجربی بلد هستند غیر از اینکه بدی نمایندگی معتبر برای اچ پی ها شاید چیزی سرشون بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

درود
    اومدم 7even رو xps1530 نصب کنم، گند زدم به همه چی!!!
    ماجرا اینه که setup وین سون تا جاییکه موقع انتخاب درایو میشه پیش رف ولی روی همه درایوا پیغام زیرو میداد:
    Setup was unable to create a new system partition or locate an existing systm partition

خلاصه به توصیه آقای مهندسی از تو diskpart پارتیشن 0 که همون درایو c بودو active کردیم اما اتفاق دیگری افتاد: به جز پارتیشن ریکاوری و 2تا پارتیشن دیگر، بقیه درایوا محو و تبدیل به unallocated space شد. سرتونو درد نیارم......xp نصب کردم و با Acronis disk director از 4تا درایو 3 تارو recover کردم ولی حیاطی ترین درایوم ریکاور نمیشه و unallocated باقی میمونه!
    راهی هس؟!! مرسی

زدی پوکوندیش

نه راهی نیست ... شم اباید از همون اول با Boot cd hiren's یا چیزی مشابه Acronis رو میاوردی بالا و یک پارتیشن اکتیو primary میساختی و نصب میکردی

حالا همه چیز از بین رفته

7. این کاربر از REG.RELOADED بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

سلام
    من یک لپ تاپ سونی مدل CW15FG خریدم. اخیرا متوجه شدم بعد از اینکه لپ تاپ رو hibernate میکنم، بعد از مدتی (حدود 2 تا 3 ساعت بعد) دوباره روشن میشه. البته این مشکل همیشگی نیست و برخی مواقع خود به خود رخ میده.
    اگه میتونین منو راهنمایی کنین که مشکل کجاست. سخت افزاریه یا نرم افزاری.
    در ضمن ویندوزش بصورت پیش فرض windows 7 هست.
    چه جوری میتونم حلش کنم؟
    ممنون
    مشکل سخت افزاری هست ... یه نرم افزار نمیونه ویندوز رو از خواب زمستونی در بیاره ... حتما فانکشن سخت افزاری لازمه یعنی فشردن کلید پاور

پس هر چی هست ، مشکل از پاور و رابطه اش با سیستم عامله

شما دوباره سون رو نصب کنید ... اگر مشکل باقی بود ببرید گارانتی

9. این کاربر از REG.RELOADED بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

يك لپتاپ Vostro 1520 dellخريده ام كه يك درايو recovery‌ دارد.ويستا رو عوض كردم ولي fingerprint با اينكه نصب شده بازم enroll مي ده! با recovery‌ كه رو خود هارد هست درست مي شه؟چطوري از recovery‌ استفاده كنم؟ نرم افزار خاصي مي خواد؟ ممنون مي شم كمكم كنيد.

ریکاوری مثل اینکه که DVD ویندوز رو نصب کنید که با سیستم هست + اون درایورهایی که روی سی دی باهاشه

پس فرق زیادی ندازه از روی هارد ریکاوری کنید یا از روی دیسک هاش ... برای درایورهای ویستایی که نصب کردید باید از سایت دل کمک بگیرید

ولی برای ریکاوری از روی هارد ، اگر بوت مستر رکوردها دست نخورده باشند ، میشود ! بدین طریق که هنگام بوت دکمه فانکشن + F11 یا F10 یا Esc را بزنید ...

11. این کاربر از REG.RELOADED بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

با سلام.دوستان من sr490jbb دارم.روش برچسب آپگرید به ویندوز 7 رو داره.میشه دقیق و کامل بگین باید چیکارکنم؟چطوری باد آپگرید کنم؟اگه آپگرید کنم ویندوز 7 اوریجینال میشه؟هزینه داره؟اگه میشه همه چیز و مراحل آپگرید رو توزیح بدین.ممنون

با ریجیستر کردم لپ تاپ خود ، میتونید یک سریال رسمی برای آپگرید به ویندوز 7 لپ تاپ خود تا تاریخی که سونی ارائه داده ، دریافت کنید و سون اکتیو شده نصب کنید

نکته اینجاست که درایورها رو هم در اختیارتون قرار میده

ولی به زحمتش نمی ارزه

13. این کاربر از REG.RELOADED بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان من لپ تاپ compaq nc6000 دارم تو contro panel گزینه ی bluetooth نیست چه طوری با بلوتوثش کار کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Barracks

پيش فرض

سلام دوستان من لپ تاپ compaq nc6000 دارم تو contro panel گزینه ی bluetooth نیست چه طوری با بلوتوثش کار کنم.
    اگر بلوتوث نصب شده باشه اون گزینه میاد وگرنه وقتی Device اش نیست ، اون هم نیست !

16. این کاربر از REG.RELOADED بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •