دوست عزیز
در درایو زد گوشی من پوشه ای به نام سیس هست ولی هیچی داخلش نیست.
نه فایل و نه پوشه
شاید به خاطر فیرم ویرشه
پوشه های دیگه رو هم گشتم اصلا پوشه ای به نام بین در داخل هیچکدومشون ندیدم
دوست عزیز
در درایو زد گوشی من پوشه ای به نام سیس هست ولی هیچی داخلش نیست.
نه فایل و نه پوشه
شاید به خاطر فیرم ویرشه
پوشه های دیگه رو هم گشتم اصلا پوشه ای به نام بین در داخل هیچکدومشون ندیدم
سلام عزیز
این عکسی که گذاشتی چندانم در حد بکگراند نیست ها، فقط بیخودی رنگاشو زیاد کردی.
به عکس زیر نگاه کن، سوژه ها هم یک سان هست:
سمت راستی رو من با N97 گرفتم، چپی رو تو با X6 گرفتی! تقریبا در عکسی که تو گرفتی هیچ چیز معلوم نیست!
سلام دوستان
میخواستم بدونم میشه این smile ها تو اس ام اس که تو گوشیهای جاوای نوکیا من دیدم تو این گوشی اضافه یا اگر خودش داره فعال کرد ؟
فکر با نصب نرم افزار میشه! حتی میتونی کدش رو بفرستی، اگه گوشی طرف پشتیبانی بکنه بصورت صورتک نمایش میده، اگه پشتیبانی نکنه بصورت کد نشون میده!
*اگه کدش رو هم بفرستی ، گوشی مقصد از صورتک ها پشتیبانی بکنه بصورت صورتک دیده میشه!
سلام.
ببخشید که وقتتون رو می گیرم. من تازه یه نوکیا x6 8G گرفتم.هیچ چی هم بلد نیستم.تنها کاری که کردم اینه که گوشی رو دیروز با Ovi Suit آپدیت کردم(v32.0.002) و آخرین ورژن Ovi map رو هم نصب کردم. چند تا سوال داشتم اگه می شه کمکم کنید:
1-gps رو چطوری باید فعال کنم.
2-چطوری می تونم گوشی رو ساین کنم.
3-قبلا زبان عربی داشت که می تونستم باهاش sms فارسی رو بنویسم ولی بعد از این که آپدیتش کردم دیگه اون رو هم نداره، چطوری می تونم زبان فارسی رو اضافه کنم.
imei : 355964045106323 و رنگش هم مشکیه
با تشکر.
1: جی پی اس فعال هست، فقط باید کمی منتظر باشید تا روی ماهواره ها لاک بشه!(البته در فضای باز)
2:گوشی رو ساین نمیکنن! نرم افزار های که میخواهید بریزید روی گوشی رو ساین میکنن!
3:برای این کار باید با فریمور فارسی یا عربی گوشی رو فلش کنید.
*با فلش فریمور کوک شده فارسی، هم زبان فارسی به گوشی اضافه خواهد شد و هم دیگه نیازی به ساین نخواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر به بخش فریمور مراجعه کنید!
با سلام من x6 دارم خیلی گوشی عالیه ولی جی پی اس دیر وصل میشه خیلی دیر![]()
فکر می کنم اگر نرم افزار OVI MAP گوشیتون رو آپ دیت کنید بهتر بشه.
اخرین ورزن مپ رو نصب کنین مشکل تون حل میشه![]()
سلام دوستان
من وقتی فلش گوشی رو off میکنم بعد از فشار مختصر دکمه شاتر فلاش روشن میشه،چکار میشه کرد که فلاش اصلا روشن نشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)