تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 492 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض کممممممممممممممممممممکککک کک

تا حالا شده یه سوال در مورد مت لب داشته باشی و توی 4 تا کتاب برنامه نویسی مت لب دنبالش بگردی و کلاس آموزشیش رو هم بری و نتونی جوابشو پیدا کنی ؟
    این الان مشکل منه .... کی میتونه یه کمکی بکنه ؟
    من میخوام با مت لب برنامه بنویسم و اجازه استفاده از فانکشن های آماده مت لب رو هم ندارم یعنی خودم باید اونا رو بنویسم
    چجوری میشه متغیرهارو به برنامه معرفی کرد که کاربری که بعدا از برنامه استفاده میکنه برنامه ازش یه ماتریس n*n رو بگیره و مقدار n رو هم همون کاربر تعیین کنه و بعد برنامه بیاد روی اون ماتریس یه کارایی بکنه مثلا با یه ماتریس دیگه جکع کنه یا معکوسشو حساب کنه (بدون استفاده از فانکشن آماده محاسبه معکوس مت لب )
    بعد یه جای دیگه برنامه بیاد نتیجه این مرحله رو بازخونی کنه و باهاش یه کارای دیگه کنه و بعد نتیجه رو نشون کاربر بده (کاربری که از برنامه من استفاده میکنه فقط چیزایی رو که برنامه من ازش بخواد تایپ میکنه و به برنامه میده و در حقیقت چیزی از مت لب سرش نمیشه )
    خلاصه کنم من فقط توی پنجره editor میتونم چیزی رو تایپ کنم و کلا باید فراموش کنم که پنجره ای به اسم command window هم وجود داره (برخلاف کتابا که همش و همش کار کردن توی پنجره command window رو آموزش میدن)
    امیدوارم تونسته باشم مشکل رو درست توضیح بدم
    کسی هست مارو از این چاله در بیاره؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

تا حالا شده یه سوال در مورد مت لب داشته باشی و توی 4 تا کتاب برنامه نویسی مت لب دنبالش بگردی و کلاس آموزشیش رو هم بری و نتونی جوابشو پیدا کنی ؟
    این الان مشکل منه .... کی میتونه یه کمکی بکنه ؟
    من میخوام با مت لب برنامه بنویسم و اجازه استفاده از فانکشن های آماده مت لب رو هم ندارم یعنی خودم باید اونا رو بنویسم
    چجوری میشه متغیرهارو به برنامه معرفی کرد که کاربری که بعدا از برنامه استفاده میکنه برنامه ازش یه ماتریس n*n رو بگیره و مقدار n رو هم همون کاربر تعیین کنه و بعد برنامه بیاد روی اون ماتریس یه کارایی بکنه مثلا با یه ماتریس دیگه جکع کنه یا معکوسشو حساب کنه (بدون استفاده از فانکشن آماده محاسبه معکوس مت لب )
    بعد یه جای دیگه برنامه بیاد نتیجه این مرحله رو بازخونی کنه و باهاش یه کارای دیگه کنه و بعد نتیجه رو نشون کاربر بده (کاربری که از برنامه من استفاده میکنه فقط چیزایی رو که برنامه من ازش بخواد تایپ میکنه و به برنامه میده و در حقیقت چیزی از مت لب سرش نمیشه )
    خلاصه کنم من فقط توی پنجره editor میتونم چیزی رو تایپ کنم و کلا باید فراموش کنم که پنجره ای به اسم command window هم وجود داره (برخلاف کتابا که همش و همش کار کردن توی پنجره command window رو آموزش میدن)
    امیدوارم تونسته باشم مشکل رو درست توضیح بدم
    کسی هست مارو از این چاله در بیاره؟
    این چیزی که شما میخوای بیشتر شبیه برنامه نویسی به زبان ##C هستش تا متلب. پیشنهاد میکنم تا یه سری به کتابهای آموزشی برناممه نویسی با زبان C بزنین.

موفق باشین.
    89/7/23

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این چیزی که شما میخوای بیشتر شبیه برنامه نویسی به زبان ##C هستش تا متلب. پیشنهاد میکنم تا یه سری به کتابهای آموزشی برناممه نویسی با زبان C بزنین.

موفق باشین.
    89/7/23
    مرسی عزیز
    من به برنامه نویسی به زبان C و پاسکال و دلفی واردم
    اما استادمون گفته باید اینا رو با مت لب بنویسیم و البته میدونم با مت لب میشه این برنامه ها نوشت مثل C و شکل حلقه ها و دستورات شرطی و امثال اینو هم میدونم تو مت لب چجوریه ولی شکل کلی برنامه تو مت لب رو نمیدونم و اینکه چجوری متغیرا تعریف میشن و چجوری فانکشنا بازخوانی میشن

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

سلام دوستان می شه این سوال رو حل کنید

ثابت کنبد نیمساز هر زاویه ی خارجی مثلث ضلع روبه روی آن زاویه را به نسبت دو ضلع آن زاویه تقسیم می کند..
    بچه ها من حتی متوجه نمی شم منظورش چیه می شه یه شکل ازش برام بکشید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    سوال
    جواب عمومی معادله دیفرانسیل را هنگامی که به x بزرگتر از صفر باشد را بیابید

بعد یه سوال در رابطه با مول x دارم اونم اینه که چطور این تغییر ایجاد میشه

در آغاز فعالیت Lady_Elena17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

10

سلام
    اگه میشه کمک کنید اینا حل شه
    1. اثبات کنید lim sinx/x=1 وقتیکه xبسمت صفر میل کند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

مرسی عزیز
    من به برنامه نویسی به زبان C و پاسکال و دلفی واردم
    اما استادمون گفته باید اینا رو با مت لب بنویسیم و البته میدونم با مت لب میشه این برنامه ها نوشت مثل C و شکل حلقه ها و دستورات شرطی و امثال اینو هم میدونم تو مت لب چجوریه ولی شکل کلی برنامه تو مت لب رو نمیدونم و اینکه چجوری متغیرا تعریف میشن و چجوری فانکشنا بازخوانی میشن
    عینا مث برنامه نویسی با C. شما چطوری تو C تابع تعریف و call میکردی؟ اگه برنامه ات رو تو متلب، کپی پیست کنی باید کار کنه. زمانی که من ترم دو، تو دانشگاه درس برنامه نویسی C رو برداشته بودم، پروژه ی آخر ترممون این بود که یه جور نرم افزار متلب رو با زبون C بنویسیم (البته به طور نسبتا مقدماتی) جوری که محاسبات ماتریسی و رسم نمودارهای دو بعدی و سه بعدی هم بشه باهاش انجام داد

------------------

ثابت کنبد نیمساز هر زاویه ی خارجی مثلث ضلع روبه روی آن زاویه را به نسبت دو ضلع آن زاویه تقسیم می کند..

سلام
    اصلا نیمساز زاویه ی خارجی، ضلع روبروی اون زاویه رو قطع نمیکنه که حالا بیایم و نسبتش رو حساب کنیم؟ مطمئنین سوال درسته؟

----------------

سلام دوستان
    سوال
    جواب عمومی معادله دیفرانسیل را هنگامی که به x بزرگتر از صفر باشد را بیابید

بعد یه سوال در رابطه با مول x دارم اونم اینه که چطور این تغییر ایجاد میشه

سلام.
    برای پیدا کردن جواب عمومی باید ابتدا جواب معادله همگن رو پیدا کنیم، بعد یه جواب خصوصی برای معادله ناهمگن پیدا کنیم و اونها رو با هم جمع کنیم. پس یعنی ابتدا باید این معادله رو حل کنیم:

برای حل این مساله به طور کلی ابتدا معادله رو به این صورت فرض میکنیم (دارم راه کلی شو میگم که دیگه برای همیشه ملکه ی ذهنت بشه):

قدم اول: محاسبه ی انتگرال روبرو:

(در حقیقت مشتق تابع f همان تابع p خواهد بود)

قدم دوم: ضرب کردن عبارت روبرو در دو طرف معادله ی دیفرانسیل:

در نتیجه خواهیم داشت:

که این عبارت در حقیقت به صورت زیر قابل ساده سازی است (چرا؟):

در نتیجه:

که k در اینجا هر عدد حقیقی میتونه باشه. در سوالی که شما پرسیدین داریم p(x)=n/x. (بقیه ی محاسباتش به عهده ی خود شما)

خب، این از جواب معادله ی همگن!

برای بدست آوردن یک جواب خصوصی هم بسته به اینکه تابع p چی باشه جواب فرق میکنه و معمولا هم قاعده ی خاصی وجود نداره. مثلا در این مثال شما، به ازای: یک جواب خصوصی معادله بدست می آید.

-----------------------------

سلام
    اگه میشه کمک کنید اینا حل شه
    1. اثبات کنید lim sinx/x=1 وقتیکه xبسمت صفر میل کند
    سلام.
    والا منظورتون رو از اینا متوجه نشدم (این که فقط یه دونه اس)
    و اما جواب:
    از بسط تیلور سینوس استفاده میکنیم. برای سینوس داریم:

بنابراین حد بالا برابر میشه با:

موفق باشین.
    89/7/25
    Last edited by davy jones; 17-10-2010 at 21:18.

8. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

با سلام

نیمساز هر زاویه ی داخلی است نه نیمساز هر زاویه ی خارجی، ضمناً این قضیه در کتاب هندسه ی 2 سوم ریاضی صفحه ی 13 اثبات شده است و شکلی هم از آن در همان جا هست.

موفق باشید.

25 مهر 1389

10. این کاربر از mofidy1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اول از 1233445566 یه سوال دارم اونم اینه که همیشه به این شکل هست که زمانی که می خوایم نسبت به x مشتق بگیریم y به صورت 'yy نشان داده می شود؟
    مشتق نسبت به x برابره با . این از قاعده زنجیری بدست میاد:
    Last edited by 1233445566; 17-10-2010 at 18:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

عینا مث برنامه نویسی با C. شما چطوری تو C تابع تعریف و call میکردی؟ اگه برنامه ات رو تو متلب، کپی پیست کنی باید کار کنه. زمانی که من ترم دو، تو دانشگاه درس برنامه نویسی C رو برداشته بودم، پروژه ی آخر ترممون این بود که یه جور نرم افزار متلب رو با زبون C بنویسیم (البته به طور نسبتا مقدماتی) جوری که محاسبات ماتریسی و رسم نمودارهای دو بعدی و سه بعدی هم بشه باهاش انجام داد

[/CENTER]
    اینو امتحان کردم ولی دستورات ز رو نمیشناسه مثلا نمیفهمه scanf چیه
    تازگیا با کلی گشتن نت متوجه شدم به جای scanf از input استفاده میکنه مت لب
    چجوری طول ماتریسو میگیره
    چجوری چاپ میکنه
    اینپوت چجوری کار میکنه؟
    معادل دستورای c توی مت لب چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •