تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 1024 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405805 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13

يه توصيه برا همه ي اونايي كه با برنامه ريزي پيش ميرن !

اگه تا الان دفتر برنامه ريزي قلمچي رو سياه ميكردين بذارينش كنار (من خودم اين تجربه رو دارم !)
    تابستونم با اين دفتر هدر رفت و هيچ انگيزه اي در من ايجاد نشد! دفتر برنامه ريزي قلمچي از ضعيف ترين دفاتر برنامه ريزيه !

حالا چي بگيرين ؟؟؟
    جوابش آسون دفتر برنامه ريزي نسل سوم : خودم مي توانم (انتشارات كتاب سبز)
    با اين دفتر زمان تابع شما ميشه نه اينكه شما تابع زمان باشين !
    تو اين كتاب روش برنامه ريزي كهنه شده ي قلمچي (كه مال 20 سال پيشه) با صراحت رد ميشه !
    توصيه ي منو جدي بگيرين ! تو اين كتاب فقط ساعت ملاك نيست ، علاوه بر ساعت مطالعه راندمان و تعادل كاري هم مهمه !خودتون ميفهمين

اينم گفتم كه ديگه جاي بحثي نداشته بشه
    موفق باشين !
    دوست عزیز میشه یکم بیشتر توشح بدی روش قلمچی رد کرده اصلا مگه روش قلمچی چجوری بود من فقط چون تبلیغ تاکتیک دیدم گرفتمش به نظرم چیز خوبیه میشه نظرتونو در مورد خودم میتوانم و تاکتیک بگید؟؟؟
    لینک جدول های تاکتیک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد این خودم میتوانم مگه مولفش قا پیروز نیست خوب این آقا پیروز که عضو انتشارات گاج شده حالا به نظرتون عاقلانه است مولف تاکتیک که مدیر مسئول گاج هم هست! با اینکه بدونه خودم میتوانم بهتر از تاکتیک دوباره چاپش کنه خوب میده به همین آقا پیروز تا یه دفتر برنامه ریزی بهتر از تاکتیک بنویسه
    خواهش میکنم یه مقایسه بین تاکتیک و خودم می توانم انجام بدید

2. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

اگه این ترم دبیرتون تحلیلی درس میده شما این ترم باید تحلیلی رو به صورت ترمی بخونی ترم بعد هم گسسته رو به صورت ترمی

بخونین...

کتاب رمزینه مگه چاپ نشده؟ من هندسه تحلیلیشو دارم...

گسسته هم آموزش رمزینه و تست خوشخوان...

سلام

ورودتون را گرامی میداریم!!!
    مقدور هست براتون یه عکس از 4 تا از صفحات این کتاب بدید تا من ببینم چجوریه من که به هرکی گفتم گوش نکرد
    ممنون

پدرمون درومد تا این هندسه تحلیلی فصل 2 را یاد بگیریم اما بازم کامل نشد!

یکی از 2وستامم میخواد بگیره اگه خوبه من بگم جای گاج سبز اینو بگیره.

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

8.اکثر بچه ها توی هندسه و مثلثات مشکل دارن که منبع هر دوتا مشکل هم عدم تمرین کافی هست.
    شما باید اینقدر هندسه تمرین کنید تا به عینه هندسه رو توی اتاقتون،خونتون،و همه جا ببینید.
    برای مثلثات هم فقط تمرین و تمرین و تمرین

13.سیزده به هیچ وجه نحس نیست.

به قران من کسی رو دیدم که با آهتگ گوش کردن(آهنگ استاد شجریان)چنان از خود بی خود شد و خدا خدا میزد که فقط تا نیم ساعت داد میزد خدااااااااااااااااااااا
    فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیزسه.

از این جملات خیلی خوشم اومد گفتم اینجا تکرارش کنم ممنون از زحماتتون

در مورد بند8 کاملا موافقم من یه زمانی خواب هندسه گاج سفید رو میدیدم!

13 هم که پیام بازرگانی بود

از آخری هم که اصلا هیچی نفهمیدم منظورتون چی بود؟!

5. این کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

6

دوست عزیز میشه یکم بیشتر توشح بدی روش قلمچی رد کرده اصلا مگه روش قلمچی چجوری بود من فقط چون تبلیغ تاکتیک دیدم گرفتمش به نظرم چیز خوبیه میشه نظرتونو در مورد خودم میتوانم و تاکتیک بگید؟؟؟
    لینک جدول های تاکتیک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد این خودم میتوانم مگه مولفش قا پیروز نیست خوب این آقا پیروز که عضو انتشارات گاج شده حالا به نظرتون عاقلانه است مولف تاکتیک که مدیر مسئول گاج هم هست! با اینکه بدونه خودم میتوانم بهتر از تاکتیک دوباره چاپش کنه خوب میده به همین آقا پیروز تا یه دفتر برنامه ریزی بهتر از تاکتیک بنویسه
    خواهش میکنم یه مقایسه بین تاکتیک و خودم می توانم انجام بدید
    حالا اينقدر نگران نشو كه حتما "خودم مي توانم" رو بايد بگيري از همون هم ميتوني به نحو احسن استفاده كني !و اما در ادامه :

بله مولفش آقاي بهروز فمي تفرشي(پيروز) هست !

من صحبتم اينه كه دفتر برنامه ريزي قلمچي يا همين گاج - كه البته نديدم ولي از عكساي شما فهميدم - بيشتر رو ساعت مطالعه تاكيد دارن ولي با اين روش مطالعه بيش تر دارين خودتون رو گول ميزنين !
    توي "خودم ميتوانم " كه لينك قسمتي از كتاب رو در پايين گذاشتم ، راهكار هاي برنامه ريزي درست و آفت هاي مطالعه ابتدا بررسي ميشه و بعد از اون به برنامه ريزي ميرسه ! اين دفتر شامل : تعيين اهداف ماهانه - هفتگي يا روزانه هست كه ميتوني هر كدوم رو خواستي به دلخواه كامل كني ! همچنين تايم هايي كه بهتره تو اون تايم يه مبحثي رو تموم كني رو ميتوني بنويسي(به دلخواه) قسمتهاي مهمش جمع بندي عملكرد هفته _ ارزشيابي دروس_ نمودارهاي ساعت مطالعه_ثبت وقت هاي تلف شده در طول هفته !_جدول مباحث و تستهايي كه تو هر ماه ميزني - جا واسه مرور درسها و... از جمله ويژگي هاييه كه اين كتاب رو از ساير كتب برنامه ريزي متمايز متمايز ميكنه!

بعنوان مثال توي جدول جمع بندي عملكرد هفته مينويسي كه چه تعداد تست يا پاسخ تشريحي حل كردي و چه نمره اي رو تو هر مبحث براي خودت در نظر ميگيري و ساعت مفيد مطالعه چقدره؟خلاصه كه دفتر توپيه و از اون دفتر برنامه ريزي فسيل شده قلمچي بهتره !
    صفحاتش هم رنگيه !!

7. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

حالا اينقدر نگران نشو كه حتما "خودم مي توانم" رو بايد بگيري از همون هم ميتوني به نحو احسن استفاده كني !و اما در ادامه :
    تشکر بابت پاسخ
    تاکتیک هم که همه اینارو داره تازه هم صفحاتش رنگیه هم نوع جلدش با بقیه فرق میکنه
    در ضمن لینک کجاست؟؟؟ من که لینکی نمیبینم

داره خودمونی میشه شکوفـه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

نظرتون در مورد آزمون های مبتکران چیه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ــــــ

پيش فرض

بنده در سال 78 در ازمون ازمایشی سنجش شرکت کردم که عالی بود. فقط 3 ازمون جامع را شرکت کردم .

رتبه 69 کشوری شدم . برق قدرت امیرکبیر قبول شدم .

---------------------------------------

اتفاقا دیروز یکی از همین بچه های کنکوری از من همین سوال را کرد که کدام ازمون ازمایشی شرکت کنم و ایا مبتکران خوب هستش یا نه

پاسخ زیر را دادم :

1. سه ازمون جامع سنجش را حتما شرکت کنید.

2. اگر از نظر هزینه مشکلی نیست ازمون کانون فرهنگی اموزش هم خوب هستش حداقل 5 مورد اخر را شرکت کنید.

در مورد مبتکران سوالات ازمونش را هم به بنده نشان داده شد که وقتی دیدم گفتم :

سوالات استاندارد نیست . پس بهتر هستش همان دو مورد اکتفا کنید .

11. 8 کاربر از forouzesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مشه خواهش کنم یکی به من بگه این هندسه رو چکار کنم
    من هر کاری می کنم نمیتونم مسئله هندسه رو خودم حل کنم یکی کمک می کنه بگه چجوری بخونم؟
    پایه رو هم که کلا تعطیلم! هندسه رو بذارم کنار دیف بخونم! help

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا سراغشم نرو پارسال مدرسه ما ازمون های مبتکران برگزار میکرد برنامه اش که فکر کنم ابدارچی مبتکران نوشته بود بعدا هر ازمون برای ازمون بعد 2 تا کتاب بهت میدادن یکی عمومی یکی اختصاصی که برای نظام قدیم بود فکر کنم چون مباحثی توش بود که معلما میگفتن 4 5 سال هست که حذف شده جامعه اماری اش هم که فکر کنم فقط مدرسه ما بود اخه من مثلا نمیدونستم فردا ازمون داریم میرفتم امتحان میدادم رتبم میشد 200 300 !!!
    دیگه نباید به فکر ازمون باشید یه جا ثبت نام کنید تموم شه دیگه قلم چی یا گزینه 2 و 3 تا جامع سنجش

14. 2 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مشه خواهش کنم یکی به من بگه این هندسه رو چکار کنم
    من هر کاری می کنم نمیتونم مسئله هندسه رو خودم حل کنم یکی کمک می کنه بگه چجوری بخونم؟
    پایه رو هم که کلا تعطیلم! هندسه رو بذارم کنار دیف بخونم! help
    منم همین مشکل رو دارم ! یه نظرم مطالبش زیاده خیلی !

16. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •