تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 451 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام من هم با همین مشکل روبرو شدم و نمی دونم چه کنم از همه دوستان خواهش می کنم کمک.
    بد جوری تو مخم رفته
    سلام پس اگه اینطوری باشه این مشکل یه مشکل کلی هست.
    آیا از دوستان کسی هست که بتونه این مشکل رو در سایت ایسوس مطرح کنه و یه راه حلی واسه ما پیدا کنه؟
    خیلی ممنون میشم اگه از اساتید کسی این لطف را در حق ما بکنه.

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

میشه دقیقا بگید کدوم ویندوز و از چه شرکتی ویندوز رو خریدی
    فکر کنم من هم با عوض کردن از این حالت هنگی با دونه های زرد در میام.
    دوستان خواهشن کمک
    سلام منظورم همون ویندوزی اورجینالی هست که رو لپ تابمون نصب هست
    من ویندوزم رو از جایی نخریدم از اول رو لپ تاپ نصب بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

وایومن جان اگه مشکل از گرم شدن gpu باشه پس چرا تو بازیا اینطوری نمیشه چون بازی هم از gpu بیشتر کارمیکشه و هم gpu بیشتر گرم میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

وایومن جان اگه مشکل از گرم شدن gpu باشه پس چرا تو بازیا اینطوری نمیشه چون بازی هم از gpu بیشتر کارمیکشه و هم gpu بیشتر گرم میشه؟
    من ویندوز رو عوض کردم و ویندوز پرند رو ریختم اولش خوب بود ولی به محض اینکه AOUTO CAD
    رو ریختم و شرو به کار کردم بعد از چند بار باز و بسته کردن برنامه یه دفه مشکل پیش اومد
    دونه های زرد و بعد مجبور شدم خاموش کنم
    من گارانتی هم بردمش گفتن مشکلی نداره و نرم افزاریه
    حالا نمی دونم از همه اساتید کمک می خوام من اتوکد لازم دارم وگرنه باید بندازمش دور

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

[/COLOR]من وقتی که لپ‌تاپم رو خریدم (خرداد ماه)، روی اون آنتی ویروس AVG رو گذاشتم. چند روز قبل اونو پاک کردم و بجاش Kaspersky 7 رو نصب کردم که نصب شد ولی فعال نمیشد! بعد پاکش کردم و Kaspersky 8 رو نصب کردم که اونهم نصب شد ولی فعال نمیشد!!! آیا نسخه‌خاصی از KAspersky رو N61JQ با ویندوز سون 64 بیتی باید نصب بشه یا مشکل از جای دیگه‌ای هست؟

رامین

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان

قرار نبود پست بدم ولی ...

داشتم دنبال اخبار سخت افزار واسه ترجمه و گذاشتن تو سایت پیچ گوشتی میگشتم دیدم یه چیزی هست به درد شما میخوره ...

ورژن جدید Catalyst واسه کارت گرافیک اومده. منظورم سری موبایله که واسه لپ تاپ هاست. این هم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از سایت رسمی AMD هست و بعیده مشکل دار باشه. من خودم دارم الان دانلود میکنم. 76 مگ هستش. ازش بنچ مارک ندیدم ولی میگن تو بازی battle forge رو سری 5800 5 درصد سرعت رو بالاتر میبره. تو S.T.A.K.E.R هم یه چیزایی دیدم ولی در کل چیز خوبی ندیدم لینک بدم.

تو سایت رسمی که این جوری نوشته:

The following performance improvements were observed with this release of AMD Catalyst 10.11:

· Battleforge™ : Performance increases up to 3% on ATI Radeon™ HD 5800 Series single and CrossFire configurations with anti-aliasing disabled.

· STALKER – Call of Pripyat™ benchmark: Performance increases up to 5% on ATI Radeon™ HD 5800 Series single and CrossFire configurations

Resolved Known Issues for the Windows 7 Operating System

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst 10.11 software suite for Windows 7. These include:
    Running fullscreen DirectX 9 applications/games after enabling Aero effects and rebooting no longer causes the system to randomly stop responding
    Primary display no longer blanks out intermittently during "World in Conflict™: Soviet Assault" DirectX10 gameplay with CrossFire and Dual Monitor enabled
    "Stone Giant" DirectX 11 demo no longer intermittently fails in fullscreen mode with CrossFire enabled under Multi-GPU configurations on some cards
    Task switching out of "Battlefield: Bad Company™ 2" and then back into the game no longer causes CrossFire to become disabled
    Enabling in-game Anti-Aliasing and utilizing Edge-Detect filters no longer causes smoother lines but blurry textures when compared to the Standard filter on some cards
    Desktop line corruption is no longer observed after hotplugging the HDCP display on some cards
    Enabling Overdrive through the Catalyst™ Control Center for single display systems no longer results in GPU clocks running at high levels in non-GPU intensive scenarios
    Resolved Known Issues for the Windows Vista Operating System

Running fullscreen DirectX 9 applications/games after enabling Aero effects and rebooting no longer causes the system to randomly stop responding
    When "World of Warcraft" is launched via TriDef® 3D and hardware cursor is enabled, the mouse cursor no longer intermittently flickers and disappears
    Hot swapping a HDCP display panel with a non-HDCP display no longer causes the display to turn blank after resuming from sleep/hibernate during Blu-ray disc playback

این هم بحثشه که فقط یکی گفته از ورژن 10.8 تو بازی کرایسیس بهتر عمل میکنه.

کد:
    این هم خبر ریلیس این درایور جدید:

کد:
    کد:
    کد:
    راستی یه چیز دیگه یادم نره ... ورژن 10.10 و 10.11 فکر کنم اولین ورژنهایی هست که اجازه ی دیکد فایلهای WMV3 رو به کارت گرافیک میده !!!!

دوستانی که مشکل زردی مربع صفحه نمایش دارن من سرچ کردم یه مقدار چیزی پیدا نکردم متاسفانه.

6. 7 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من تاچ پدم دیگه مولتی تاچ نیست. یعنی با دوتا انگشت کار چرخ موس رو انجام نمیده، با سه تا انگشت کار بک رو انجام نمیده و مای کامپیوتر رو باز نمیکنه. چیزی رو هم نمیتونم درگ کنم، ولی کلیک عادی رو انجام میده.
    کسی از دوستان نظری در مورد مشکل من دارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تاچ پدم دیگه مولتی تاچ نیست. یعنی با دوتا انگشت کار چرخ موس رو انجام نمیده، با سه تا انگشت کار بک رو انجام نمیده و مای کامپیوتر رو باز نمیکنه. چیزی رو هم نمیتونم درگ کنم، ولی کلیک عادی رو انجام میده.
    کسی از دوستان نظری در مورد مشکل من دارن؟
    خوب این قابلیتش فکر کنم فعال میشه...برو فعالش کن خوب

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان این هم چندتا عکس از مشکلی که تو لپ تابم هست(همون مربع های زرد رنگ و...)

---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

Last edited by mohsenjxj; 18-11-2010 at 21:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

ببخشید اگه کیفیت عکسها پایین هست آخه اون لحظه دوربین دم دستم نبود با گوشی موبایل عکس گرفتم.
    ضمنا وقتی لپ تاپ این حالتی میشه اگه لپ تاپ را sleep (استند بای) کنم و دوباره از sleep دربیام مشکل حل میشه و فقط آثار مربع ها میمونه که اون هم با باز و بسته کردن یه پنجره جدید برطرف و محو میشه و نهایتا مشکل بکلی حل میشه.
    کمک کمک کمک

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

ضمنا اگه دوستان کمی توجه کنن با برنامه اورست دما را هم نشون داده وقتی این اتفاق میفته دمای gpu خیلی هم زیاد نیست درنتیجه فکر نکنم به گرم شدن gpu ربط داشته باشه. بازهم اگه چیز دیگه ای به ذهن دوستان میرسه لطفا راهنمایی کنید. شاید یه فرجی شد.

---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •