امروز ساعت 17:02 دقیقه یه narotu تو سرور ddrace دیدم.مشکوک بود. نارو بیا تعیین هویت کنتمام
امروز ساعت 17:02 دقیقه یه narotu تو سرور ddrace دیدم.مشکوک بود. نارو بیا تعیین هویت کنتمام
نه بابا!دوستان این gb ها دهنه هم رو سرویس کردن
میگم میخواین اگه موافقین یه سرور واسه gb ها بزنم برن اون تو هم دیگه رو کیک کنن و بکشن هم دیگه رو ؟
بذار امشب همه با هم یه چند باری سرویسشون میکنیم![]()
حرف درستی زدا![]()
دهنه همو بقیه و هرکیو بگیو سرویس کردن این جماعت!
آقایان من چرا Magical رو نمیبینم؟!![]()
خودم بودم
کجام مشکوک بود جیگر
تو که ماشالا میای ما رو سرویس میکنی میری
اما کلا بیشتر بیا عزیز
عینک ؟![]()
میگم Yuri این اسمت رو به خاطر Yuri Kane گذاشتی ؟
کلاً راجب اسم هاتون یک توضیح بدین![]()
نه بعضی وقت ها به جای هویج (بز کوچولو )میشه ازشون استفاده کنیم !
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
[QUOTE=narotu;6525434]خودم بودم
کجام مشکوک بود جیگر
دماغت دیده نمیشد جیگر![]()
یعنی اینه مشکل پچه های ما ؟؟ الان مدل مو مشکل بچه هاست ؟؟ نه نه اسم من مشکل بچه هاست؟؟؟؟
دادا من اسممو به خاطر C&C yuri گذاشتم YURI اونایی هم که بازی کردن می دونن yuri چه کارکتری دیگه
امروز به 2 تا از gb2 هزاری ها فحش دادم دوباره امیر حسین با آقایان آواوسارا اخرشم کم اوردن رفتن بلاک
![]()
چی کار کنم اعتراف نکنم می میرم که ولی کلی خندیدیما هویت ج*****نس%%ی آواوسارا هم مشخص شد![]()
گیرپاش کردی فکر کنم ! فقط اسمت رو خواستم ببینم به خاطر Yuri Kane گذاشتی یا نه
به هر حال tnx
اسم من باحاله.اومدم بزارم johnny یا جانی تپق زدیم شد jhonny یا جونی lol
حالا دلیل اینکه خواستم بزارم جانی چیه؟در اون دوران یعنی زمانی که من عضو پی سی ورلد شدم سال 2007 بود یعنی 4 سال پیش،یا دورانی که من ازش به عنوان دوران جاهلیت تمام یاد میکنمخلاصه اون زمان من تو جو یه بازی بودم به اسم bully که شخصیت اولش اسمش Jimmy بود.خلاصه من اومدم بزارم jimmy اسمش یادم رفته بود فکر می کردم اسمش johnny بوده بازم تو همون اشتباه کردم شد jhonny.
برای همین هیچکس از نام کاربری من سر در نمیاره.که الان امیدوارم فهمیده باشین.
این پست با دیال اپ زده شده و نوشتنش طول کشید.پول دیال اپ منو بدین.
خیلی دلم براتون تنگیده...
Last edited by Little Sparrow; 07-10-2011 at 09:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)