احتمالش بسیار ضعیفه.به نظر من حتی اگر به 25 هم رسید سریعا خریداری کنید البته بعید میدونم قیمتا کم بشه.
احتمالش بسیار ضعیفه.به نظر من حتی اگر به 25 هم رسید سریعا خریداری کنید البته بعید میدونم قیمتا کم بشه.
نه فکر کنم گلدستون هستن
کدوم طوری ؟ صاف ؟؟ نه ! الان صاف شده بدجور لیز میخوره. قبلاً هم لاستیکا هم ترمز ها محشر بودن !
سلام دوستان
میخاستم درباره اون چیز سیاه که عقب ماشین زیرش میزنن واسه اسپورت کردن اطلاعات بدین.همون که کنار اگزوز ماشین میزنن واسه زیبایی
به مرور زمان شل یا از بین نمیره که؟؟؟
اینم عکسش
منظورم سمت چپیه
![]()
اسمش دی فیوزر هستشلوگان رو هر کاریش کنی باز هم ...
![]()
عروس زشت...........
ولی واقعا سواری لوگان رو هیچ ماشین تولیدی داخل تو این رنج قیمت نداره..............
ماشین برای زلم زیمبو وصل کردن میخواید بخرید فقط 206 مشکی یا پارس سفید..............
دیروز روغن موتور و فیلتر روغن و هوا روی 16000 عوض کردم
روغن قبلی که گارانتی تعویض کرده بود حدود 7000 کیلومتر توی ماشین بود والبته حدود 1 سال و نیم یا شایدم بیشتر داخل ماشین بود و من هم ریسک نکردم و عوضش کردم
روغن elf ایرانی سفارش سایپا شد 62000 که من 4.8 لیتر توی ماشین ریختم
روغن خودش را که ساکشن کردن لاکردار نمایندگی بالای 5 لیتر روغن توی موتور ریخته بود
فیلتر هم ایرانی سرکان گذاشتن هم هوا و هم روغن
گیربکس را هم چک کرد و گفت چیزی کم نکرده و گفت چیزی کم نخواهد کرد.
تعویض روغنی یک نکته در رابطه با گیربکس گفت که واسکازینش تا زمان باز نشدن گیربکی نیازی به تعویض نداره و البته اگر هم مشتری خودش بخواد تعویض کنه دست به واسکازین تندر نمی زنه و مستقیم حواله اش میده به نمایندگی. البته اشاره هم کرد که نمایندگی هم معمولا بدون دلیل دست به تعویض واسکازین نمیزنه مگر اینکه از صاحب خودرو امضا و رسید بگیره یا خیلی آماتور باشه.
کلا می گفت توی این چند ساله که تندر تولید شده هر چی تندر برای سرویس آمده هیچ کدوم مشکل کم کردن واسکازین گیربکس نداشتن
راستی یک نکته کلا سرجمع 85 تومن پیاده شدم![]()
من اینبار میخوام بهران رانا بریزم یا کاسترول مگناتک.نظرتون چیه ؟
بهران رانا اصلا مناسب نیست!!
من چک کردم دیدم استانداردش 20w-50 هست با سطح کیفی sg که خوب نیست
کاسترول مگناتک هم من دیدم 10w-50 هست ولی هیچی درباره سطح کیفی روی بدنه ندیدم
اگر کمتر می خوای هزینه کنی حتما توجه کن سطح کیفی روغن sl باشه و گرانروی 10w-40 باشه
اگر می خوای بیشتر هزینه کنی گرانروی 5w-40 با سطح کیفی sm در بازار وجود داره
البته کمی بیشتر هزینه کنید 0w-40 با سطح کیفی sn هم پیدا میشه که با این وضع قیمت من فکر نمی کنم برای خودرویی مثل تندر توجیه پذیر نیست
روغن های ایرانی هم ایرانول رویال گزینه خوبی هست البته سپاهان لیزاویل هم گزینه خوبی هست
آخه تو تاپیکهای سایتهای دیگه خیلی روی این دو روغن موتور تاکید داشتند و نوشته بودن که بهران رانا کلا روغن پیشرفته تری هستش.اتفاقا بحث هزینه نیستش چون اون دو روغن از الف هم گرونتر هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)