تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 674 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من به احتمال زیاد بازی نسخه PC رو از سایت کونامی بگیرم نسخه دست نخورده بدون ایراد و اورجینال. اصلا عجله ای ندارم برای اینکه برم نسخه غیر انگلیسی بگیرم که فایل زبان بهش اضافه شده بازی لیک نشده هنوز منظورم نسخه واقعی انگلیسیشه. از طرفی یه چند روز دیگه بازار پر میشه از نسخه های انگولک شده و ستاپ گذاری شده.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ميشه بگي چطور ميشه اين پچ رو نصب و استفاده كرد؟؟؟؟
    توضیحات: پس از دانلود و اکسترکت کردن ، به داخل پوشه Patch Files\exe شوید و ۲فایل مربوطه را در محل نصب بازی کپی نمایید.
    سپس وارد پوشه Patch Files\save شوید و فایل های مربوطه را در My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/save کپی نمایید.
    حال داخل پوشه AFS Explorer 3.7 شوید و نرم افزار را اجرا نمایید. در محیط نرم افزار ، CTRL+C را زده و سپس فایل انتخابی خود را ، فایل dt02.img که در محل نصب بازی شما و در فولدر img موجود می باشد را انتخاب کنید.
    حال در محیط نرم افزار از نوار بالا بر روی گزینه Action کلیک کرده و Import Folder را انتخاب نمایید.
    حال ، فولدر Patch Files\img\dt02.img را که در محل فایل های دانلودی شما موجود است را انتخاب نمایید.سپس بر روی OK کلیک کنید.
    در پنجره بعدی از شما برای بازسازی (Rebuild) کردن فایل سوال می پرسد بر روی گزینه Yes کلیک کرده و فایل dt02.img را در جایی از کامپیوتر خود مثلا دسکتاپ ذخیره نمایید. برای سایر فولدر های img هم که در فایل های دانلودی شما وجود دارند دقیقا این کار را انجام دهید و همه را پس از بازسازی ذخیره نمایید. حال ، تمامی فایل های بازسازی شده را انتخاب کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین کنید.
    در صورت بروز هرگونه مشکل در اجرای بازی ، می توانید فایل های اصلی img را از بازی اصلی خود که دانلود نموده و یا خریده اید ، در قسمت program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/img کپی کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین نمایید.

3. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

چي ميگي
    بازي رايانه داره ميفروشه
    نسخه کامل و انگلیسی هست...و xbox360.....هست....

کسی می دونه انتشار نسخه انگلیسی کی هست.....(الکی تاریخ ندین ها)
    Last edited by m jax; 04-10-2010 at 11:10.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دیگه اعصاب معصاب برام نمونده . اینا که می دزدن درست و حسابی بدزدن دیگه . بره من هم بوندسلیگا رو داره هم نقل و انتقالات درسته ولی وقتی میری تو قسمت training نقل و انتقالات هنوز درست نیستن و این نشون میده بازی با پچ اومده و فکر کنم باید یک بار دیگه بعد از انتشار نسخه اصلی بخریمش . بره من نسخه تک DVD هست . ( همون که خیلی فشردش کردن ) .
    یکی که اطلاع 100% داره بگه که این نسخه اصلی هست که تو بازاره ؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نسخه کامل و انگلیسی هست...و xbox360.....هست....

کسی می دونه انتشار نسخه انگلیسی کی هست.....(الکی تاریخ ندین ها)
    من دیروز انقلاب بودم از مغازه دار پرسیدم کی میاد ؟ گفت 2 - 3 روز دیگه ، نهایتا 5 شنبه میاد .
    ولی خودم اینجوری فکر نمی کنم . احتمالا میره واسه هفته بعد .
    در هر صورت نسخه ی لیک شده تاریخ دقیق نداره ، تاریخ عرضه نسخه اوریجینال هم که معلوم هست .

7. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نه نیست .
    واسه نسخه ی اصلی و کامل با زبان انگلیسی ( بدون ژانگولر بازی که مثلا بخوای پچ زبان و این جور چیزا نصب کنی ) باید حداقل تا هفته بعد صبر کنی .
    دوست عزیز وقتی نسخه ی 1 دی وی دی رو می خری طبیعتا باید منتظر اتفاقات غیرمنتظره هم باشی ...

9. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

نه نیست .
    واسه نسخه ی اصلی و کامل با زبان انگلیسی ( بدون ژانگولر بازی که مثلا بخوای پچ زبان و این جور چیزا نصب کنی ) باید حداقل تا هفته بعد صبر کنی .
    دوست عزیز وقتی نسخه ی 1 دی وی دی رو می خری طبیعتا باید منتظر اتفاقات غیرمنتظره هم باشی ...
    نه خوب حجم بازی 5.03 هست . خب فقط یکم فشرده سازیش زیاد بوده و فکر کنم یه جورایی بک آپ نسخه نصب شده روی سیستم دیگس . چون فقط copy می کنه . باشه فعلا با همین سر می کنیم تا هفته بعد مرسی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان بازی چرا اینقدر motion blur داره ؟
    اصلا وقتی Replay رو میزنی و دستی هم عقب جلو میکنی یک سری از بازی کن ها روشون blur هست که وقتی میزنی Frame بعدی شفاف میشه و یک object دیگه مثل توپ blur دار میشه
    Last edited by pedram_sad; 04-10-2010 at 11:55.

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان بازی چرا اینقدر motion blur داره ؟
    اصلا وقتی Replay ؤو میزنی و دستی هم عقب جلو میکنی یک سری از بازی کن ها روشون blur هست که وقتی میزنی Frame بعدی شفتف میشه و یک object دیگه مثل توپ blur دار میشه
    اره خیلی
    اینکار کنامی واقعا مسخره بود اخه جام جهانی رو با دوربین فانتوم فیلم گرفتن که حتی یه فرم blur نشه بعد اینا اومدن بازی رو اینجوری ساختن
    البته اگر توی ریپلی با انالوگ راست به سمت جنوب شرقی بگیری اروم حرکت میکنه بدون بلور
    Last edited by mtx891; 04-10-2010 at 11:43.

13. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

دیگه اعصاب معصاب برام نمونده . اینا که می دزدن درست و حسابی بدزدن دیگه . بره من هم بوندسلیگا رو داره هم نقل و انتقالات درسته ولی وقتی میری تو قسمت training نقل و انتقالات هنوز درست نیستن و این نشون میده بازی با پچ اومده و فکر کنم باید یک بار دیگه بعد از انتشار نسخه اصلی بخریمش . بره من نسخه تک DVD هست . ( همون که خیلی فشردش کردن ) .

از کجا خریدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •