بابا خدا وکیلی اصلا کیفیت مثلا اورجینال اینا یه تومن هم نمی ارزه حالا مثلا حجم 500 mb فیلم رو ریپ میکنن میشه 200 mb خوب اونقدرا هم کیفیت پایین نمیاد.
بعدشم من شبا که adsl مجانی میشه میزارم دانلود![]()
بابا خدا وکیلی اصلا کیفیت مثلا اورجینال اینا یه تومن هم نمی ارزه حالا مثلا حجم 500 mb فیلم رو ریپ میکنن میشه 200 mb خوب اونقدرا هم کیفیت پایین نمیاد.
بعدشم من شبا که adsl مجانی میشه میزارم دانلود![]()
ببین دوست عزیز بحث رو شروع میکنی منطقی هم به نتیجه برسون.
من هی میگم اگه بخاییم اورجینال پیش بریم باید همه چیزو اورجینال بخریم.
شما با این حرفتون فقط و فقط هدفتون اینه که بگبن سریال مهران مدیریو اورجینال بخرین بقیه رو وللش.
منم عاشق سریالهایی که مهران مدیری ساخته بودمو و هستم حتی این سریال قهوه تلخ هم تو مملکت ما برامون زیاده.
شاید مهران با این کارش یه پوشی توی سریال و سینمای ایران بده تا همه لا اقل از مردم پول بگیرن و سریال درست و حسابی بدن.
ولی در کل این سریال با این پولی که جمع میکنند میتونست خیلی بهتر و بهتر از این باشه میتونستن یه کمدی تاریخی بسازن که مثلا تو شهرک سینمایی با کالسکه ها و مردم تو شهر بزرگ.
برای من اصلاً شخص مهم نیست برای من حمایت از محصولات داخلی اهمیت داره.قبول دارم این سریال میتونست خیلی بهتر از این باشه.و از بعضی رفتار مدیری(مثل گذاشتن این همه تبلیغ و فروختن 60 دقیقه پشت صحنه به قیمت 2000 تومان) اصلاً خوشم نیومد. حرف بنده فقط اینه که سعی کنیم به همدیگه احترام بذاریم.در مورد خرید محصولات خارجی هم فکر نکنم کسی در ایران توان خرید این محصولات رو به قیمت اصلی داشته باشه.ولی قیمت کالاهای ارجینال ایرانی یک دهم محصولات خارجی هستش(البته بجز همین قهوه تلخ!)من هی میگم اگه بخاییم اورجینال پیش بریم باید همه چیزو اورجینال بخریم.
شما با این حرفتون فقط و فقط هدفتون اینه که بگبن سریال مهران مدیریو اورجینال بخرین بقیه رو وللش.
اگه شما بشینی و چند سال زحمت بکشی و یه مجموعه بسازی(چه نرم افزار و چه ...) و بعد مردم دانلودش کنند و ... . شما چه حالی خواهی داشت. در صورتی که برای محصولات خارجی تفاوت زیادی نداره که ما ایرانی ها دانلود کنیم یا بخریم.
این فقط نظر منه و من هیچ گونه بحث سیاسی و ... دنبال نمیکنم.فقط میگم بیایم به همدیگه احترام بذاریم.
(اگه ناخواسته به کسی بی احترامی کردم عذر میخوام)
همین!
دید ِ مدیریت این بخش از فروم بازتر شده نسبت به این مسائل و بحث های کپی رایت مربوط به این سریال؟؟
قبلا که تا پست در مورد کپی رایت رعایت کردن میزدی و میگفتی کپی کن یا نکن برو بخر نخر 3سوت کامنت ها پاک میشد!
الان 2روزه کامنت ها اینجاس و بحثش ادامه داره.جالبه در نوع خودش!: دی
باشد که این دید روز به روز بازتر شود![]()
حالا ببین یه کاری میکنی بیان پاک کنن یا نه
4شنبه , اینجا شیراز هست , هنوز نیومده تا ظهر !
گذاشتن زیاد شه با هم پاک کنن حالش بیشتر باشه
+این هفته که نمیاد دیگه!
گفتن ایام فاطمیه س دیگه!
دیگه هفته بعد میاد: (
4شنبه , اینجا شیراز هست , هنوز نیومده تا ظهر !
دیگه تا یکشنبه هفته آینده نباید منتظرش بود.
آقا من کدوم قسمت از پستم راجع به خرید ارجینال یا کپی حرف زدم؟ من اصلا راجع به خرید صحبت نکردم، بلکه گفتم ...، هرچی گفتم تو همون پست گفتم دیگه، منظورم کیفیت کار بود و اینکه توقعمون رو پایین نیاریم چون مدیری رو دوست داریم.
دیگه گذشت اون زمون که برای نگاه کردن فیلم باید پلیر داشت.الان بیشتر تلویزیون ها شبکه وایرلس یا وایرد دارن که لازم نیست برای دیدن فیلم حتی از سر جات پاشی.هر کسی هم که ال سی دی داره حتما یه مولتی میدیا پلیر هم داره.
این ریپ ها با کدک اچ ۲۶۴ ریپ شدن.با این کدک میشه یک دی وی دی رو با کمترین کاهش کیفیت کمتر از ۷۰۰ مگ کرد.در ضمن مگه این سریال با کیفیت HD فیلم برداری میشه که اینقدر میگین کیفیت کیفیت.
شما اگه شبا دان کنی فقط پول برق باید بدی که اونم بیشتر از یک و نیم ساعت طول نمیکشه و فوقش میشه ۳-۴ تا تک تومنی.(حیف برق نیست)
با این کیفیتی فوق العاده ای هم که داره پیش داره فکر نکنم کسی دیگه دانلود کنه چه برسه که بخره.
من تا مجموعه 20 رو خریدم ولی از این به بعد دانلود میکنم شما ها که دم از کپی رایت میزنین میدونین که برای تدوین فیلم از برنامه های adobe استفاده میکنن؟ میدونین برنامه های ادوبی برای تدوین حرفه ای زیر 1000 دلار نیست؟ حالا فکر کردین مدیری رفته 3000 دلار داده برنامه adobe رو خریده؟ نه رفته از تورنت دانلود کرده با کرک یعنی دزدی پس نباید دم از این که کپی نکنید بزنه من از این به بعد دانلود میکنم به هر کی هم ببینم میگم دانلود کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)