Dell Dell Digital Delivery
کارش چیه ؟
Dell Dell Digital Delivery
کارش چیه ؟
OK نصب میکنم خبرش رو بهت میدم
مدل dvd-rw لپ تاپت چیه؟ با support center دیدی؟ عکس گزارش support center رو بذار ببینیم چی هست؟
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
اگه کارشو فهمیدی یه مام خبر بدههنوز کسی نمیدونه ، تازه به اپلیکیشن ها اضافه شده
![]()
3 تا درایو امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد
سلام
من درايورهاي ويندوز xp رو مي خوام
dell n5010
مخصوصا گرافيك
فدات شم رو 5010 ایکسپی نصب نمی شه چون درایئرهاش نیس(به نقل از دوستان)من خودم امتحان نکردم
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
گفتم که در بیاری مساوی با خداحافظی با هارد و...سر 4 نفر تو این فروم اومده بود.داغدیده بودن که به من می گفتن
خود لپتاپ وقتی باطریت پر باشه از مدار خارجش می کنه تو نگران اون نباش جاش خوبه
[QUOTE=siamakfaraji;5937579]فدات شم رو 5010 ایکسپی نصب نمی شه چون درایئرهاش نیس(به نقل از دوستان)من خودم امتحان نکردم
ويندوز xp نصب كردم درايورهاي صدا وايرلس و lan رو هم نصب كردم ولي گرافيك و پيدا نمي كنم![]()
دوستان یه سوال فنی
وقتی ویندوز هنگ میکنه نه کیبورد و نه ماوس کار نکنه
چه جوری باید ریستارت کنیم کلید پاور هم نگه داریم به هارد ضربه میزته ؟؟!
سلام
نرم افزار Digital Delivery طبق توضیحات سایت دل تحت بوت کار میکنه :
After installing this software, it is necessary to restart your computer. After the restart this software will automaticly launch after approximately 2 minutes.
طبق ترجمه متن بالا شما بعد از نصب نرم افزار ریاستارت می کنید و اون کارش رو تحت بوت انجام می ده . حالا کارش چیه ؟ سایت دل اینجوری توضیح داده:
Dell recommends the customer review specifics about the update to determine if it applies to your system. The update contains changes that impact only certain configurations, or provides new features that may/may not apply to your environment.
معنی کلی متن بالا اینه که این نرم افزار آپدیت های نصب شده از جمله درایورها و نرم افزارها رو چک میکنه که آیا با سیستم شما و ویندوز شما همخوانی داره یا نه. و آیا تنظیمات لازم برای این آپدیت توی سیستم شما وجود داره یا نه.
خلاصه کار این نرم افزار این بود ولی توی استفاده عملی بیشتر میشه دربارش یاد گرفت.
دوستان عملا از این نرم افزار استفاده کنن و نتیجه رو بگن تا دیگران هم یاد بگیرن.
موفق باشین.
اره از پاور خاموش کنی ضربه می خوره.بهتره وایسی تا هنگ رو قطع کنه...هالا بعضی ها باطری رو در میارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)