تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 305 از 531 اولاول ... 205255295301302303304305306307308309315355405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,041 به 3,050 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان من به تازگی سون رو نصب کردم و به یه مشکل جالب برخوردم، وقتی می خوام AutoCad 2010 رو نصب کنم، می گه باید DirectX 9 داشته باشی و 11 رو نمی شناسه! راهی نیست که بشه 9 رو روی سون نصب کرد؟
    ویرایش: دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم مشکل حل شد!
    سلام

شما دایرکس 10 را نصب کن ببین مشکل حل میشه؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی تونسته با ویندوز 7 روی رم 512 جواب بگیره؟ خودم احتمال میدم که با تمام امکانات نشه راحت باهاش کار کرد. مثلا Aero باید حذف کرد.
    در ضمن ویندوز 7 بعد از نصب 6 گیگ جا میگیره یا بیشتر؟
    حدودان 3 یا 4 گیگ جا میگیره

فکر نکنم به طور مطلوب بتونی اجراش کنی.

موفق باشید
    ممنون از راهنمایی تون ولی همونطور که گفتم دقیقا 6 گیگ جا گرفت. احتمالا شما از ورژن دیگه ای استفاده میکنی.
    از لحاظ سرعت سیستم با رم 512 در حد Xp هست یعنی خوب جواب میده.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون ولی همونطور که گفتم دقیقا 6 گیگ جا گرفت. احتمالا شما از ورژن دیگه ای استفاده میکنی.
    از لحاظ سرعت سیستم با رم 512 در حد Xp هست یعنی خوب جواب میده.
    سلام

تا اونجا که من شنیدم گفتن که این ویندوز هوشمند هست وقتی سیستم پایین باشه خودش را با سیستم مچ میکنه.

شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟

داره خودمونی میشه lovely_darbedar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سعید جون نشد باز ینی ویروسی نداشتم با مکافی اینکارو کردم.مشکلو فهمیدم چیه ولی نمیدونم چطوری حلش کنم.وقتی ویندوز عوض میکنم قسمت آخرش که میرسه ینی جایی که باید مشخصات یوزرمو بدم صفحه سیاهه 15 مین وامیستم که مانیتور خاموش بشه بعد وقتی که موسو حرکت میدم که مانیتور روشن شه تصویر دارم.ایندفه که جز والپیپر چیزی نداشتم سر wallpaper ده دقیقه واسادم تا مانیتورم خاموش شه وقتی دوباره روشنش کردم آیکونا و تسک بار سر جاش بودن ینی ازین به بعد هر بار بخوام بیام تو ویندوز باید واسم تا مانیتورم خاموش شه میتونم یکاری کنم که بشه 1 دقیقه ولی 1 دقیقه هم واسه خودش یه دقیقس شما نمیدونین چکار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه HEGOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من با فتوشاپ اسکن میکردم ولی امروز نمیشه اسکن کرد و یا تو برنامه اسکنر که میرم خودش شروع به اسکن میکنه و میره آخر گیر میکنه .تا سیم اسکنر رو در نیارم قطع نمیشه این مشکل از اسکنر هست (حدودا 8 یا 9 سال پیش خریدم cannon هست

داره خودمونی میشه zooghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام یک سوالی دارم

به عکس زیر نگاه کنید

1- این عکس زیر ماجراش چیه؟ به چه درد میخوره و واسه چی استفاده میشه؟

2- اگر روی گزینه ی آخری بزارمش چه اتفاقی میفته؟

لطفا جواب بدید

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها من یه غلطی کردم ! اومدم این Bitlocker رو فعال کردم ( یعنی برای یه درایو یه پسورد گذاشتم ) حالا نمیشه برش دارم !
    یعنی درایو برام باز میشه ولی شکلش این جوری شده !
    چی کار کنم :

Last edited by MOHAMMAD2010; 12-12-2009 at 19:20.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام یک سوالی دارم

به عکس زیر نگاه کنید

1- این عکس زیر ماجراش چیه؟ به چه درد میخوره و واسه چی استفاده میشه؟

2- اگر روی گزینه ی آخری بزارمش چه اتفاقی میفته؟

لطفا جواب بدید
    .................................................. .................................................. .........
    در واقع این بخش به UAC یا همون User Account Control می باشد که به برنامه های مضر ( و هر برنامه دیگه ای ) که قصد تخریب یا تغییر در ویندوز را داشته باشند اجازه فعالیت نمیده.
    2. آکر روی گزینه آخر بزاری یعنی این که به تمام برنامه ها اجازه فعالیت دادی .......معمولا وقتی می خوان کرک خود ویندوز یا یه برنامه دیگه رو نصب کنن این رو روی گزینه آخر می زارن تا برنامه به راحتی نصب بشه......
    در کل :
    آگه روی گزینه آخر باشه مشکل خاصی در حالت عادی پیش نباید قاعدتا پیش بیاد مگه اینکه ویندوز به بد ویروسی مبتلا بشه .در واقع گویا این قسمت ساخته شده تا هر برنامه ای که خواست در ویندوز بار گذاری و اجرا بشه اونو شناسایی کنه و از کاربر در مورد صحت رنامه سوال می کنه و در صورت تایید به برنامه اجازه فعالیت می ده ولی اگه رو گزینه آخر باشه دیگه از کاربر جهت اجرای برنامه سوال نمی کنه و مستقیما برنامه رو ( حالا هر چی که باشه ) اجرا میکنه.......

9. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

تا اونجا که من شنیدم گفتن که این ویندوز هوشمند هست وقتی سیستم پایین باشه خودش را با سیستم مچ میکنه.

شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
    ultimate N 7600 22 oct

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14 مشکل کندی لپ تاپ نو!!!

دوستان یه مشکلی با ویندوز 7 دارم..چند وقته یه لپ تاپ گرفتم..و ویندوز 7 روش نصب بود..بطور پیشفرض خیلی نرم افزار روش نصب بود و این طوری سرعت سیستم کلی اومده پایین حدود 77 processes داشت .!!.کاری که کردم از قسمت msconfig رفتم کلی نرم افزار رو از start up یرداشتم و سرعت سیستم خیلی بهتر شد پروسس اون شد 55 تا..اما هنوز مشکلی که داره وقتی وارد بعضی از فولدرا میشم اون نوار سبزه اون بالا شرو میکنه به لود کردن و دیگه تموم نمیشه همه فایل ها رو هم به صورت ناشناس نشون میده...کمکم کنین لطفا خیلی تو ذوقم خورده
    cpu هم از نوع p7550 2.26 Ghz هست و رمم 4
    G

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •