بسیار ممنونم دوست عزیز از راهنمایی ها .
همون مدل 6200 46 رو سفارش میدم ...
امکان تشکر هنوز برای من فعال نیست . باز هم ممنون .
بسیار ممنونم دوست عزیز از راهنمایی ها .
همون مدل 6200 46 رو سفارش میدم ...
امکان تشکر هنوز برای من فعال نیست . باز هم ممنون .
سلام.وقت بخیر.واقعا بین برندهای سونی .سامسونگ گیر افتادم نمی دونم چی بگیرم.بودجه ام تا 2700 است.سونی ex700.ex710از سامسونگ c6900 کدوم بهتره از نظر کیفیت و ساخت.لطفا قیمتشونم بگید ممنون
سلام دوستان عزیزازمجموع مباحثی که توی تاپیکها وپستهای مختلف مطرح میشه استباط شخصی من اینه که پلاسماها خصوصا پاناسونیک دارای کیفیت تصویر فوق العاده ای هستد یاحداقل چیزی ازال سی دی ها یاال ئی دی هاکم ندارن مشکل مصرف زیادبرق هم که معمولا عامل بازدارنده ای برای خریدپلاسما بوددرمدلهای جدید(خصوصا پاناسونیک)برطرف شده ازطرفی پلاسماها مخصوصا درسایزبزرگ دارای مزیت قیمتی مناسب تری نسبت به ال ئی دی هاوال سی دی هاهستندبااین اوصاف چراتمایل به خرید ال ئی دی وال سی دی دربین مردم درمقایسه باپلاسما بیشتره؟درکشورهای توسعه یافته هم همین وضعیت حاکمه؟
-در مورد vs بين برندها واقعا نميتونم چيزي بگم چون به هر صورت تصميم شماست
-بايد ببينيد چه چيزهايي نياز دارين ؟طراحي و ديزاين كدوم رو ميپسندين ؟ در عين حال توي بازار هم موجوده ميتونيد مقايسه تصويري هم داشته باشين
-در مورد قيمت هم توي تاپيك قيمت خدمت دوستان قيمت داديم
46ex700 2750
46c6900 2600
-من فكر ميكنم c6900 كنتراست بهتي داره همينطور امكانات خوب اين پنل در عين حال با داشتن precision dimming مشكل ابري شدنش رو توي حالت eco mode خيلي كمتر ميشه احساس كرد نسبت به ex700 ويا بقيه مدل هاي سامي
-البته اين نظر شخصي من هست
-متاسفانه تصاوير اكثرا نا اميد كننده در فروشگاهها به علت كاليبره نبودن ويا سورس هاي نامناسب عده زيادي رو از خريد پنل هاي پلاسما منصرف ميكنه
-همينطور مصرف بالاي انرژي اونها شما يك مدل خاص ويا يك برند رو در نظر نگيرين درسته neo pdp ها در مدلهاي 2010 مخصوصا بهتر شده اند اما برندهاي ديگه وبه صورت عمومي مصرف بالايي دارند
-مستعد burn -in ويا ir شدن هر چند ممكن در محصولات امروزي انگشت شمار شده باشه منتها جز عوامل بازدارنده براي مشتري هاست
-برايتنس پايين داشتن (باز هم منظورم عموم پلاسماهاست نه پنل مشخصي ) نسبت به lcd led ها كه اكثر مردم تصاوير با برايتنس بالا رو ميپسندند
-ديزاين وطراحي اين پنل ها هم همينطور خيلي ها طراحي اسليم رو ميپسندند براي دكور منزل
-خيلي ها رنگ هاي جيغ و اغراق شده (تا حدودي) رو ميپسندند تا رنگ هاي طبيعي و زاويه ديد بهتر
-داشتن سايز هاي خاصي كه شامل اون عده اي كه دنبال انداز ه هاي كوچيك ميشه نيست
Last edited by t_tanhayam; 18-01-2011 at 18:45.
واقعا ممنونم ازپاسحگوئی سریعتون به سولات یه سوال دیگه
1-همیشه برندهای امریکایی(اعم ازلوازم خانگی صوتی وتصویری و....)جزبرندهای خوشنام وباکیفیت دردنیای صنعت بوده اندبا این توصیف چرا دربین محصولات برترتصویری که هرسال توسط سایتها ومجلات معتبراعلام میشود نامی ازبرندهایی مثل hp-apple-deel-acerدیده نمیشود؟حتی درخودامریکا هم فروش محصولاتی مثل سونی -سامسونگ یا ال جی بیشتراست
میشه نظرتون راجبه پلاسمایه ال جی PK550 از لحاظ کیفیت تصویر و کارایی بدونم و ایا تو بانه پیدا میشه
فرقی نمیکنه.فقط کیفیت تصویر
میتونید مدل خاصی رو پیشنهاد بدید.میدونم بهترینی نمیشه مطرح کرد ولی خوب کدوم بهتره؟-در مورد باز ها براي گيمر هاي حرفه اي چون وضوح حركتي پلاسماها بيشتر هست پلاسما توصيه ميشه
-ميتونيد سراغ سري هاي A پاناسونيك و يا PK هاي ال جي ويا سري هاي 4 سامي برين
-واقعا علت دقيق رو نميدونم
-به هر حال نيروي كار ارزان در كشورهاي اسيايي باعث ميشه كالاها با قيمت مناسب تري توليد بشه كه با اوضاع اقتصادي مردم بيشتر جور در مياد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)