تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 860 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه mansour.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

1 بازي هاروست مون 64 : (نسخه نينتندو 64)

A-H Entertainment عزيز از لينك دانلودت خيلي ممنونم ولي اين بازي ژاپني بود .اگه ميشه انگليسيشو بزار ممنون.

حـــــرفـه ای A-H Entertainment's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

A-H Entertainment عزیز.میگم این شبیه ساز پلی استیشن 2 واقعآ کار می کنه؟
    سلام دوست قديمي، راستش رو بخواي مطمئن نيستم كه كار كنه چون من بازي هاي زيادي رو تست كردم و همگي آهسته بودند ، تعداد بازيهايي كه مقداري خوب اجرا مي شوند خيلي كم است.
    البته فكر كنم اگر يك CPU دو هسته اي با فركانس بالا داشته باشي اوضاع كمي بهتر مي شود .

سلام . براي من يه اتفاقي افتاده پليس در روز 23 زمستان سال اول در ساعت 7:00 شب اومده ميگه (باهاش دوست شده بودم) Aja به شهر اثباب كشي كرده.. من ميخوام برش يه نامه بنويسم ولي نميدونم چي بنويسم .آيا مطلبي داري؟؟؟؟؟ ( Harvest moon به علامت منفي سر تكون مي ده ) بعد پليس ميره . من توي كتاب رمزplay statioin 1 خوندم : (( اگر برنامه ورزشي sport program را نگاه كنيد Aja دختر نوشيدني فروشي را مي بينيد كه در مسابقه ي F1 شركت ميكند )) من فكر ميكنم ايندو تا به هم ربط دارن ولي فكر نكنم تلوزين همچين برنامه اي(sport program ) نشون بده. اگه نشون ميده بي زحمت بنويسيد چند شنبه ها...... ممنون...
    شما بايد به مغازه نوشيدني فروشي بروي و به پدر و مادر Aja اين خبر را بدهي و فكر كنم روز بعد از آن دوباره اون پليسه مياد و...

A-H Entertainment عزيز از لينك دانلودت خيلي ممنونم ولي اين بازي ژاپني بود .اگه ميشه انگليسيشو بزار ممنون.
    منظورتون نسخه نينتندو 64 هست ؟ اين بازي فقط يك نسخه داره و اونم انگليسي هست .

اينم لينك دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از باز كردن لينك 15 ثانيه صبر كنيد و سپس روي دكمه ي Download Your File كليك كنيد.

3. 4 کاربر از A-H Entertainment بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

همون لینکی که A-H Entertainment عزیز گذاشتند,نسخه های انگلیسی و ژاپنی هر دو تا در هشت فایل هستند.

این فایل رو اجرا کن: Harvest Moon 64 (U) [f1] (PAL).z64

بازیش بدک نیست.شخصیت ها تقریبآ همونها هستند ولی محیط بازی بیشتر یک بعدی است تا دو بعدی.

5. 2 کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلام
    با چی باید بازش کنم این بازی رو ؟

تشکر//

حـــــرفـه ای A-H Entertainment's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    با چی باید بازش کنم این بازی رو ؟

تشکر//
    فايل دانلود شده رو بايد با نرم افزار Winrar يا 7z Manager اكستركت كني و فايل داخلش را به وسيله نرم افزار اجرا كننده بازي هاي نينتندو 64 كه قبلا آدرسش رو گذاشتم باز كني :

کد:
    اين هم شبيه سازش :
    کد:

داره خودمونی میشه love_iran1983's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام فایلی که براتون میزارم مال راهنمای بازی خیلی قشنگه و خیلی نکات جالبی داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حقیقت یک (ebook) که از سایت زیر گرفتم کسی میتون کاملش رو بزاره ؟ میتونه خیلی کمک کنه به حرفه ای بازی کردن و انجام تمام کار هایی که میتونی تو بازی انجام بدی .
    http://www.primagames.com/catalog/display.pperl?isbn=9780761550693

9. این کاربر از love_iran1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    از اون ور دنیا

6

نقل قول از mansour.m
    سلام . براي من يه اتفاقي افتاده پليس در روز 23 زمستان سال اول در ساعت 7:00 شب اومده ميگه (باهاش دوست شده بودم) Aja به شهر اثباب كشي كرده.. من ميخوام برش يه نامه بنويسم ولي نميدونم چي بنويسم .آيا مطلبي داري؟؟؟؟؟ ( Harvest moon به علامت منفي سر تكون مي ده ) بعد پليس ميره . من توي كتاب رمزplay statioin 1 خوندم : (( اگر برنامه ورزشي sport program را نگاه كنيد Aja دختر نوشيدني فروشي را مي بينيد كه در مسابقه ي F1 شركت ميكند )) من فكر ميكنم ايندو تا به هم ربط دارن ولي فكر نكنم تلوزين همچين برنامه اي(sport program ) نشون بده. اگه نشون ميده بي زحمت بنويسيد چند شنبه ها...... ممنون...
    با سلام اينم ليست برنامه هاي تلوزيون و روزش و اون برنامه رو پنج شنبه ها ميده.
    شنبه =TVShopping/What Your Passion
    يكشنبه=The Shogi Hour
    دو شنبه =The Fairy and Me
    سه شنبه=The Delicious Hour(آشپزي)
    چهارشنبه=The Song Hour
    پنج شنبه=Star One Sport(ورزشي)
    جمعه=Mechabot Ultror
    Last edited by pouyaHarvestmoon; 01-09-2008 at 23:38.

11. 2 کاربر از pouyaHarvestmoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12

سلااام دوستان

من برگشتم...

چقدر این چند روزه فعال بودید...
    A-H Entertainment عزیز ممنون بابت لینک ها و کمک هاتون
    بازی Nintendo DC هاروست مون هم با نمکه...
    Nintendo 64 رو هم دارم دانلود می کنم ... امیدوارم اجرا بشه...

خوب چون این چند روز مسافرت بودم هنوز بازی نکردم...

...................... سوالات ......................

راستی تا حالا کسی بوده که مادر بزرگ ازش پشم بخواد و بعد وقتی شما اونو بهش دادید براتون لباس بدوزه؟!!!!
    تو چه فصلی پشم میخواد ؟ پاییز سال دوم ؟!!!!

یه سوال دیگه در مورد غذا ها... من 63 تا غذا درست کردم...تو یه سایت خارجی که رفته بودم نوشته بود 64 تا غذا هست که می تونید درست کنید ...
    کسی هست که تونسته باشه بیشتر از 63 تا غذا رو درست کرده باشه؟
    اگه هست لطفا" لیست غذاهاش رو همون طوری که خودش درست کرده برامون بذاره!!! نه لیست غذا هایی که تو لوحه خانه نوشته یا جا های دیگه هست چون خیلی هاش کار نمی کنه یکیش همین easy ها مثل easy frut latte این یه غذای جدید نیست و به لیست غذا هات چیزی اضافه نمیشه ... همون fruit latte است ولی یه جور دیگه درست میشه !!!!

......................

pouya جان امیدوارم که مشکل اینترنتت خیلی زود حل بشه ...

یه جا گفتی شهر وجود داره چون حتما" باید بعد سه سال یه جایزه ای چیزی تهش باشه ...
    به نظرم اگر شهر وجود نداره ... جایزه ی این که سه سال رو خوب تموم کردی اینه که شهردار بهت اجازه میده تو دهکده بمونی و چندین سال دیگه هم بازی کنی و بازیت رو کامل کنی... در غیر این صورت باید دهکده رو ترک کنی

همونطور که شهردار اول بازی می گه که اگر نتونی کارت رو خوب انجام بدی باید از اینجا بری!!! و بعد از سه سال دیگه نمی تونی بازیت رو ادامه بدی

××× یه جای دیگخ گفتی که Ann بعد از این که چند روز بهش تخم مرغ بدی( اون جور که من حساب کردم یک هفته شد) بهت سیب سبز میده ... ولی فکر نمیکنم اینطور باشه...
    بعد از یک هفته که به ann هر روز 3 تا تخم مرغ بدی میاد دم خونت و بهت یه غذا که با تخم مرغ های شما درست کرده میده تا بخورید ولی سیب نمیده!!! ×××
    Last edited by aroosak_kooki; 02-09-2008 at 03:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    از اون ور دنیا

8 توت فرنگي سبز

سلااام دوستان

من برگشتم...

چقدر این چند روزه فعال بودید...
    A-H Entertainment عزیز ممنون بابت لینک ها و کمک هاتون
    بازی Nintendo DC هاروست مون هم با نمکه...
    Nintendo 64 رو هم دارم دانلود می کنم ... امیدوارم اجرا بشه...

خوب چون این چند روز مسافرت بودم هنوز بازی نکردم...

...................... سوالات ......................

راستی تا حالا کسی بوده که مادر بزرگ ازش پشم بخواد و بعد وقتی شما اونو بهش دادید براتون لباس بدوزه؟!!!!
    تو چه فصلی پشم میخواد ؟ پاییز سال دوم ؟!!!!

یه سوال دیگه در مورد غذا ها... من 63 تا غذا درست کردم...تو یه سایت خارجی که رفته بودم نوشته بود 64 تا غذا هست که می تونید درست کنید ...
    کسی هست که تونسته باشه بیشتر از 63 تا غذا رو درست کرده باشه؟
    اگه هست لطفا" لیست غذاهاش رو همون طوری که خودش درست کرده برامون بذاره!!! نه لیست غذا هایی که تو لوحه خانه نوشته یا جا های دیگه هست چون خیلی هاش کار نمی کنه یکیش همین easy ها مثل easy frut latte این یه غذای جدید نیست و به لیست غذا هات چیزی اضافه نمیشه ... همون fruit latte است ولی یه جور دیگه درست میشه !!!!

......................

pouya جان امیدوارم که مشکل اینترنتت خیلی زود حل بشه ...

یه جا گفتی شهر وجود داره چون حتما" باید بعد سه سال یه جایزه ای چیزی تهش باشه ...
    به نظرم اگر شهر وجود نداره ... جایزه ی این که سه سال رو خوب تموم کردی اینه که شهردار بهت اجازه میده تو دهکده بمونی و چندین سال دیگه هم بازی کنی و بازیت رو کامل کنی... در غیر این صورت باید دهکده رو ترک کنی

همونطور که شهردار اول بازی می گه که اگر نتونی کارت رو خوب انجام بدی باید از اینجا بری!!! و بعد از سه سال دیگه نمی تونی بازیت رو ادامه بدی

××× یه جای دیگخ گفتی که Ann بعد از این که چند روز بهش تخم مرغ بدی( اون جور که من حساب کردم یک هفته شد) بهت سیب سبز میده ... ولی فکر نمیکنم اینطور باشه...
    بعد از یک هفته که به ann هر روز 3 تا تخم مرغ بدی میاد دم خونت و بهت یه غذا که با تخم مرغ های شما درست کرده میده تا بخورید ولی سیب نمیده!!! ×××
    با سلام خدمت شما عروسك جان
    خيلي ممنون از تعريفتون
    خوب در راجع به توت فرنگي سبز
    ann فقط يكي از مراحل گرفتنشه اگه بخواي تمتم مراحلشو مينويسم
    شما بايد به مدت 30 روز به ann تخم مرغ بديد اين مرحله اولشه حالا من راجع به غذا نميدونم ولي فكر نكم ربطي به ين داشته باشه.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

10 سبزززززز

با سلام خدمت شما عروسك جان
    خيلي ممنون از تعريفتون
    خوب در راجع به توت فرنگي سبز
    ann فقط يكي از مراحل گرفتنشه اگه بخواي تمتم مراحلشو مينويسم
    شما بايد به مدت 30 روز به ann تخم مرغ بديد اين مرحله اولشه حالا من راجع به غذا نميدونم ولي فكر نكم ربطي به ين داشته باشه.
    سلااااام
    خواهش می کنم
    شاید ..نمیدونم... من که 30 روز بهش تخم مرغ ندادم(زیادیش میشد )

و متاسفانه توت فرگی سبز نگرفتم.

همش تقصیر این Ann ه
    فکر کنم ورش داشته واسه خودش

Be the best my friend

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •