کرک جدید رو نصب کردی؟
نصب کن مشکلت حل میشه!
کرک جدید رو نصب کردی؟
نصب کن مشکلت حل میشه!
عزیز من اخه این مطلب رو که از جایی کپی کردی از خودتاستفاده کن نه از دیگران![]()
سلام دوستان
من يه مشكلي توي بازي دارم كه البته شايد يه كم سختگيرانه باشه
اين مشكل مربوط به نوع كنترل بازي هست. اگه يادتون باشه توي GTA Sanandrias وقتي با ماشين اين ور اون ور ميرفتيم نيازي به كنترل بازي با ماوس نيست چون خود دوربين به صورت اتوماتيك و خيلي سريع پشت ماشين و به هر سمتي كه ميپيچيدم دوربين هم خيلي سريع به سمت مورد نياز ميپيچيد.
اما توي GTA 4 مشكل من اينه كه دوربين خيلي كند حركت ميكنه و وقتي مثلا با ماشين ميپيچم توي يه خيابان يا دستي ميكشم دوربين خيلي طول ميكشه بياد پشت ماشين و در نتيجه جلومو نميبينم و هميشه مجبورم با ماوس دوربين رو كنترل كنم.
حالا ميخواستم ببينم كسي راه حل اين مشكل رو ميدونه؟
من اولین بار بازی رو اجرا کردم تا منو اومد صفحه سیاه شد و از بازی بیرون اومد دومین بار تا همین لوگو میره بعد قطع میشه
مشخصات:
video card:8600 GT
ram:1gb
cpu:intel pentium 4 3.0 ghz
directx 2009
platform:xp sp 3
framework:از تو دیویدی نصب کردم 3.0
سلام؛
مشکل من این اروره:
![]()
سلام دوست من اگه میشه یدونه بنچمارک از سیستمت بزار میخوام بدونم کارایی 710 چطوریه
راستی با این فن هنوز هم جا برای اور داری![]()
شما framework 1.1 sp1 رو نصب کردی!
کرک Razor رو ریختی؟
بعد از اینا:(اینا واسه بهتر اجرا شدن!)
mod for higher fps رو بریز!
riva tuner رو بریز!
driver گرافیک رو آپدیت کن
patch جدید رو بریز!
من یک مشکلی توی این بازی دارم وقتی مرحله ای از بازی را می روم در میانه های مرحله صفحه ای که Loading... می آید گیر می کند. و دیگر نمی آید و با رستارت کردن سیستم دوباره یک مرحله می توانم بروم و دوباره در مرحله بعد همان مشکل!
مشخصات سیستم من:
CPU
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ (2700 MHz)
RAM
2 GB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
VGA
ASUS ATI EAH4670 (1 GB GDDR3)
Windows
Microsoft Windows XP Professional SP3
سلام.
سیستم شما خوبه!
مشکل به احتمال زیاد از کرکه!
جواب مشکلتون تو پست اول هست!نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلاملیکم . آقا من دیروز 5 چوب پول واسه این بازیه دادم و هر کاری کردم و نتونستم اجراش کنم . از دیشب تا حالا همینطور دارم مشکلات بقیه رفقا رو میخونم ولی هیچکدوم این اروری که واسه من میاد رو ننوشته بود .
اساتید خواهشا کمک کنید که بدجوری تو کفم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)