آدرس : بلوار پاسداران، شهرک صنعتی شماره یک، برج IT (رستوران گردان امپراطور)، طبقه سوم، واحد 5
تلفن:4440007
آدرس : بلوار پاسداران، شهرک صنعتی شماره یک، برج IT (رستوران گردان امپراطور)، طبقه سوم، واحد 5
تلفن:4440007
دوستان یک کسی توضیح میده قضیه این فیبر نوری چیه؟
یعنی خط تلیف رو فیبر نوری کشیدن؟
از کجا میشه فهمید؟
آیا مقدور هست که ما هم خط بکشیم؟
اینم وضغیت الان ما:
پینگ رو نگاه کنید گریه آوره......![]()
Last edited by plsboy; 18-09-2010 at 14:08.
من میگیرم شبانه نداره .
اره من پایه تبادل هستم . اگه موضوع تایپیک منحرف نمیشه همینجا و اگه منحرف میشه از طریق پیغام خصوصی لیست فیلم هات رو برام بفرست تا ببینم چیزی داری که تبادل کنیم . کجای زیتونی ؟ کارمندی , کارگری ؟ بعد پارک یا قبلش .
با سلام
بعضي از مناطق و شهرها رو فيبر نوري كشيدن كه شركتهاي معمولي جز چندتايي مثه هميني كه دوستمون گفتن مجوز ارائه اينترنت روي فيبر نوري رو ندارن
شما ميتونيد به مخابرات محلتون بريد و شماره تلفنتون رو بديد و اونا استعلام بگيرن كه خط شما روي كافوي فيبر نوري هست يا نه
اما اگه شما در حال حاظر از شركتها اينترنت داريد به احتمال زياد خططتون فيبر نوري نيست و مسي هست
موفق باشيد.
سلام دوست من
شبانه دنیانت از امشب فعال شد ساعت 2 تا 7 رایگانه
یا علی...
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
سلام دوستان گل
شما این دو روز وضعیت اینترنتون چطوره ؟
ماله من دو روزه افتضاح شده؟
زنگ زدم پشتیبانی گفت این اشکال مربوط به خود مخابرات هست و تو شبکه دیتا مشکل یبه وجود اومده که دارن رفع میکنن
بالا رفتن پینگ و پایین رفتن سرعت ماله همین اختلال هست...
مثلا من تا سه شنبه گذشته پینگم زیر 330 بود اما الان شده 790 و با اینکه خط من 1 مگابیت اما سرعت دانلودم 12 هست
میخواستم بدونم بقیه دوستان همشهری هم همینطورن؟؟؟
![]()
ببخشید شما از کجا میدونید شبانش فعال شده تو سایت هم چیزی ننوشته
با سپاس
سلام دوستان همشهری
خوبین؟
یک سوال دارم از دوستان اهوازی
من ساکن منطقه گلستانم و خط خونم 3754 هستش (احتمالا فیبر نوری) ایا راهی هست که بتونم سرویس ای دی اس ال استفاده کنم؟![]()
سلام دوستان اهوازی!
من ساکن گلستانم !خط تلفن من از 372 به 3754 تغییر پیدا کرده(فکر میکنم فیبر نوری شده باشه) حالا ایا راهی هست که بتونم دی اس ال بگیرم؟؟ کدوم ای اس پی ارائه میکنه؟؟
الان تو سایت شاتل پیش شمارتونو زدم، نوشت سرویس میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)