تغییرات فریمور:ehsan2004 beat version
1..فضای خالی درایوCنزدیک به 46 مگابایت هست که با نصب برنامه Free space که در فایل دانلودی هست حجم اون به حجم اون به تقریبا 52 مگابایت اضافه میشه که کافی هست .عکسی که ضمیمه کردم مربوط به گوشی خودم هست که چون دو روز روش برنامه نصب کردم به این مقدار کاهش پیدا کرده ولی شما در کل 52 مگ فضای خالی دارین
2. اضافه کردن زبان فارسی به گوشی که به طور کامل زبان فارسی وجود داره در کل دو نوع زبان انگلیسی و فارسی در language گوشی وجود داره
3.بهینه کردن قابلیت Kientic scroll در این فریمور که این قابلیت تا حدوده زیادی بهینه شده و کار با گوشی لذت بخش شده اگه هم در جاهایی مثله موزیک پلیر کند عمل میکنه به خاطره تعداد زیاد فایلها و سرعت کم ممموری هست..
4.حذف پچ noise-suppression که با بررسی های بیشتر فهمیدم که توی فیلمبرداری تاثیر میزاره و مشکل ایجاد میکنه به همین خاطر حذفش کردم
5.حذف PRE-autofocus که باعث ایجاد فوکوس در فیلمبرداری میشد که با بررسیهای بیشتر متوجه شدم که وقتی که فیلمبرداری رو از یه سوژه نزدیک شروع کنید و خاصیت pre-focus فعال باشه زمانی که بخواهید از یه منظره دورتر فیلم بگیرید تصویر تار میشه
6. کیفیت فیلمبرداری در این فریمور به 24 فریم به صورت کاملا ثابت میرسه (در فریمورقبلی بعضی مواقع به 23 میرسید که در این فریمور درست شد...)
7.اضافه کردن کیبرد فارسی و عربی و حذف کیبرد ایتالیایی و اسپانیایی در کل سه نوع کیبرد وجود داره .
8.اضافه کردن تم افکت خیلی زیبا و سرعتی که تا حدود خیلی زیاد سرعت گوشی را بالا میبره
9. حذف والپیپرهای اضافه و همچنین حذف آهنگهای بیخود و اضافه که به طور پیش فرض وجود داشت تنها دوتا تا رینگ تون گذاشتم بقیرو حذف کردم .
10. حذف موارد امنیتی بی مورد در مورد نصب برنامه ها
11.به حالت landscape رفتن گوشی در اکثر برنامه ها و منو ها به غیر از منوی های اصلی
12.افزایش سرعت نصب برنامه ها به طور محسوس
13.اجرای بسیار سریعتر بسته شدن سریع برنامه ها
14.افزایش عمر باتری از 2 روز به 3 روز البته این نسبی هست و بستگی به کار روزانه داره
15.افزایش سرعت منوها تا حدوده زیاد که تا حدی محسوس هست.
16.افزایش سرعت media browser تا حدوده زیاد که در ورژن قبلی سرعتش پایین بود
17.افزایش نسبی سرعت گالری که بهتر از قبلی شده دوستان حتما حتما به دستورالعمل بالا توجه کنن وگرنه تغییر چندانی نداره
18.افزایش خیلی زیاد سرعت چرخش صفحه در حالتی که سنسور شتاب روشن هست
19.حذف تصویر سیاه پشت آیکون ها در home sceen که قشنگتر شده که در زیر عکسشو میبینین
20.حذف چرخش تماسها وقتی که در حالت landscape دارین sms مینویسین که خیلی خوب هست و جالب!!....
21.مسیر دانلود براوزی از c به e تغییر پیدا کرده که باعث جلوگیری از پر شدن درایو c میشود
22.حذف آیکون مربوط به مموری کارت که به نظرم نیازی نبود اینطوری آدم دیگه فکر نمیکنه براش sms اومده
23.بهبود کیفیت دوربین در حداکثر کاری خودش دیگه به جرات میتونم بگم که هیچ کوکری نمیتونه کیفیت عکس را از این بیشتر بهبود بده مگه اینکه خوده سامسونگ کار شاقی انجام بده
24.افزایش خیلی زیاد سرعت ویدیو پلیرکه 1.2.3 که بگین باز شده فقط دقت کنین که فایلهای ویدئو را توی پوشه هایC:\Data;E:\Videos;E:\Movies;F:\videos بزارین
25.حذف کلیه بازی های الکی فابریکی و حذف آیکون های مربوطه
26.رفع مشکل عکس گرفته شده زمانی که در محیط Camera پرویو میشود کیفیتی خوبی دارد اما توی گالری کیفیت به مراتب پایینتر هستش.درقسمت مدیا بروزر هم که وحشتناک کیفیت پایین هستش.
27.افزایش اندازه heap مموری و کاهش زمان مختل کننده برنامه ها که باعث افزایش سرعت می شه
28.تغییر مسیر cache از c به e و افزایش سرعت نسبی گوشی
29.افزایش سرعت شتابسنج جهت قطع كردن صداي زنگ با وارونه كردن گوشي
30.فعلا بنا به درخواست بچه ها قابلیت kientic scroll را در منوی گوشی اضافه نکردم تا خوده سامسونگ این قابلیت را درست کنه.
31.افزایش محسوس سرعت گوشی تا حدی که در منوها تقریبا بدون تاخیر وارد میشه خوب که البته این به طور نسبی هست و بستگی به نرم افزارها و نحوه چیدمان آنها دارد
32.رفع مشکل وقتی میری توی ستینگ و میخوای عکس برای والپیپر انتخاب کنی توی عکس ها که داری میگردی یک دفعه میپره بیرون .
33.اضافه کردن قابلیت play slide show در والپیپر
34.حذف تم precision که تم قشنگی نبود و در حالت پیش فرض تنها یه تم universal دارین
35.خوب دوستان یه فایل disable photo contact هم همرا با فریمور آپ کردم که برای حذف اجرا شدن این قابلیت در موقع بالا اومدن گوشی هست