من يكبار فلش كردم و از فريمور فابريكش كه فارسي نداشت به فريمور فارسي دار فلش شد R2Ea023
اما هنوزم مشكل سر جاشه
من يكبار فلش كردم و از فريمور فابريكش كه فارسي نداشت به فريمور فارسي دار فلش شد R2Ea023
اما هنوزم مشكل سر جاشه
آفيس و ادوب ريدر كه روي پرو هست كامله يا ترياله؟
كدوم مرورگر اينترنتي براي اين گوشي بهتره؟
Last edited by skull_avatar; 28-12-2010 at 14:04.
Adobe تریالهآفيس و ادوب ريدر كه روي پرو هست كامله يا ترياله؟
كدوم مرورگر اينترنتي براي اين گوشي بهتره؟
با نصب این پچ میتونید زمانشو زیاد کنید
برای دور زدن قیلتر Opera miniکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود مرورگر Opera هم عالیه ولی سایتهای فارسی رو نشون نمیده
ویرایش : لینک opera 10
البته نمیدونم واسه دانلود باید تو M9 عضو باشید یا نه
ولی اگر نتونستید از این لینک دانلود کنید یه سرچ "Opera 10 S60V5" کارتونو راه میندازه
برای سایتهای فارسی همون browser گوشی بد نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by darklord_8; 28-12-2010 at 14:29.
من با وايرلس گوشي كه كار مي كنم اگه يكم فاصله بگيرم قطع ميشه در صورتي كه بعضي اوقات تو همون فاصله مشكلي نداره
منظورم از فاصله حدودا هفت متره و ديوار هم بينش هست
طبيعيه؟
Last edited by skull_avatar; 28-12-2010 at 14:37.
ممنون دوست عزیز
هر سه مرورگر اشکالاتی دارن
واسه اپرا ۱۰ هم یکی از دوستان نوشته بودن که فونتش رو عوض کردن و فونت تاهوما گذاشتن فارسی هم نشون میده
Last edited by skull_avatar; 28-12-2010 at 14:45.
سلام
چگونگي نصب اين پچ رو هم ذكر كنيد
مرسي
سلامسلام
چگونگي نصب اين پچ رو هم ذكر كنيد
مرسي
توضیح خاصی نداره
فایل رو اکسترکت کنید
بعد فایل sis ای که توشه نصب کنید
مدت زمان تریال رو افزایش میده
ویرایش : من این فایل رو با Cer و Key مخصوص گوشی خودم ساین کردم.
اگر تو نصبش مشکلی داشتید میتونید از یکی از این دو لینک ساین نشده رو دانلود کنید و خودتون ساینش کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by darklord_8; 28-12-2010 at 17:09.
این به وایرلس مودم نیز بستگی داره
مال من تقریبا 10 تا 15 متر جواب میده
آقایون خواهشا این سوالا رو سریع جواب بدید چون گوشی رو بدون گارانتی گرفتم اگه مشکلی داره زودتر ببرم پسش بدم (گوشی ویواز پرو هست):
1.از امروز صبح ساعت 8 که از شارژ برش داشتم بیشتر وقت رو داشتم با وایرلس گوشی وبگردی میکردم,ساعت 5 عصر باتری تموم شد و بعد از چند بار پیغام خاموش کرد.این طبیعیه؟
چطور میشه تشخیص داد باتریش اصله؟
2.گوشی رو که خریدم پلمب نبود , یعنی راحت میشد گوشی رو برداشت استفاده کرد و گذاشت داخل جعبه بدون اینکه معلوم بشه استفاده شده.مال بقیه هم اینجوری بوده؟
با کد قرمزسبزقرمزقرمزسبزقرمز که زدم نوشته بود زمان مکالمه صفر,با این وجود به نظرتون احتمال داره گوشی کارکرده بوده باشه؟
3.با همین کد بالایی که زدم میرم تو قسمت تست سرعت سنجش حتی اگه روی یه جای ثابت بذارمش بازم بعضی از اعدادش یک واحد بالا پایین میشن.این چی,این طبیعیه؟
4.وقتی گوشی رو می چرخونم تا بخواد صفحش حالتش افقی بشه تقریبا 2 ثانیه طول میکشه.باید همینطور باشه یا به محض گردش باید صفحش هم افقی بشه؟
3.مورد وایرلس هم که بعد از هفت متر (دیوار هم بین مسیر هست ) سرچ که می کنم نمی تونه شبکه رو پیدا کنه اما اگه از فاصله نزدیک تر کانکت شده باشم میشه با اینترنتش کار کرد اما بعد از حدودا ده دقیقه قطع میشه.(فاصله نزدیک مشکلی نداره)
مودم من tp link 8901g هست.این به وایرلس مودم نیز بستگی داره
مال من تقریبا 10 تا 15 متر جواب میده
ببخشید طولانی شد.
سلام
1- عادیه
کلا مصرف وایرلس و جی پی اس بالاست
2- اصولا باید پلمپ داشته باشه
ولی تو ایران کندن پلمپ و گذاشتن پلمپی دیگر کار سختی نیست
پس داشتنش هم زیاد اعتباری نداره
3- عادیه
4- عادیه
5- اینم عادیه
وقتی از نزدیک کار میکنه یعنی سالمه
برای برد کمش نمیشه چیزی گفت
مخصوصا وقتی دیوار باشه بشدت از بردش و کیفیتش کم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)