تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 1746 اولاول ... 2052552953013023033043053063073083093153554058051305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

I noticed that if u are watching the LoL client the speed is improving significantly but it may be only me
    دوست عزیز من، آقای ناظر گرامی انجمن، بزرگوار کجای این متن نوشته مینیمایز بودن یا نبودن در سرعت تاثیر داره این اجنبی گرامی منظورش اینه که اگه مراحل قبل رو انجام بدید تاثیر قابل توجهی در سرعت مشاهده میکنید خواهشا شما یکی دیگه بحث رو ادامه نده چون با این تجربه و تعداد پست مشخصه که معلوماته شما بیشتر از سطحیه که بخوای باور کنی مینیمایز بودن یا نبودن پنجره بتونه تو سرعت دانلود تاثیر بذاره با تشکر.

شما سطح دانشت همین قدره که 6 تا مورد اول رو اصلا نادیده گرفتی و فقط مورد آخر رو که اجنبی گرامی توضیح داده دقیقا بر عکسش رو انجام دادی (تازه با برداشت ناقص از مفهوم متن) و خوشحال و شادمان راهی فروم شدی تا همگان را از این کشف علمی و تکان دهنده ی دنیای فناوری آگاه کنی جای تقدیر داره واقعا.
    و در مورد ترجمه اگه شما معنی کلاینت رو نمیدونی و نمیدونی که معادل فارسی حداقل جا افتاده ای نداره تقصیر من چیه مراجعه کن به ویکیپدیا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ادیت: پس از تحقیقاتی که به عمل آوردم فهمیدم معادل فارسی کلمه ی کلاینت(client) کلمه ی "کارخواه" هستش خواهشن زین پس به جای واژه غریب،نا مانوس و منسوخ کلاینت از عبارت شیرین کارخواه استفاده کنید

2. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه makan.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

صحبت ریپورت شد جا داره دوباره یه سوالی که قبلا کردم و مطرح کنم

تو این بازی های که یارو فید می شه یه سری میریزن سرش می گن ریپورتت می کنیم

چه ریپورتی می خوانن کنن ؟

مگه نوب بودن جرم ه که ریپورت کنن ؟
    اگه منظورت فید کردنه.آره ریپورت کردن داره.تا دلت بخواد هم ریپورت میکنن و میکنیم.حالا تو لولهای پائین مشکلی نیست.اما وقتی میبینی طرف لول 30 و n تا بازی کرده و یه سری چیزهای پیش پا افتاده رو نمیدونه باید هم ریپورت بشه.چون باید بره کاستوم تمرین کنه بعد بیاد نرمال یا رنکد.یادمه نرمال بازی میکردم یکی میومد هیرو لاک میکرد بعد میگفت first time.تو بازی هم همش فید میکرد.کسی که تجربه نداره باید بره کاستوم تمرین کنه و بازی دیگران خراب نکنه.خود من تا هیروئی که میخواستم بخرم یا باهاش بازی کنم,حتما باید چندین ساعت spec کنم و تمرین بعد میرفتم طرفش.جای نوب تو نرمال یا رنکد نیست.من اگه ببینم درجا ریپورته

4. 2 کاربر از makan.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

I noticed that if u are watching the LoL client the speed is improving significantly but it may be only me
    دوست عزیز من، آقای ناظر گرامی انجمن، بزرگوار کجای این متن نوشته مینیمایز بودن یا نبودن در سرعت تاثیر داره این اجنبی گرامی منظورش اینه که اگه مراحل قبل رو انجام بدید تاثیر قابل توجهی در سرعت مشاهده میکنید خواهشا شما یکی دیگه بحث رو ادامه نده چون با این تجربه و تعداد پست مشخصه که معلوماته شما بیشتر از سطحیه که بخوای باور کنی مینیمایز بودن یا نبودن پنجره بتونه تو سرعت دانلود تاثیر بذاره با تشکر.

شما سطح دانشت همین قدره که 6 تا مورد اول رو اصلا نادیده گرفتی و فقط مورد آخر رو که اجنبی گرامی توضیح داده دقیقا بر عکسش رو انجام دادی (تازه با برداشت ناقص از مفهوم متن) و خوشحال و شادمان راهی فروم شدی تا همگان را از این کشف علمی و تکان دهنده ی دنیای فناوری آگاه کنی جای تقدیر داره واقعا.
    و در مورد ترجمه اگه شما معنی کلاینت رو نمیدونی و نمیدونی که معادل فارسی حداقل جا افتاده ای نداره تقصیر من چیه مراجعه کن به ویکیپدیا
    مشخصه که معلوماته شما بیشتر از سطحیه که بخوای باور کنی مینیمایز بودن یا نبودن پنجره بتونه تو سرعت دانلود تاثیر بذاره با تشکر.
    لطف داری.
    برای بار دوم میگم:من چنین چیزی رو باور ندارم.شما گفتید کجا حرف زده گفتم اینجا.وگرنه به نظر منم غیر عقلانیه که چنین چیزی تاثیر گذار باشه و در این زمینه با شما موافقم.

در مورد ترجمه جمله زیر:
    من متوجه شدم که اگه شما به لانچر LoL دارید نگاه میکنید,سرعت دانلود افزایش پیدا میکنه ولی خوب شاید فقط برای من اینطوره.
    (منظور از نگاه کردن همون مینیمایز نکردن هستش در این متن که بازم میگم من صحت متن رو تایید نمیکنم و به نظرم شانسی و اشتباهه این جملشون)

Client در بازی های Multiplayer همون لانچر و فایلی هست که قبل ورود به بازی اجرا میکنید.
    (در زمینه زبان و ترجمه میتونید به متن های من اطمینان کنید)

در ضمن لطفا یه کم دوستانه تر(با اون یکی دوستمون) صحبت کنید ایشون فقط تجربشون رو در اختیار ما گذاشتند که حالا میتونه درست و یا غلط باشه.

Last edited by Arrowtic; 24-03-2013 at 00:48.

6. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

I noticed that if u are watching the LoL client the speed is improving significantly but it may be only m
    اینجا گفته
    "متوجه شدم اگه در حال نگاه کردن به کلاینت باشید ....اره دیگه"
    خوب اگه کلاینت مینیمایز باشه که نمیشه بهش نگاه کرد
    انقدر الکی بحث می کنید ؟بشینید درباره ی گیم پلی ، ایتم ، اصطلاحات مثل کایت و دایو و ... حرف بزنید
    عجب

8. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اینجا گفته
    "متوجه شدم اگه در حال نگاه کردن به کلاینت باشید ....اره دیگه"
    خوب اگه کلاینت مینیمایز باشه که نمیشه بهش نگاه کرد
    انقدر الکی بحث می کنید ؟بشینید درباره ی گیم پلی ، ایتم ، اصطلاحات مثل کایت و دایو و ... حرف بزنید
    عجب
    شما واقعا فکر میکنید منظورش این بوده که اگه نگاه کنی پنجره رو سرعت زیاد میشه؟ 6 تا مورد قبلی رو واسه عمش گفته پس؟ منظورش به نظر من از watching نگاه کردن به مقدار دانلود پر سکنده! میگه که با انجام موارد قبلی میبینی سرعت زیاد شده منم میدونم باید پنجره باز باشه که بشه سرعتو دید ولی اگه نبینیشم سرعت بخواد بره بالا میره دیگه نمیره؟ اصلا من دیگه کاری ندارم شما از این به بعد موقع آپدیت چشم از مانیتور بر ندارید به خواست خداوند متعال سرعت اینترنت به 1gb/s میرسه

10. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

شما واقعا فکر میکنید منظورش این بوده که اگه نگاه کنی پنجره رو سرعت زیاد میشه؟ 6 تا مورد قبلی رو واسه عمش گفته پس؟ منظورش به نظر من از watching نگاه کردن به مقدار دانلود پر سکنده! میگه که با انجام موارد قبلی میبینی سرعت زیاد شده منم میدونم باید پنجره باز باشه که بشه سرعتو دید ولی اگه نبینیشم سرعت بخواد بره بالا میره دیگه نمیره؟ اصلا من دیگه کاری ندارم شما از این به بعد موقع آپدیت چشم از مانیتور بر ندارید به خواست خداوند متعال سرعت اینترنت به 1gb/s میرسه
    باور کنید هیچ یک از ما نمیگه که حرفش درسته و واقعا مینیمایز تاثیر داره.فقط اون شخص اجنبی این عقیده رو داشته.
    watching client گفتن.Client به فایل لانچر گفته میشه.در اصل Game-Client هستش :

احساس میکنم بحث دیگه زیادی مسخره شده همینجا ولش کنیم بهتر نیست؟

بنابراین دیگه این موضوع رو ادامه نده کسی تا تاپیک با روال عادی خودش پیش بره و دیگه پستی درباره این موضوع داده نشه.
    Last edited by Arrowtic; 24-03-2013 at 01:27.

12. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

آقا تو بازی وقتی هیرو ها از دو به دو بیشتر میشن اف پی اس به شدت میاد پایین در حد چهار پنج دیگه من هیچ چیزی نمی بینم بادر گیری تموم میشه می شه بگید تنظیمات باید چطوری باشه اگر امکان داره یه عکس ام از صفحه ویدو آپشن خودتون بزارین

14. این کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

شما کلا یا تمام اعضای فروم درگیری ... .... .......... و ........ .......، ........ من دیگه نمیدونم وقعا چی باید بنویسم خودت جا خالی ها رو پر کن
    Last edited by hm741; 24-03-2013 at 08:01.

16. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با احترام به درخواست ناظر عزیز arrowtic من این بحث رو ادامه نمیدم "پس رهایشان کن بگذار در همان بیابان گمراهی خویش سرگردان باشند !"

18. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آکالی شاخ !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •