کجای آپدیت ویندوز میاد؟
توی لایو آپدیت منظورتون هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
کجای آپدیت ویندوز میاد؟
توی لایو آپدیت منظورتون هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
اپدیت خود ویندوز منظورمه
تو همون گزینه هایی که واسه آپدیت میاد هست از اسمشم میشه فهمید البته اگه بیاد
مایکروسافت اومده درایورایی که ساین می کنه رو واسه خودشم نگه می داره بعد موقع اپدیت بررسی می شه که چه درایوری رو شما ندارید اگر خودش داشت اونوقت تو اپدیتتون گزینش میاد و می تونی دان کنی.
پس من حذفش کنم برم توی کنترل پنل آپدیت بزنم؟
توی این مسیر؟
Control Panel\System and Security\Windows Update
ببخشین گیر دادم به این موضوع میخوام مطمئن بشم.همین آدرسه؟همین روشو بکار بگیرم؟اول درایورو حذف کنم بعدش آپدیت کنم حل میشه؟؟؟؟
اگه نشد چکارش کنم؟
دمغم کرده![]()
از device manager انیستال کن بعد یه ریست کن
هم از اونجا می تونی بری هم می تونی تو ارستارت منو تایپ کنی update
قضیه شو که بهت گفتم اگه مایکروسافت داشته باشه تو منو میاد
بعد از اینکه ریست کردی تست کن ببین درست میشه معمولا USB 2.0 درایور نمی خواد خود مین باید تشخیص بده ولی USB 3.0 معمولا درایور می خواد (قبل از اپدیت بدون اینترنت)
بعدشم به خاطر 4 تا USB ناراحت نمی شه بعدا مشکلات بزرگ تر از اینو پیدا می کنه
الان مثلا دل داری دادم![]()
داداش اون تیک که باید توی گزینه های آپدیت باشه کدومه؟
من usb رو از توی divice manager پیدا کردم چندتا بود همرو پاک کردم،کارم درست بود؟
فدات که راهنمایی میکنید
داداش اگه میشه گزینه هاشو (منظورم اونیه که باید توی لیست آپدیتم باشه) برام توضح بدین توضیح بدین خدا خیرتون بده
من یه سری usb دیدم پاکشون کردم،و ریست که کردم و دوباره آمدم بالا دیوایسا رو شناخت و نصب شد اما الان نمیدونم چه گزینه ای باید توی لیست آپدیت ویندوز باشه،آخه اگه بخوام تمام لیست رو آپ کنم اینترنتم تموم میشه و با این قطع و وصلیا هم به سختی اگه بتونم همون یک گزینه رو آپدیتش کنم
سپاس![]()
معمولا بااسمش می فهمی وگرنه از دیتلی که داره استفاده کن و اگه هم چیزی تو این مایه ها نبود پیدا نکرده
الان از همه پورت های USB می تونی استفاده کنی ؟
آره استفاده میکنم ازش،اما مشکل اینه که قبل از حدود 20 ثانیه که از بالا اومدن ویندوز میگذره هیچی رو نمیتونم به usb متصل کنم(نمیخونتش) که ازش استفاده کنم،اما بعد از گذشت این مدت یه صدا میاد که صدای کانکت شدن رو میرسونه در حالی که هیچ usb بهش متصل نیست!!!!!!اگه هم باشه این صدا میاد و دستگاها شروع به کار میکنند.
حذفشم کردم اما توی گزینه های آپدیت ویندوز هیچی براش پیدا نشد![]()
Last edited by kayhanm; 07-01-2012 at 23:27.
سلام
یه هفته پیش یه لپ تاپ isus k43 sjگرفتم.وقتی که روشنه هر ده ثانیه صدایی شبیه تیک تیک عقربه های ساعت میکنه که رو اعصابه.به نظرتون مال چیه؟ می ارزه ببرم گارانتی یا نه
یه جا خوندم که باید زیر لپ تاپ برچسب پلمپ باشه.ولی مال من نداره.فقط یکی هست وسطش که اونم مال خود ایسوزه و حالت هولوگرام هم نداره گارانتیش دیجیتاله
سلام، دوستان کسی میدونه سریال لپ تپ های ایسوس رو کجا باید چک کنیم؟
آدرس دقیقش رو میخوام.
ادرس زیر برا ریجستر کردنه که سریالو چک هم میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)