تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 311 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

میخوام ببینم تو نسخه ی کنسول هم تیم منتخب از بازیکنان حال حاضر جهان عوض میشه؟؟
    اخه تو نسخه ی PC یه بار میری تو بازی یه سری بازیکن هستن و دفعه ی بعد که میری تعدادی از بازیکنان عوض شدن.
    این بستگی داره که با دسته ی چند به کنسول وصب بشید ..
    اگه دستتون یک باشه یه تیمه و دو باشه یه تیمه دیگه و ...

2. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کجایی سر نمیزنی همیشه آفلاینی !
    ======================================

دیشب اگه بدشانسی نمی اوردم نمی باختم.اینترنتم چرا به سرور ea sport conncet نمیشد؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

======================================

دیشب اگه بدشانسی نمی اوردم نمی باختم.اینترنتم چرا به سرور ea sport conncet نمیشد؟
    باو باختی دیگه ! اشکال از مودم نیست اشکال از ISP هست . با من هم بازی میکردی Delay داشت .

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باو باختی دیگه ! اشکال از مودم نیست اشکال از ISP هست . با من هم بازی میکردی Delay داشت .
    ======================

سلام عزیز دلم.......isp ]چیه؟چطوری درستش کنم؟راهنماییم کن دیگه.......

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

======================

سلام عزیز دلم.......isp ]چیه؟چطوری درستش کنم؟راهنماییم کن دیگه.......
    باو عزیز دلم چیه ISP شرکتی که بهت اینترنت میده . اون شرکت چیه ؟ خب اگه راضی نیستی میتونی عوضش کنی عزیز دلم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باو عزیز دلم چیه ISP شرکتی که بهت اینترنت میده . اون شرکت چیه ؟ خب اگه راضی نیستی میتونی عوضش کنی عزیز دلم
    من بن شدم.....ابدیت هم بودم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کجایی سر نمیزنی همیشه آفلاینی !
    والا هم وقتشو ندارم هم اینکه فعلا ال تی پلاس ندارم نقل قول های زیر رو هم که می بینم بهتر می بینم که تا وقتی اون یکی کنسولم رو جی تگ نکردم لایو اینا نرم اون یکی کنسولم پاکه پاکه ولی اینی که الان باهاش بازی می کنم مشکوک به فلگه نمیشه که ریسک کنم فعلا منتظرم جی تگ بیاد این کنسول احتمالا فلگ شده رو جی تگ کنم DVD Key اونیکی رو هم دربیارم و بعد اورجینال خورش بکنم و با اون بیام لایو به نظر میاد داشتن یه اورجینال خور ضروریه مایکی جون خیلی شاکی شده این روزا

اقا من دارم دیوونه میشم....الان دو روزه که از 100 بار 95 بارش نمیتونم به سرور ea sport fifa وصل بشم...مودمم 512 هستش.....یعنی ممکنه مودمم خراب بوده باشه........راهنماییم کنید...........انی عزیز؟

من بن شدم.....ابدیت هم بودم
    واقعا می دونم چه حسی داری گرچه تاحالا بن نشدم ولی می دونم چقدر ناراحت کننده اس تو فکر کن من پارسال وضعم از مال تو بدتر بود چون زدم DVD Key درایو رو پاکیدم تا همین هفته پیش اون کنسول گوشه نشین شده بود ولی با اومدن جی تگ امیدواری ها برگشت ایشالا مثه دفعه قبل که مایکی ککنسول های بن شده رو به زندگی برگردوند یه آفری به بن های این سری بده ممکنه مثلا یه آپدیتی بده که کنسول رو اورجینال خور کنه و با آپدیت کردن از بن خارج بشه... البته خیلی خیال باطلیه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=Spaniuly;6426282

واقعا می دونم چه حسی داری گرچه تاحالا بن نشدم ولی می دونم چقدر ناراحت کننده اس تو فکر کن من پارسال وضعم از مال تو بدتر بود چون زدم DVD Key درایو رو پاکیدم تا همین هفته پیش اون کنسول گوشه نشین شده بود ولی با اومدن جی تگ امیدواری ها برگشت ایشالا مثه دفعه قبل که مایکی ککنسول های بن شده رو به زندگی برگردوند یه آفری به بن های این سری بده ممکنه مثلا یه آپدیتی بده که کنسول رو اورجینال خور کنه و با آپدیت کردن از بن خارج بشه... البته خیلی خیال باطلیه[/QUOTE]

من از بچه های این تابیک کنسول فروم یکم دلخورم......منه بدبخت به عنوان کسی که چیزی نمی دونست امد قبل اینکه بره ایکس باکس لایو 100 تا سوال کرد که اقا چیکار کنم که برم لایو.......همه گفتن برو lt191 و داشبورد جدید رو ابدیت کن امکان نداره بن بشی..............خیلی جالبه 10 روز گذشته از اولین اتصالم به ایکسباکس لایو و من بن شدم.هارد ولی خراب نشده......حالم داره از زندگی به هم میخوره.....................گند به این شانس من......تنها دلخوشی زندگیم بعد از این همه دردهایی که تو زندگی داشتم با این حرکت متلاشی شد...لعنت به من

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اگه ممکنه چند تا ترفند خفن دریبل و شوت و پاس و ... برای این بازی بگید . واسه کنسول ایکس باکس . ممنون میشم ازتون .

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •