تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 1185 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دیدم بچه ها از بیک شماره 13 تعریف میکنند رفتم گرفتم . کیفیت بوش واقعا خوفه . روش زده از همون گروه بویایی اکوا دی جیو و ... هست . من اکوا دی جیو نداشتم ولی یه اکوا مارین داشتم بوش خیلی خیلی شبیه اونه البته اون تقلبی بود و کیفیت بوی این بیک خیلی خیلی بهتره و اصلا بوی الکل حس نمیشه .

احتمالا به دلیل سرد بودن هواست ولی در کل پخش شوندگیش خیلی کمه و من روی پوستم نزدم ، زدم به شالم و بوش دائم توی دماغم بود در حدی که داشتم یه سر درد حسابی میگرفتم . حتی الان که شال رو در اوردمم هنوز بوش یه کم تو دماغمه ! چرا اینجوریه ؟

2. 4 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کاره خیلی خوبیه.با اینکه برایه سنه بالایه 40 سال خوبه ولی من دوست دارم بگیرمش.خیلی شیرین و با کلاسه.برای

افراده آروم خیلی عالیه.

بازم حسه خوبی نسبت به این دارم.چون پدر بزرگم میزد.
    منم این ادکلن رو دارم
    شیرین , یک مقدار هم رایحه هل توش حس میشه
    کاره اسپرت نیست ولی دقیقا کاراکتر یک انسان آرام رو داره , منم دوستش میدارم ضمن اینکه معروف به ادکلن شاه هم هست
    گاهی وقتا برای تنوع ازش استفاده میکنم , پخش و ماندگاریش به نسبه خوبه قیمتش هم مناسب

4. 4 کاربر از pay_dollar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

منم این ادکلن رو دارم
    شیرین , یک مقدار هم رایحه هل توش حس میشه
    کاره اسپرت نیست ولی دقیقا کاراکتر یک انسان آرام رو داره , منم دوستش میدارم ضمن اینکه معروف به ادکلن شاه هم هست
    گاهی وقتا برای تنوع ازش استفاده میکنم , پخش و ماندگاریش به نسبه خوبه قیمتش هم مناسب
    من یاتاقانش هم دوست دارم.

جدیدا نیمدونم چرا از ادکلنایه خیلی مردونه خیلی خوشم اودهرفتم تام فورد تام فورد رو تست کردم خیلی

خوشم اومد.هم خودش و هم شیشه اش واقعا با کیفیت بود.در عینه کلاسیک بودن مدرن هم بود.

گری وتیور هم بالاخره بو کردم.بد نبود ولی خب به نظرم یکم به قیمتش نمیارزید.

6. 8 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1 خرید عطر درجه 2 یه 3 یا شایدم 4یا..........................

دیشب رفتم یه 1 milion درجه 2 گرفتم 13000
    بدک نبود بوی باحالیم داشت خوراک دم دستی بود .
    بوی نیمه گرم گلی با حالی داره ومن به جای عطر گرمی انداختمش تو کیفم و واسه سر کار میزنمش.
    عجیبه که یارو خیلی تمیز کپی اش کرده و جالب اینجاست که حتی برچسب فابریکی هم روی قسمت طلایی شمش مانندش چسبیده بود ولی در کل شاید 1 ساعتی به زور ماندگاری داشته باشه و بوش حس بشه.
    اما در کل این کپی کاری تا این حد تمیز از توان کارگاههای زیرزمینی ایرانی خارجه.

8. 3 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حالا خوب شما خانم نیستین این جوری می گین :
    من یاتاقانش هم دوست دارم.

جدیدا نیمدونم چرا از ادکلنایه خیلی مردونه خیلی خوشم اوده
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

بوی نیمه گرم گلی با حالی داره ومن به جای عطر گرمی انداختمش تو کیفم و واسه سر کار میزنمش.
    عجیبه که یارو خیلی تمیز کپی اش کرده و جالب اینجاست که حتی برچسب فابریکی هم روی قسمت طلایی شمش مانندش چسبیده بود ولی در کل شاید 1 ساعتی به زور ماندگاری داشته باشه و بوش حس بشه.
    ولی از ایرانیها هرچی بگی بر می یاد خدایش خدای استعدادیم باور کنین .. حالا شاید دوستای چینی و اماراتی هم کمکشون کردن
    خوب یا بد تو این چیزا هم استادیم به نظر من که مغز و فکر و توانایی و استعداد ما رو هیچ چا ندارند حیف که ازش تو کارهای خوب و پیشرفتمون استفاده نمی کنیم ...

اینو از کجا گرفتین؟ دور میدون انقلاب؟؟؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    حالا چند تا سوال
    به نظرتون عطر سیب نینا چطوره خوبه؟ این کوچولوشو دیدم می خوام برم بگیرم چند می ارزه؟
    به نظرتون این عطر کوچیک ها بهترن یا کارهای درجه 2 و 3 یا گرمی یا اماراتی و یا بی هویت با اسانس عطرهای معروف؟ من خودم 2 3 تا عطر هست که اونا رو واقعا می دوسم ولی می خوام واسه تنوع 2 3 مدل عطر دیگه هم داشته باشم که تکراری نشم خوب زور داره این همه پول عطر بدی الان هم که بودجه ندارم
    Last edited by mary83; 27-12-2011 at 16:58.

10. 4 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

2 مکان خرید

از محله وحیدیه تهران مغازه ای رو سراغ دارم که تا حالا 2-3 تا ادکلن درپیت ازش خریدم منو به قیافه میشناسه و واقعا ادم راستگویی وبهم خیلی تو تشخیص رایحه کمک میکنه هم سنو سال خودمه و همه ادکلنارو رو بهم تست میده .
    یه دونه champion قلابی معروف که به شکل دمبل است را هم تو ادکلناش داشت که ازش خواستم اونم تست کنم بوی شدید تند خیلی خیلی ساده ای داشت و بوش تا از مغازه بیرون اومدم پرید.
    دمبل معروف را 14500 قیمت زده بود که 13000 بهم میداد ولی خودش گفت که تو این قلابیا 1 milion نزد مشتریانش
    محبوب تر بوده است.

12. 4 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دیدم بچه ها از بیک شماره 13 تعریف میکنند رفتم گرفتم . کیفیت بوش واقعا خوفه . روش زده از همون گروه بویایی اکوا دی جیو و ... هست . من اکوا دی جیو نداشتم ولی یه اکوا مارین داشتم بوش خیلی خیلی شبیه اونه البته اون تقلبی بود و کیفیت بوی این بیک خیلی خیلی بهتره و اصلا بوی الکل حس نمیشه .

احتمالا به دلیل سرد بودن هواست ولی در کل پخش شوندگیش خیلی کمه و من روی پوستم نزدم ، زدم به شالم و بوش دائم توی دماغم بود در حدی که داشتم یه سر درد حسابی میگرفتم . حتی الان که شال رو در اوردمم هنوز بوش یه کم تو دماغمه ! چرا اینجوریه ؟
    زیاد به اون عکسای پشت جعبه هاش توجه نکن..اونارو برای دلخوشی ملت زده.وگرنه هیچ ربطی به اونا نداره بوهاش...مثلا برداشته پشت شماره یکی عکس گنده ایو سن لوران لوم(یه به قول بچه های لهوم،الهومو...) رو زده که مثلا بگه بوی اینو میده در صورتی که بوش اصلا نه بو اون شبیهه و نه اصلا تو اون خانواده است...بوی شماره یک بیک بسیار بسیار شبیه به وان من شو از بوگارته..
    در ضمن بیک هارو بهتره به پوستت بزنی تا به لباست..چون من هر موقع به لباسم زدم خفه شدم و سر درد گرفتم...کلا پخش بوی بیک زیاد خوب نیست جز در مواردی که خودتو خفه کنی و در یک عملیات انتحاری سر دردو به جان بخری..

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

صد بار میگم نرید عطر تقلبی بخرید گوش نمیدید که.اینا معلوم نیست اصلا چی ریختن تو عطر تقلبی...گفتم که یه مطلبی قبلا پیدا کردم که شبکه خبری سی بی اس یه مطلب کار کرده بود و توش گفته بود در قریب به اتفاق عطرای تقلبی که در آمریکا فروخته شده ادرار پیدا شده بوده و از این ماده برای تنظیم پ هاش عطر استفاده شده چون خیلی ارزون بوده....1 ماه مصرف کن و بعد بیا برامون تعریف کن که چه بلایی سر بینیت اومده...چون خودم چشیدم میگم...امتحانش مجانیه

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

خداییش حداقل ببری آدیداس 10 تومنی یا امپر و اجمل بخری خیلی سالمتر و مطمئنتر از این تقلبی ها و اسانس قطره ای ها هستن...اونا یه پدر مادری باز دارن..اما اینا نه متاسفانه..ولی مشکل اینجاس که ما تا میبینیم یه چیزی بوی خوب میده فکر میکنیم حتما جنس با کیفیته..

14. 7 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دمت گرم 750 میلو تو 20 لیتری باید بریزی ( حال کردم کامنت باحالی دادی )
    ممنون از جوابت یکی از دوستام پرسید ازم قیمت تو چه مایه هاست ؟
    قیمت تابستان 40 تومن برای 125 داشتم (caron pour un homme ) الان قیمت ندارم. فکر کنم کمترینش 75 میل باشه که 35 باید باشه.

16. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا این اسانس فارنهایت که دیروز گرفته بودم بوش به نظرم خیلی خوب بود ولی امروز داشت حالم از بوش بد میشد !!! نمیدونم چرا اینجوری شد !

18. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بازم راکی مونتین رو تست کردم (2روز پیش)و یه چیز عجیب بگم رو نبض دستم تست داد حدودای 9 شب بعد من فرداش صبح زود رفتم حموم و بعد از بیرون اومدن از حموم در عین تعجب هموز بوش روی دستم بود از موندگارش خیلی خوشم اومد فقط توی بوش یکم شیرینی احساس کردم که %100 نظرمو جلب نکرد ( برای بار دوم تستش میکردم) از بقیه کارای وود چیا رو داشتین یا تست کردین لطفا در مورد مونگاری و رایحشون نسبت به راکی مونتین یه توضیح بدین احتملا عطر بعدیم از کارای وود هست
    من هی وود رو دارم... قبلا واسه پدرم گرفتم چند وقت پیش برای خودم هم گرفتمش... بوی چوب با گل میده ولی اولش

بوی گل بیشتره واسه من... موندگاری هم تو این فصل با 4تا پیس روی لباسم 5-6 ساعت مطمئنم بو میده، راکی هم

خوبه ولی مردونه تره و بار دوم که تست کردم سر درد شدم، اون اّشن وت هم خوبه ولی خیلی آرومه (بوی رطوبت

جنگل می ده)

در کل کارای شیکی هستن (اگه خوشت بیاد هم بوهاشون خوبه و هم ظاهرشون)
    آقا این اسانس فارنهایت که دیروز گرفته بودم بوش به نظرم خیلی خوب بود ولی امروز داشت حالم از بوش بد میشد !!! نمیدونم چرا اینجوری شد !
    اینا همین طورن؛ من از بین 2-3 تا عطر گرمی که تست کردم یکیش همین فارنهایت بود که اون بسیار بی کیفیت بود (از

عطر مامک مشهد تست کردم.) چرب هم هستن جوری که وقتی می زنی مثل کرم می مونن و پوست رو چرب

می کنن؛ البته این جور عطرا تو ایران (یا جاهای مشابه) این طور بد کیفیت هستن که ذهنیت ماها این جوری شده

نسبت بهشون...

20. 4 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •