تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 1291 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز من تازه وایمکس گرفتم (128) و کل هزینه هم با پول همه چیزش شد 58000 تومن.
    من با IDM دانلود می کنم تقریبا بین 15 تا 18 نوسان داره... من ماه اولمه اما واسه دوره جدید می خوام 128 رو بکنم 256 چون قیمتش فقط 3000 تومن تفاوت داره و 128 گرفتن اشتباه به نظر من. می بینی تو رو خدا دوبار پرسیدم یکی جواب نمیده چجوری می تونم تعرفه رو عوض کنم تو 256 بگیر که مثل من دنبال عوض کردن تعرفه نیفتی.
    حدود ده روزه که از طریق حساب کاربری درخواست تغییر طرح تعرفه را دادم، فقط بهم یه کد پیگیری داد. تا حالا که نه باهام تماس گرفتن نه طرح تعرفه ام عوض شده. البته من درخواست تغییر به 128 تعرفه آزاد را دادم. اردیبهشت هم نیستم که ببینم چی میشه؟!

2. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه بلایی سر کل اینترنت در آوردن..
    از چندین isp آمار کرفتم کلا همه، افت شدید سرعت داشتند..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آوریل 16, 2011 در 4:15 ب.ظ. · دسته‌بندی شده در دسته‌بندی نشده
    از دیشب سرعت های اینترنت به شدت کاهش پیدا کرده ، پرداخت های آنلاین بانک سامان روی سرور های آمریکا از کار افتاده
    پس از تست همه چیز متوجه شنود (listen) شدید روی پورت 443 که پروتکل ssl یا همان https هست شدیم که روی سرور های آمریکا و چند سرور انگلیس و هلند شدیم، هم اکنون مطمئن هستم سرور های آمریکا که شامل gmail و دیتاسنتر های مهم هستند شنود می شود و اطلاعات در این وسط دستکاری شده به صورتی که در حین رسیدن به کلاینت از بین می روند و قابل فهم برای فایرفاکس یا هر براوزر نیستند
    به شدت مواظب باشید حتی الامکان تا خود gmail اطلاعیه نداده از چک کردن ایمیل بدون --- خودداری کنید ، حتی ------ هم نمی تونه جلو این مسئله را بگیره حتما --- از نوع l2tp که در قسمت option گزینه encrypt data فعال شده باشه !
    ایمیلی برای gmail فرستادم تا امنیت این پروتکل را تایید کنند پس لطفا تا اطلاعیه ندادند مواظب باشید!
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یه بلایی سر کل اینترنت در آوردن..
    از چندین isp آمار کرفتم کلا همه، افت شدید سرعت داشتند..

[/code]
    منم سرعت دانلودم 30 بود الان به زحمت به 10 میرسه...

6. 2 کاربر از maxoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بعد از حدود دو ماه افت کیفیت و سرعت افتضاح خوشحال شدیم که ایرانسل با یه بروزرسانی موفق تونست دوباره کیفیتش رو ببره بالا ولی این خوشحالی زیاد دوام نیاورد چون از دیروز دوباره کیفیتش پایین اومد و با افت شدید سرعت مواجه شدیم.
    فعلا که تو غرب تهران اینطوره
    کسایی که مشکل داشتن و مشکلشون برطرف شده بود آیا دوباره با افت سرعت و کیفیت مواجه شدن؟
    سلام
    واسه من که بیشتر از چند ساعت کیفیتش خوب نشد!فکر کنم الان دو ماهی هست که کیفیتش افتضاح هست واسه منطقه ستارخان. نزدیک یک هفته هست که حساب من تو حالت انجماد هست چون قرار شد مودم رو تعویض کنن. خلاصه اگه روزی روزگاری مودمتون نیاز به تعویض شد حداقل یه هفته ای قطعی خواهید داشت.
    البته چون نیاز داشتم مجبور شدم سرویس مبین نت هم بگیرم به عنوان بک آپ!! در مورد کیفیت سرویس مبین نت میتونم بگم که بهتر از ایرانسل هست البته تو این دو روزه که راه اندازی شده.
    Last edited by saeed9009; 17-04-2011 at 12:11.

8. این کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.مي خوام وايمكس ثبت نام كنم.در حد يك يوزر معمولي استفاده مي كنم.چه طرحي ثبت نام كنم به صرفه تر هستش؟؟اعتباري يا دائم يا اينكه فرقي نمي كنه؟؟ 128 مي خوام بگيرم.مودم چي خوبه انتخاب كنم؟؟مودم داخلي bm631a يا مودم usb وايمكس؟؟ممنون مي شم كساني كه تجربه دارن راهنمايي كنند.با تشكر

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام.مي خوام وايمكس ثبت نام كنم.در حد يك يوزر معمولي استفاده مي كنم.چه طرحي ثبت نام كنم به صرفه تر هستش؟؟اعتباري يا دائم يا اينكه فرقي نمي كنه؟؟ 128 مي خوام بگيرم.مودم چي خوبه انتخاب كنم؟؟مودم داخلي bm631a يا مودم usb وايمكس؟؟ممنون مي شم كساني كه تجربه دارن راهنمايي كنند.با تشكر
    128 دائم بهتره چون هر دوماه حدود 26 هزارتومن باید بدی اگر با ترافیک نامحدود بخوای قیمت بالاتر میره
    مودم هم همشون یه کار میکنن اما بسته به سلیقه و خواست خودتون میتونید انتخاب کنید که مودم قدیمی BM632 هم گزینه مناسبی هست البته اگر الان با وجود مدم های جدید اونو داشته باشن.
    راستی بسته به منطقه زندگی و انتن دهی هم رو نتخاب مودم تاثیر داره اگر سیگنال تو محل زندگی شما کم قدرت باشه حتما باید مودم فضای باز رو انتخاب کنی اگر مناسب باشه مودم داخلی

11. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من که دائمی 128 نامحدود هستم هر دوماه چیزی حدود 80 هزارتومن میدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واسه من که سرعتش کم نشده...
    بچه ها یه سوال چجوری ميشه فقط مودم تنها از ايرانسل خريد؟من از يکي از بچه ها پرسيدم ،گفت موقع ثبت نام طرح مصرف آزاد رو بزن...اما اينجوری 8000 تومن هم پول نصب و راه اندازی ميگيره....چجوری ميشه فقط مودم رو بخری و پول نصب رو ندی؟؟؟؟؟

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

ایرانسل با IDM مشکل داره؟
    من میزارم دانلود بشه
    صبح پامیشم میبینم رو یه درصدی گیر کرده و سرعت روی صفر مونده ! رفته روی اعصابم
    من 512 نامحدود دارم (مثلا !)
    .
    چه دانلود منیجری هست که مثل IDM بتونه دانلود کنه بعد که تموم شد کامپیوتر رو خاموش منه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایرانسل با IDM مشکل داره؟
    من میزارم دانلود بشه
    صبح پامیشم میبینم رو یه درصدی گیر کرده و سرعت روی صفر مونده ! رفته روی اعصابم
    من 512 نامحدود دارم (مثلا !)
    .
    چه دانلود منیجری هست که مثل IDM بتونه دانلود کنه بعد که تموم شد کامپیوتر رو خاموش منه؟
    نرم افزار orbit حرف نداره ، free هم هست !!! اصلا تبلیغات هم نداره !!! حتی میتونی باهاش فیلمهای یو/تیو/ب هم ذخیره کنی
    لینک دانلود
    کد:
    تایپیک مربوطه
    کد:
    Last edited by ata.royalfalcon; 17-04-2011 at 21:49.

16. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •