میگن خوزستان هم از دیروز سرعت روزانه اش درست شده. آره؟
میگن خوزستان هم از دیروز سرعت روزانه اش درست شده. آره؟
نه اینطور نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم در ساعت 01:26
امشب 830 مگابایت دانلود رایگان داشتیم و به نسبت شب های قبل 30% کمتر
به حمد الله منم تونستم دیشب بیشتر لینک هام رو بگیرم( فکر نکنم 700-800 مگ بیشتر شده باشه ولی همین هم رکورد محسوب میشه)
خدارو شکر می کنیم بابت این نعمت
جدا می گم چون کارم خیلی گیر بود
ولی باز هم خاک بر سر اینا
آخه من هنوز برام روشن نشده
اینا اگه بزارن ما دانلود کنیم از داراییشون کم میشه؟ آخه وقتی تجهیزات رو بخری دیگه حالا کاربر استفاده کنه یا نکنه چه فرقی میکنه؟ تازه اگرم استفاده کنه راضی باشه همیشه اکانت می خره
فلسفه کاری اینا چیه دقیقا؟
Last edited by mhroozbeh; 20-12-2010 at 07:27.
اینها پهنای باند خریداری می کنند که این براشون گرون در میاد و برای ماهایی که مشتری خورده پاشون هستیم زیاد اهمیتی قائل نیستن درسته که همین مشتری های خورده پا در مقیاس بالا(چند صد هزار نفر) براشون سود کلونی میاره اما هدف اصلی بیشتر جلب رضایت کارخونه دار ها و شرکت های بزرگه و یا کسایی که پهنای باند اختصاصی می خوان یا افرادی که سالیانه 2-3 میلیون برای اینترنت 1 مگ و 2 مگ می دن
حالا این وسط وقتی رو دل کنن به کاربرا هم حال می دن مثل این شیفتی کردن سرعت ها 1 ماه - 1 ماه و خورده ای چیزی نمی تونی بگیری بعد 3-4 هفته بهت حال می دن مثلاً شبی 1-2 گیگ دانلود می کنی
اتفاقا من دیشب 2300 تا دانلود داشتم
من نمیدونم این پارس آنلاین برای مشتری هاش تبعیض قائل میشه ؟!
بعضیا گله دارن ولی بعضیا خیلی براشون خوبه
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
اتفاقا من دیشب 2300 تا دانلود داشتم
من نمیدونم این پارس آنلاین برای مشتری هاش تبعیض قائل میشه ؟!
بعضیا گله دارن ولی بعضیا خیلی براشون خوبه
سرعت من که دیشب عالی بود 2800 مگ دانلود کردم همیشه رو 2400 بود دیشب رکورد زدم البته یه بارم یه رکورد 4 گیگ زدم که هیچ وقت تکرار نشد
بر عکس ما که دیگه سرعت شبانه رو روی سرعت های نامی بستن
راستی یه سوال. ببینم کسی میدونه برای این ای اس پی ها هر گیگ چقدر در میاد که به ما میفروشن 6 هزار تومن؟
این تمدید اشتراک آنلاین خیلی باحاله ، من همین الان تمدید کردم .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)