دوستان من اونجایی موندم که باید از Lorenzo Midici دفاع کنم. منتها بعده اینکه همه رو میکشم, هیچ اتفاقی نمیوفته و لورنزو سر جاش وامیسته ! و علامت آبی آجکت روی لورنزو هست. فکر کنم Value نیاز باشه.
راهنمایی کنید لطفاً.
دوستان من اونجایی موندم که باید از Lorenzo Midici دفاع کنم. منتها بعده اینکه همه رو میکشم, هیچ اتفاقی نمیوفته و لورنزو سر جاش وامیسته ! و علامت آبی آجکت روی لورنزو هست. فکر کنم Value نیاز باشه.
راهنمایی کنید لطفاً.
نه عزیزم نیازی نبود بدون ریختن پچ کرکو ریختم کار کرد .
الان یکم افت فریم دارم اما کیفیتش خیلی بالاست رفتم دیدم همه چی رو high هست . یکم بهتره بیارم پایین
عزيزان قبلا هم گفتم الان هم ميگم.من يه پچ بدون هيچ مشكلي دارم.ميخواين براتون اپلود كنم و براتون بذارم.
هركس خواست بهم پ.خ بده تا براش لينك دانلود رو بدم.خودم بازي رو تموم كردم.بدون هيچ مشكلي.
![]()
میگم افت فریم مربوط به چی هست رم ؟
توی ویستا با این سیستم یکم افت فریم هست . فکر کنم مثلا fps روی 10-13 باشه
2GB Ram
Geforce 8600 GT 512 MB
Intel 3.06 HT
رم کافیه ولی گرافیکت نه. البته cpu هم به شدت ضعیفه.
به هر حال راهی نیست این افت فریم رفع شه ؟ والا GTA IV که از این سنگین تر بود بدون مشکل اجرا شد (البته بگم با کلی نرم فزار و پچ و کلک![]()
gta iv رم می خواد ولی گرافیک زیادی نمی خواد ولی این بازی تو صحنه هایی که نشون میده و حرکاتی که از نزدیک نشون میده گرافیک بالایی داره .
پس حتی اگه کیفیت گرافیکی هم low کنم تاثیری نداره ؟
خب من اون کرک skirdow رو دیروز ریختم و بازی هم تا یه جایی رفتم الان یه سوال برام پیش اومده دوستان
من توی ونیز هستم و قلعه رو گرفتیم و اینا
الان چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه؟؟![]()
با سلام
من این بازی رو تقریبا تازه شروع کردم تو اون قسمت از یه نفر ما و به اون حوضچه آب راهنمایی میکنه ما از اون پایین تو اونجا قبرو اسکلت ها است تو این مرحله اون یارو فرار میکنه و دنبالش میفتی و در آخر همه اون چار نغر میکشی بعدا یه دربو نشون میده من هرچی کردم باز نشد قسمت kill ...........tempelter
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)