تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 380 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما سعی کن کیفیت بالا دانلود کنdی (که همه کیفیت پایین میگرن!) ولی مطمئن باش هزینه adsl بیشتر از خرید این مجموعه میشه.
    ولی قبول داریم که باید بیشتر روش کار میکردند مخصوصا در قسمت فیلمنامه!
    بابا خدا وکیلی اصلا کیفیت مثلا اورجینال اینا یه تومن هم نمی ارزه حالا مثلا حجم 500 mb فیلم رو ریپ میکنن میشه 200 mb خوب اونقدرا هم کیفیت پایین نمیاد.
    بعدشم من شبا که adsl مجانی میشه میزارم دانلود

2. 3 کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من اصلاً از این بحث خوشم نمیاد و به نظرم فایده ای نداره شما هم هر کاری که مایلی رو انجام بده.چرا انقدر پافشاری میکنی؟
    فقط یک جمله بگم:
    اگه شما بری به یه فروشگاه و یه محصول رو ببینی که ارزش قیمتش رو نداره اونو میدزدی؟! مطمئنا فروشنده میگه اگه به نظرت ارزش قیتش رو نداره نخر نه این که بدزد استفاده کن و بگو نمیارزه!
    ببین دوست عزیز بحث رو شروع میکنی منطقی هم به نتیجه برسون.
    من هی میگم اگه بخاییم اورجینال پیش بریم باید همه چیزو اورجینال بخریم.
    شما با این حرفتون فقط و فقط هدفتون اینه که بگبن سریال مهران مدیریو اورجینال بخرین بقیه رو وللش.
    منم عاشق سریالهایی که مهران مدیری ساخته بودمو و هستم حتی این سریال قهوه تلخ هم تو مملکت ما برامون زیاده.
    شاید مهران با این کارش یه پوشی توی سریال و سینمای ایران بده تا همه لا اقل از مردم پول بگیرن و سریال درست و حسابی بدن.
    ولی در کل این سریال با این پولی که جمع میکنند میتونست خیلی بهتر و بهتر از این باشه میتونستن یه کمدی تاریخی بسازن که مثلا تو شهرک سینمایی با کالسکه ها و مردم تو شهر بزرگ.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من هی میگم اگه بخاییم اورجینال پیش بریم باید همه چیزو اورجینال بخریم.
    شما با این حرفتون فقط و فقط هدفتون اینه که بگبن سریال مهران مدیریو اورجینال بخرین بقیه رو وللش.
    برای من اصلاً شخص مهم نیست برای من حمایت از محصولات داخلی اهمیت داره.قبول دارم این سریال میتونست خیلی بهتر از این باشه.و از بعضی رفتار مدیری(مثل گذاشتن این همه تبلیغ و فروختن 60 دقیقه پشت صحنه به قیمت 2000 تومان) اصلاً خوشم نیومد. حرف بنده فقط اینه که سعی کنیم به همدیگه احترام بذاریم.در مورد خرید محصولات خارجی هم فکر نکنم کسی در ایران توان خرید این محصولات رو به قیمت اصلی داشته باشه.ولی قیمت کالاهای ارجینال ایرانی یک دهم محصولات خارجی هستش(البته بجز همین قهوه تلخ!)
    اگه شما بشینی و چند سال زحمت بکشی و یه مجموعه بسازی(چه نرم افزار و چه ...) و بعد مردم دانلودش کنند و ... . شما چه حالی خواهی داشت. در صورتی که برای محصولات خارجی تفاوت زیادی نداره که ما ایرانی ها دانلود کنیم یا بخریم.
    این فقط نظر منه و من هیچ گونه بحث سیاسی و ... دنبال نمیکنم.فقط میگم بیایم به همدیگه احترام بذاریم.
    (اگه ناخواسته به کسی بی احترامی کردم عذر میخوام)
    همین!

5. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

دید ِ مدیریت این بخش از فروم بازتر شده نسبت به این مسائل و بحث های کپی رایت مربوط به این سریال؟؟
    قبلا که تا پست در مورد کپی رایت رعایت کردن میزدی و میگفتی کپی کن یا نکن برو بخر نخر 3سوت کامنت ها پاک میشد!
    الان 2روزه کامنت ها اینجاس و بحثش ادامه داره.جالبه در نوع خودش!: دی
    باشد که این دید روز به روز بازتر شود

7. 4 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

حالا ببین یه کاری میکنی بیان پاک کنن یا نه
    4شنبه , اینجا شیراز هست , هنوز نیومده تا ظهر !

9. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

حالا ببین یه کاری میکنی بیان پاک کنن یا نه

گذاشتن زیاد شه با هم پاک کنن حالش بیشتر باشه
    +این هفته که نمیاد دیگه!
    گفتن ایام فاطمیه س دیگه!
    دیگه هفته بعد میاد: (

11. 2 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

دیگه تا یکشنبه هفته آینده نباید منتظرش بود.

13. 2 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز چرا ما عادت کردیم هی بگیم مدیری مدیری. من این سوال رو از شما دارم مگه برای این فیلم زحمت کشیده نشده ؟ مگه پول خرجش نشده ؟ مگه نباید برای سازندش منبع درآمد باشه؟ پس چه دلیلی داره بریم کپیشو بخریم ؟ اصلا فیلم مال دهنمکی . کسی اگه واقعا از یه فیلم بدش میاد و میبینه ارزش نداره بالاش پول بده خوب پس دلیلی نداره وقتش رو که با ارزش تر از 2500 تومنه صرف یه فیلم کنه . کسیم که میخواد ببینه خوب باید هزینشو بپردازه . مثل این میمونه بگی دیگه دکتر واسه یه سرما خوردگی ساده نباید اینقدر پول بگیره که . آقا شما از طنزش خوشت میاد بخر خوشت نمیاد نخر . ولی اگه میخری باید ارجینال بخری . بازم میگم ربطی نداره صاحب اون اثر کیه .

---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

اشکال ما مردم اینجاست که ما فکر میکنیم خیلی در حق مهران مدیری لطف کردیم که فیلمش رو ارجینال تهیه کردیم . در صورتی که این حق مدیری و هر کارگردان دیگه ای هست که همه مردم محصولاتش را به صورت ارجینال تهیه کنند .
    آقا من کدوم قسمت از پستم راجع به خرید ارجینال یا کپی حرف زدم؟ من اصلا راجع به خرید صحبت نکردم، بلکه گفتم ...، هرچی گفتم تو همون پست گفتم دیگه، منظورم کیفیت کار بود و اینکه توقعمون رو پایین نیاریم چون مدیری رو دوست داریم.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه مسئله ای هست که میخواستم بگم.
    ببینید شمایی که دانلود میکنید با کیفیت پایین احتمال زیاد هم فقط خودتون نگاه میکنید، ولی ما که میریم میخریم و داخل دستگاه میزاریم با خانواده وقتی دور هم جمع هستیم این سریال رو نگاه میکنیم.
    دیگه گذشت اون زمون که برای نگاه کردن فیلم باید پلیر داشت.الان بیشتر تلویزیون ها شبکه وایرلس یا وایرد دارن که لازم نیست برای دیدن فیلم حتی از سر جات پاشی.هر کسی هم که ال سی دی داره حتما یه مولتی میدیا پلیر هم داره.

دوست عزیز شما سعی کن کیفیت بالا دانلود کنdی (که همه کیفیت پایین میگرن!) ولی مطمئن باش هزینه adsl بیشتر از خرید این مجموعه میشه.
    ولی قبول داریم که باید بیشتر روش کار میکردند مخصوصا در قسمت فیلمنامه!
    این ریپ ها با کدک اچ ۲۶۴ ریپ شدن.با این کدک میشه یک دی وی دی رو با کمترین کاهش کیفیت کمتر از ۷۰۰ مگ کرد.در ضمن مگه این سریال با کیفیت HD فیلم برداری میشه که اینقدر میگین کیفیت کیفیت.

شما اگه شبا دان کنی فقط پول برق باید بدی که اونم بیشتر از یک و نیم ساعت طول نمیکشه و فوقش میشه ۳-۴ تا تک تومنی.(حیف برق نیست)

با این کیفیتی فوق العاده ای هم که داره پیش داره فکر نکنم کسی دیگه دانلود کنه چه برسه که بخره.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تا مجموعه 20 رو خریدم ولی از این به بعد دانلود میکنم شما ها که دم از کپی رایت میزنین میدونین که برای تدوین فیلم از برنامه های adobe استفاده میکنن؟ میدونین برنامه های ادوبی برای تدوین حرفه ای زیر 1000 دلار نیست؟ حالا فکر کردین مدیری رفته 3000 دلار داده برنامه adobe رو خریده؟ نه رفته از تورنت دانلود کرده با کرک یعنی دزدی پس نباید دم از این که کپی نکنید بزنه من از این به بعد دانلود میکنم به هر کی هم ببینم میگم دانلود کنن

17. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •