تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 555 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

اگه واقعا پلمپ بود باید همونو میگرفتی - شاید هم گوشیه خراب بوده این شگردش واسه انداختن به مشتری بوده مثلا بعدا بگه من گفتم مسئولیتش با خودت چون این برچسب ها الکین شاید خودشون هم داشته باشن بعد از چک گوشی دوباره بزنن روش مثل گوشیه من که دوتا برچسب پلمپ داشت این حتما مشکل داشته دیگه اینجوری میخواسته ردش کنه- واسه آموزش هم میتونی یه سر به فروم همسایه بزنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by PersiAndroid; 19-08-2011 at 19:53.

2. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1920X1080 رو پخش میکنه یا خیر ؟ اگر میکنه با پلیر خود گوشی یا با نرم افزار خاصی ؟
    دست دوم این گوشی رو چند میشه خرید ؟

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

12

با زبان ساده بگيد چجوري ميشه پشتيباني از زبان فارسي نه منو فارسي را در gs2 نصب كرد؟
    رام اصلي چيه رام كوك شده چيه؟
    Last edited by mohammadsm; 19-08-2011 at 20:19.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

آره با پلیر خودش خیلی روون پخش میکنه - بستگی به گوشی داره الن نوش حدود 700 هست دست دومش هم حدود 600 به پایین البته هرکی داره الان یکماه یا دوماهه که خریده یا نمیفروشه یا نمیخواد زیاد ضرر کنه

---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

mohammadsm عزیز دیگه اینقد شرمندمون نکن
    مهندس! بابا ما اوچیکتیم

6. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از رو شک نگرفتم ! واسم خیلی عجیب بود ! بهش گفتم و اون جواب داد که اونایی که بالا میگن خیلی وقت آوردن واسه همون قیمت قدیمی میدن و این به روزه ! هرچی گفتم گفت شک نکن چون پلمپ شده میدم و تست شده میبری !! اما آحه تابلو پایینه ! مگه میشه ؟! خود گالاکسی اس پلاس 550 تمونه ! الان قیمت جهانیش چنده ؟!

راستی ، دوستان اگه میشه لینک تاپیک آموزش کامل نصب برنامه و ... برای تازه کارهارو بزارن . ممنون میشم
    با اجازه مهندس persiandroid
    کد:

8. این کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

ممنون ولی منظورم کالا آموزش اولیه برای نصب برنامه و بازی روی آندروئید بود ! برای نصب برنامه ها نیاز به چه برنامه ای هست ؟ برا این samsung kies به درد میخوره ؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دو تا سوال داشتم دوستان :
    - یکی این که من چرخش تصویر گوشیم خیلی طول میکشه و باید منتظر بود که تصویره برگرده !! آیا تنظیم خاصی داره این مورد ؟ چون حس میکنم روزه اول اینطوری نبود و من تنظیماتو قاطی کردم !

- دوم این که من تو بررسی های ایسنترنتی دیدم که تصویر بکگراند منو رو تونستن روشن تر کنن ! یعنی همون تصویر دسکتاپ که تو منو به صورت محو و مشکلی وار دیده میشه روشنتر شده ! چطوری اینکارو میشه کرد ؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام دو باره به دوستان .
    یه سوال داشتم ، من به قسمت display رفتم و اون 2 تا تنظیمات calibration رو حواصم نبود و دستکاری کردم و الان تصویر گوشی درست و به موقع چرخش نمیکنه و وقتی هم که اوفقی میشه به حالت عادی برنمیگرده ! چیکار باید بکنم ؟!

مرسی

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ببنید
    مطمعن باشید تا سال دیگه که گالاکسی بعدی عرضه شه خبری از 4 هسته ای نخواهد بود
    همین دو هسته ایش کلی داغ میکنه و مشکلات داره ....
    چهار هسته ای بزارن احتمالا آب میشه .....

13. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

به نظر شما اکتبر میاد؟
    اگه چیپش گرافیکش اینی باشه که این خبر میگه میارزه که بیخیال خریدش بشیم و منتظر 9250 بمونیم و همین گالکسی اس 2 رو نگه داریم آخه صفحش خیلی وسوسه کنندس اما درسته که HD هست ولی Super AMOLED Plus نیست و خب اگر چه پیکسل بیشتر داره ولی سابپیکسل هاش کمتر هستند و د مقایسه با سری پلاس نباید تفاوت کیفیت زیادی داشته باشه
    Is a Samsung-made Nexus Prime coming in October?O

The rumors that Samsung will be producing the next generation Google phone are heating up. Today's edition suggests that the next Google phone, the Nexus Prime, will launch in October and will be the first device to run Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
    Reportedly, it will pack a 4.5" screen with 720p resolution - probably the new generation SuperAMOLEDs we heard of yesterday. If that's true, it will mean going back to PenTile matrixes.
    Rumors go on to say that the Nexus Prime will be powered by a chipset that will make even the Galaxy S II look slow - a 1.5GHz dual-core processor and a PowerVR SGX540 GPU running at a higher clock speed than we've ever seen so far.
    Samsung is already teasing their Berlin Unpacked event, which will precede IFA. It's expected that they'll show the I9250 - supposedly a Android Ice Cream Sandwich phone with a 4.65" screen with 720p resolution.
    This sounds very much in line with the Nexus Prime - and if it's not Prime itself, it might be Samsung's own version of the phone (like how Nexus S/Galaxy S were). Also, a September announcement and an October launch seem good.
    The acquisition of Motorola by Google hasn’t gone through yet, so it's not strange that another company is making the next Nexus. Things might look differently when the time comes to make a successor to the Nexus Prime.
    We can't wait for the Berlin Unpacked and IFA, when we should get a clearer picture.

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •