سلام رفقا من این بازی رو تا مرحلهی 11 رفته بودم بعد سیو بازی رو دانلود کردم
هر کاری کردم نشود بازی رو ادامه بدم
اگر کسی سیو بازی رو سالم داره
بده
ممنون میشم
اگر مشکلم رو حل کنید.
سلام رفقا من این بازی رو تا مرحلهی 11 رفته بودم بعد سیو بازی رو دانلود کردم
هر کاری کردم نشود بازی رو ادامه بدم
اگر کسی سیو بازی رو سالم داره
بده
ممنون میشم
اگر مشکلم رو حل کنید.
برادر این لینکهایی که گذاشتی واسه من هر دوتاش بعد از دانلود 20mb قطع میشه، لطفا یه لینک جدید بده...
لینک برای joe's adventure:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه باخوردن چندتا مشت مامورا نمیرسن وجداتون نمیکنن...پس ایراد از کرکه...تو صفحات قبل هست...
البته فکرکنم تاالان ردش کردی...![]()
عزیز شما حتما main+cpu رو ارتقا بده ! به احتمال خیلی زیاد (90%) Cpu واسه گرافیکت محدودیت ایجاد میکنه (یا به اصطلاح گلوگاه ایجاد کرده) ...
من نسخه Skidrow از Joe's Adventures DLC رو گرفتم و ریختم رو بازی، ولی متاسفانه بازی توی Loading گیر میکنه و Loading تموم نمیشه!
دوستان خودم مشکل رو حل کردم، فقط کافیه بازی رو به نسخه 1.2 آپدیت کنید تا مشکل این DLC حل بشه!
حجمش هم 15 مگه!
موقع نصب اپدیت این ارور رو میده در صورتی که بازی کامل نصبه !!
![]()
منم همون مشکل loading رو دارم. میشه بگید از کجا باید آپدیتش کنم...؟
من مشکلم با دانلود این کرک حل شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود.
این مشکل فقط زمانی رخ میده که بازی شما نسخه Easy Install ای باشه که شرکت هایی مثل BoysTeam میدن تو بازار.
اگه نسخه اصلی بازی رو تهیه کنید این مشکل رو نداره، مثل نسخه Skidrow که بهترین نسخه عرضه شده برای این بازیه!
ممنون از همه دوستان که حمایت کردن
جواب مارو ندادن
نمیشه دوست من، من الان خودم برای dlc جدید یه کرک دیگه گرفتم و سیوهای خودمم از دست دادم. دیگه بازی کرک شده این چیزا رو هم داره...وقتی سیواتو عوض میکنی باید از اول بری، وقتی کرک جدید میگیری باید از اول بری و وقتی dlc جدید میگیری با کرک جدید باز هم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)