اقا دمت گرم
خداییش تشکر خالی دیدم بی انصافیه
ممنون
یه سوال: این فونتش قابل تغییره یعنی میشه خودمون عوض کنیم؟ اینو الان شما عوض کردی؟ یا پیشفرضه؟
این swipe فارسی کار میکنه خوب؟ پیشفرض بوده یا نصب کردی؟
اقا دمت گرم
خداییش تشکر خالی دیدم بی انصافیه
ممنون
یه سوال: این فونتش قابل تغییره یعنی میشه خودمون عوض کنیم؟ اینو الان شما عوض کردی؟ یا پیشفرضه؟
این swipe فارسی کار میکنه خوب؟ پیشفرض بوده یا نصب کردی؟
بله خودتون میتونید تغییر بدید .این فونتش قابل تغییره یعنی میشه خودمون عوض کنیم؟ اینو الان شما عوض کردی؟ یا پیشفرضه؟
نه این رام من کاستوم رام هست (رامی که برنامه نویس های متفرقه درستش کردن) برا همین اون برنامه نویس (که ما بهش میگیم کوکر) خودش فونت فارسی رو عوض کرده فک کنم , من دست نزدم . ولی فونت انگلیسی رو عوض کرده یه فونت خیلی قشنگ گذاشته زحمت من رو کم کرد چون بعد از نصب رام قصد داشتم فونت انگلیسی پیش فرض رام های رسمی رو تغییر بدم . هرچند عوض کردن فونت رام یک دقیقه هم زمان نمیبره .
آره بابا , کار میکنه هم حرفه , معرکه ست , سریعترین تایپ توو گوشی های موبایل رو یه خانوم با همین Swype انجام داد و توو کتاب رکود های گینس ثبت شد ! خیلی چیز مفیدیه , من اولش فکر نمیکردم کلمات فارسی رو بتونه تشخیص بده و فقط انگلیسیش اینطوریه بعد وقتی امتحان کردم دیدم یک هزارم هم با هم فرق ندارن و انگلیسی و فارسی عین همن , من فارسی رو فقط عادت کردم با این تایپ کنم , جنبه ی سرگرمی هم داره وقتی آدم داره تایپ میکنهاین swipe فارسی کار میکنه خوب؟ پیشفرض بوده یا نصب کردی؟آدم اصلا خسته نمیشه از تایپ ! کاش فینگلیش رو هم سامسونگ به رسمیت بشناسه !! اونوقت دیگه یه دسته گل میخرم میفرستم دفتر مرکزی سامسونگ توو کره
بله دوست عزیز همه ی رام های گلکسی که فارسی رو پشتیبانی میکنن (که تعداد این رام ها هم کم نیست) این قابلیت Swype فارسی رو به طور پیش فرض دارن
سلام
من یه مشکل دارم هر کاری می کنم gps این گوشی ااطلاعاتی رو نشون نمی ده.ممنون میشم راهنمایی کنید
معمولا برای استفاده از GPS یاید به اینترنت هم وصل باشی تا عکس هارو لود کنه.تنها نمیشه.
یه راه دیگه هم اینه که نقشه ی شهر یا منطقه ای که توش زندگی میکنید رو با PC دانلود کنید و نقشه رو بریزید توو حافظه ی داخلی گوشیتون تا همیشه بتونید بدون استفاده از اینترنت از GPS گوشی استفاده کنید
----------------------
خدمت شما :
JustPictures
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Atropates; 24-12-2010 at 15:07.
سلام
من V*P*N گوشيم فعاله ولي اندرويد مارك رو گوشيم نصب نيست . چطور ميتونم به گوشيم اضافه كنم تا بتونم برنامه هاي اندرويد رو دانلود كنم ؟
نرم افزار باركد اسكنر هم دارم ولي با اون هم نميشه برنامه دانلود كرد :-(
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام
ایا برای شما هم داخل پک سی دی نداشت ؟
ایا با ریختن زیاد برنامه و بازی، باعث کند شدن دستگاه میشه ؟
چرا , 2 تا CD کوچیک داره , یکیش CD درایور گوشی , اون یکی هم CD نرم افزار Kies
تا جایی که میدونم بستگی داره چقدر برنامه نصب کنی , من خودم تا 7 صفحه برنامه و بازی هم نصب کردم (یعنی بیشتر از 100 تا App) و کند شدنی احساس نکردم , خیلی از این بیشتر هم دوستان نصب کردن و میگفتن کندی ندیدن
رام گوشیت هم خیلی تاثیر داره رو این موضع , اگه رام درست حسابی و پایداری داشته باشی رو گوشیت مشکلی پیش نمیاد
جالبه برای من اصلا سی دی نداشت . ممکنه گوشیم قلابی باشه یا قبلا استفاده شده باشه؟ از کجا میشه فهمید؟زمان مکالمه رو کجا درج میکنه ؟
من 610 خریدم
اولا مبارکه
نه به قلابی بودن که ربطی نداره , اندروید ه دیگه سیستم عاملش؟ apk روش نصب میشه؟ اندروید تقلبی با اندروید اصلی فرقشون خیلی تابلوست ,CD خیلی از گوشی ها رو برمیدارن , CD خیلی از Wave ها رو هم برمیداشتن , کلا سر گردنست بازار موبایل این مملکت , هرکی هرکاری خواست میکنه , توو نگران نباش . خودت باز کردی بسته رو ؟ یا جعبه باز شده بود؟ روی صفحه نمایش برچسب بود؟ برچسب کامل رو گوشی چسبیده بود یا لبه هاش نچسبیده بود و زیرش گرد و غبار بود؟ زیرش هوا که نبود؟ باطری گوشی جدا توو یه نایلون پلمب شده قرار داشت یا رو گوشی بود؟ راستی از کجا خردیدی گوشی رو ؟جالبه برای من اصلا سی دی نداشت . ممکنه گوشیم قلابی باشه یا قبلا استفاده شده باشه؟ از کجا میشه فهمید؟زمان مکالمه رو کجا درج میکنه ؟
کی خریدی؟ بدون گارانتی دیگه آره ؟من 610 خریدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)