سلام و مرسی دوست من بابت لینک. الان با توجه به اینکه گوشی من فقط در حالت mass storage به کامپیوتر وصل میشه میتونم با فلش تولز این رام رو نصب کنم؟
سلام و مرسی دوست من بابت لینک. الان با توجه به اینکه گوشی من فقط در حالت mass storage به کامپیوتر وصل میشه میتونم با فلش تولز این رام رو نصب کنم؟
سلام اقا وحید من خیلی درباره ی فلش اطلاعاتی ندارم برای اینکه بدونی میشه یا نه برو به این ادرس اینجا درباره ی همین چیزایی که تو میخوای همه چیو گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی رفیق که انقدر زود جواب منو دادی و ممنون از لینکت. در حال دانلود رام هستم. آموزش رو خوندم . کار تقریبا ساده ای به نظر میاد. بازم ممنون
مشتاقانه منتظر دیدن عکسا هستم اگه تونستی یه عکس از فبل از نصب برنامه با کیفیت 3هم کنارش بزار
من رام genger experia 13 رو نصب کردم جهت اطلاع بگم کساني که ورژن ١٠ اين رام رو دارن نيازي به دانلود ورژن ١٣ ندارن چون ورژن ١٠ با اسم ١٣ دوباره منتشر شده
دوست عزیز .
ورژن 13 رام GingerXperia هنوز منتشر نشده. بهتره منبع اطلاعیتون رو تغییر بدید.
موفق باشید.
حاتم عزيز
ببين عزيزم من نميدونم اين رام ورژن ١١ يا ١٢ يا ١٣ يا ...... هستش یا نه. توي پست هاي قبل دوستان گفتن ورژن ١٣ اين رام اومده هر کس نصب کرد بگه چطوريه و بعدش هم دوستان زحمت کشيدن لينک دانلودشو گذاشتن منم نصب کردم ونظرمو براي کساني گفتم ، که اون لينکو دادن و از اون منبع استفاده ميکنن.حالا هر موقع تو هم وقت نداشتي يا به هر دليلي نتونستي از منبع معتبر خودت رامي رو دانلود کني لينک بده اگه تونستم دان ميکنم خبرشو بهت ميدم
Last edited by rangoabzar; 10-11-2011 at 02:26.
اگه به چند صفحه عقب تر برگردین وژن 13 این رام رو مشاهده میکنید
اومده و من هم نصب کردم بد نیست!باگ نداره!
عزیزم اول کلمل پستها رو نگاه کنین بعد پست بزنین
لمس گوشی مثل سگ کار میکنه (حرف نداره)خوشگل هست،بانمک هست،همه چیز هست ولی دیگه اپدیت نمیشه.
امممممممممممممماااا بزرگترین مشکل اینکه نمی توان برنامه هارو به رم انتقال داد و بعد از نصب چندین برنامه کم بهتون هشدار میده.اگه کسی راه حلی داره میتونه بهم بگه
ایمیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)