سلام
شما دایرکس 10 را نصب کن ببین مشکل حل میشه؟
سلام
شما دایرکس 10 را نصب کن ببین مشکل حل میشه؟
ممنون از راهنمایی تون ولی همونطور که گفتم دقیقا 6 گیگ جا گرفت. احتمالا شما از ورژن دیگه ای استفاده میکنی.
از لحاظ سرعت سیستم با رم 512 در حد Xp هست یعنی خوب جواب میده.
سلام
تا اونجا که من شنیدم گفتن که این ویندوز هوشمند هست وقتی سیستم پایین باشه خودش را با سیستم مچ میکنه.
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
سعید جون نشد باز ینی ویروسی نداشتم با مکافی اینکارو کردم.مشکلو فهمیدم چیه ولی نمیدونم چطوری حلش کنم.وقتی ویندوز عوض میکنم قسمت آخرش که میرسه ینی جایی که باید مشخصات یوزرمو بدم صفحه سیاهه 15 مین وامیستم که مانیتور خاموش بشه بعد وقتی که موسو حرکت میدم که مانیتور روشن شه تصویر دارم.ایندفه که جز والپیپر چیزی نداشتم سر wallpaper ده دقیقه واسادم تا مانیتورم خاموش شه وقتی دوباره روشنش کردم آیکونا و تسک بار سر جاش بودن ینی ازین به بعد هر بار بخوام بیام تو ویندوز باید واسم تا مانیتورم خاموش شه میتونم یکاری کنم که بشه 1 دقیقه ولی 1 دقیقه هم واسه خودش یه دقیقس شما نمیدونین چکار باید بکنم؟
سلام
من با فتوشاپ اسکن میکردم ولی امروز نمیشه اسکن کرد و یا تو برنامه اسکنر که میرم خودش شروع به اسکن میکنه و میره آخر گیر میکنه .تا سیم اسکنر رو در نیارم قطع نمیشه این مشکل از اسکنر هست (حدودا 8 یا 9 سال پیش خریدم cannon هست
سلام یک سوالی دارم
به عکس زیر نگاه کنید
1- این عکس زیر ماجراش چیه؟ به چه درد میخوره و واسه چی استفاده میشه؟
2- اگر روی گزینه ی آخری بزارمش چه اتفاقی میفته؟
لطفا جواب بدید
بچه ها من یه غلطی کردم ! اومدم این Bitlocker رو فعال کردم ( یعنی برای یه درایو یه پسورد گذاشتم ) حالا نمیشه برش دارم !
یعنی درایو برام باز میشه ولی شکلش این جوری شده !
چی کار کنم :
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 12-12-2009 at 19:20.
.................................................. .................................................. .........
در واقع این بخش به UAC یا همون User Account Control می باشد که به برنامه های مضر ( و هر برنامه دیگه ای ) که قصد تخریب یا تغییر در ویندوز را داشته باشند اجازه فعالیت نمیده.
2. آکر روی گزینه آخر بزاری یعنی این که به تمام برنامه ها اجازه فعالیت دادی .......معمولا وقتی می خوان کرک خود ویندوز یا یه برنامه دیگه رو نصب کنن این رو روی گزینه آخر می زارن تا برنامه به راحتی نصب بشه......
در کل :
آگه روی گزینه آخر باشه مشکل خاصی در حالت عادی پیش نباید قاعدتا پیش بیاد مگه اینکه ویندوز به بد ویروسی مبتلا بشه .در واقع گویا این قسمت ساخته شده تا هر برنامه ای که خواست در ویندوز بار گذاری و اجرا بشه اونو شناسایی کنه و از کاربر در مورد صحت رنامه سوال می کنه و در صورت تایید به برنامه اجازه فعالیت می ده ولی اگه رو گزینه آخر باشه دیگه از کاربر جهت اجرای برنامه سوال نمی کنه و مستقیما برنامه رو ( حالا هر چی که باشه ) اجرا میکنه.......
ultimate N 7600 22 oct
دوستان یه مشکلی با ویندوز 7 دارم..چند وقته یه لپ تاپ گرفتم..و ویندوز 7 روش نصب بود..بطور پیشفرض خیلی نرم افزار روش نصب بود و این طوری سرعت سیستم کلی اومده پایین حدود 77 processes داشت .!!.کاری که کردم از قسمت msconfig رفتم کلی نرم افزار رو از start up یرداشتم و سرعت سیستم خیلی بهتر شد پروسس اون شد 55 تا..اما هنوز مشکلی که داره وقتی وارد بعضی از فولدرا میشم اون نوار سبزه اون بالا شرو میکنه به لود کردن و دیگه تموم نمیشه همه فایل ها رو هم به صورت ناشناس نشون میده...کمکم کنین لطفا خیلی تو ذوقم خورده
cpu هم از نوع p7550 2.26 Ghz هست و رمم 4 G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)