تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 2199 اولاول ... 2052552953013023033043053063073083093153554058051305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه meisam_629's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

اینم 512 من:

سرعت آپلود از دانلود بیشتر شده؟؟؟ منم قبول دارم که جمعه ها اوضاع خرابه ولی بقیه روزا واقعا سرویس راضی کننده است.

2. 2 کاربر از meisam_629 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قبلاً راضی کننده بود اما الان برای من حتی روزهای عادی هم راضی کننده نیست.( نسبت به قبل خیلی بد شده)

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم 512 من:

سرعت آپلود از دانلود بیشتر شده؟؟؟ منم قبول دارم که جمعه ها اوضاع خرابه ولی بقیه روزا واقعا سرویس راضی کننده است.
    اگر بخوام بدون جانب گیری بگم منم باید بگم در ساعات عادی از سرویسم راضیم. ولی خب مشکل ساعات رایگان و جمعه ها باید خیلی زود حل شه

5. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر بخوام بدون جانب گیری بگم منم باید بگم در ساعات عادی از سرویسم راضیم. ولی خب مشکل ساعات رایگان و جمعه ها باید خیلی زود حل شه
    دیروز یه خورده ای توی یزد سرویسش بهتر از جمعه های پیش بود و دانلود با سرعت 512 برای من بین 20 تا 60 بود.

البته این می تونه به خاطر این باشه که یه عده ای رفته بودند مسافرت.

-----------------------------------
    بچه ها، کسی می دونه روزهای تعطیل مثل امروز شنبه هم آیا ترافیک مثل جمعه ها رایگانه یا نه؟

7. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

کسی می دونه چه طور می شه اینترنتی وایمکس رو تمدید کرد؟ و آیا می شه طرح دیگری خرید یا فقط همون که الان داریم رو میشه تمدید کرد؟

-----------------------------------
    بچه ها، کسی می دونه روزهای تعطیل مثل امروز شنبه هم آیا ترافیک مثل جمعه ها رایگانه یا نه؟
    بعید می دونم شنبه رایگان باشه

9. این کاربر از meisam_629 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی می دونه چه طور می شه اینترنتی وایمکس رو تمدید کرد؟ و آیا می شه طرح دیگری خرید یا فقط همون که الان داریم رو میشه تمدید کرد؟
    هزینه ی سرویس + 4% میریزی به حسابشون و شناسه ی پرداختت رو هم می نویسی. از طریق پرداخت اینترنتی یا واریز به حساب. بعد چند ساعت یا یک روز پکیج جدید اضافه میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

هزینه ی سرویس + 4% میریزی به حسابشون و شناسه ی پرداختت رو هم می نویسی. از طریق پرداخت اینترنتی یا واریز به حساب. بعد چند ساعت یا یک روز پکیج جدید اضافه میشه.
    منظورم دقیق تر این بود که تو سایتش محاسبه گر هزینه داره مثل سایت parsonline که قبلا ازش ای دی اس ال داشتم یا مثل ایرانسل ؟

در آغاز فعالیت reza 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من دو روز پیش مبین 512 گرفتم همون روز (پنجشنبه 15 اردیبهشت) اومد وصلش کرد . حالا می خوام بدونم از کجا بفهمم اکونتم فعال شده یا نه آخه گفتش تا شنبه که تعطیله یه حساب رایگان داری که 128 . راستی چجوری بفهمم تنظیماتش چیه آخه خیلی پیچیدس . سرعت برای من که خوبه ، حتی همین حساب رایگانشم خوبه . کسی بلده تنظیمات مودمشو میدونم خودش درسته ولی می خوام بدونم .

در آغاز فعالیت reza 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض سلام لطفا راهنماییم کنید

سلام دوستان .این پینگ منه اما نمی دونم این واسه اکانت 512 که گرفتمه یا نه چون من دو روزه که گرفتم (5شنبه 15 اردیبهشت).همون روزم اومدن نصب کردن . این دو روزم تعطیل بود . کسی که اومد نصب کرد گفت فعلا از حساب رایگان مبین که 128 استفاده می کنی ولی 1 شنبه حساب خودت فعال می شه . از این طرح های بهاریه که گرفتمش به نظرتون خوبه .؟ راستی کسی از این تنظیمات مودمش سر در می یاره من که هیچی نفهمیدم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان .این پینگ منه اما نمی دونم این واسه اکانت 512 که گرفتمه یا نه چون من دو روزه که گرفتم (5شنبه 15 اردیبهشت).همون روزم اومدن نصب کردن . این دو روزم تعطیل بود . کسی که اومد نصب کرد گفت فعلا از حساب رایگان مبین که 128 استفاده می کنی ولی 1 شنبه حساب خودت فعال می شه . از این طرح های بهاریه که گرفتمش به نظرتون خوبه .؟ راستی کسی از این تنظیمات مودمش سر در می یاره من که هیچی نفهمیدم ؟
    عزیز پس پینگت کو؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •